maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit NederlandJustin Kluivert naar AS Roma voor 18 miljoen euro

Justin Kluivert naar AS Roma voor 18 miljoen euro

-

Does Travel - naar Suriname

AMSTERDAM, 8 jun – Justin Kluivert, zoon van Patrick Kluivert die tien jaar topscorer aller tijden van Oranje was, gaat voor 18 miljoen euro naar AS Roma. De 19-jarige Justin, die op 15 januari 2017 debuteerde in het eerste elftal van Ajax, had nog een verbintenis van één jaar bij de Amsterdamse club Ajax.

Aan het einde van het seizoen 2017/18, waarin Ajax als tweede eindigde achter PSV, kondigde Kluivert in de Volkskrant aan zijn tot medio 2019 lopende verbintenis niet te zullen verlengen. De op dat moment 19-jarige buitenspeler twijfelde aan de intenties van de club, die graag ziet dat hij zou bijtekenen. “Ajax wil dat ik mijn contract verleng, zodat ze meer kunnen vragen”, aldus Kluivert. “Mijn plan was om te blijven, maar er is veel gebeurd de laatste tijd” aldus Justin.

Kluivert zal in de Italiaanse hoofdstad een verbintenis voor vijf jaar tekenen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Persoonlijk vind dat ik ook goed kon voetballen maar er kwam nooit een scout kijken.
  Anders had ik voor een topclub gespeeld in Europa maar helaas. Ik ben toen gaan voetballen voor F.C. VVSV ( voetbal vereniging snel vooruit)
  maar na een jaar zijn we gedegradeerd de naam is toen veranderd in FC. VVSA ( voetbal vereniging snel achteruit)

  Maar inderdaad Justin je hebt gelijk, het beleid van Ajax is veranderd als je begrijpt wat ik bedoel.


  Maak melding
 2. Jammer voor hem.
  Hij wordt in Rome en Italie midden door gezaagd en eindigd in een verhuurcircuit op het 2de en 3de niveau. Waar zijn al die aanstormende talenten die geen geduld hadden en naar Engeland, Duitsland & Italie gingen omdat hun manager daar het meeste verdient. Hoe veel van die jongens zijn wij al weer vergeten, Bazoer, Riedewald, Klaassen, etc. Strik er om en weg. Goede prijs.


  Maak melding
 3. Veel voetballers vertrekken al op jonge leeftijd naar het buitenland en belanden vaak als reserve op de bank dan dat ze mogen spelen. Men zegt dat Justin een voetballer met talent is. Dat is ook over andere talentvolle voetballers gezegd die naar het buitenland zijn vertrokken en toch niet echt zijn doorgebroken.
  Was het niet beter geweest als Justin nog een jaartje langer was gebleven in Nederland?
  Gun veel succes bij AS Roma.

  Pineut zal wel schrijven dat ik Justin heb beledigd.


  Maak melding
 4. @Jiyani

  Justin is naar Roma gegaan om het geld. Zijn vader heeft gokschulden die moeten
  afbetaald worden, daarom is Patrick ontslagen als technisch directeur bij
  Paris Germain. Hij gokte met grote bedragen op voetbal uitslagen. Het gaat
  dus niet om het sportieve.


  Maak melding
 5. Die Marokaan Afellay, was ook zo,n jonge belofte speler die naar Barcelona ging, speelde daar enkele minuten, daarna verdwenen met de noorderzon. Nooit meer iets gehoord van hem.


  Maak melding
 6. De transfer van Justin Kluivert naar AS Roma is nog niet rond, verzekert Mino Raiola. Voetbal International meldde eerder op de dag nog dat Ajax een akkoord heeft bereikt met de Italianen, maar de zaakwaarnemer van Kluivert ontkent dit nieuws.


  Maak melding
 7. Off topic

  @ Pineut,

  Je doet alsof je overal kennis en weet van hebt, maar dat is slechts bedrog.
  Als een kip zonder kop schrijf je dingen die helaas niet op waarheid berusten, zoals dat het cultuur is dat hindus de lichamen van hun overlevenden in de rivier gooien.

  Maar weet je Pineut ik had al een vermoeden wie jij bent, en dat vermoeden heb je zelf versterkt door jouw reactie op mij over beweringen dat inheemsen vreedzaam zijn.
  Bovendien kwam jouw knip- en plakwerk over de negatieve berichten van India mij al heel bekend voor.
  Je bent echt de pineut!


  Maak melding
 8. In Italië is de speelruimte klein en bezet en zijn de verdedigers gemeen. Dus op de kleine ruite moet je behendig zijn evenals in de counter met een grote lege veld voor je. Een aanpassing van een aantal maanden zal zeker nodig zijn.


  Maak melding
 9. Italianen hebben wel geld. Als ze zomaar 18 miljoen kunnen betalen dan moet hun nieuwe regering niet kletsen en liegen over EU. In Rome wonen veel racisten. Ben benieuwd.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES