Politie zoekt nog steeds naar identiteit dode voetganger in Suriname

6
Politie Suriname zoekt nog steeds naar identiteit dode voetganger
Foto: voetganger aangereden en dood achtergelaten bij de Ringweg in Suriname.

PARAMARIBO, 5 juni – De politie in Suriname is nog steeds op zoek naar de identiteit van de voetganger die zondagochtend dodelijk werd aangereden op de Ringweg-Zuid. Het gaat volgens de autoriteiten om een man van ‘gemengd ras’ en een geschatte leeftijd tussen de 30 en 40 jaar. Het slachtoffer had geen documenten bij zich waaruit de persoonsgegevens konden worden achterhaald.

Het ongeluk werd veroorzaakt door een 20-jarige autobestuurster die reedt over de Ringweg-Zuid, komende vanuit de Gongrijpstraat richting Charlesburg. Ter hoogte van een eetzaak moet volgens verklaring van de chauffeuse, de voetganger plotseling de weg zijn opgekomen. Ze kon niet meer afremmen met als gevolg de aanrijding.

Bij aankomst van de politie werd het slachtoffer roerloos op de grasberm aan de kant van de kreek aangetroffen. Nabestaanden of degenen die denken deze man te hebben gekend, worden opgeroepen zich in verbinding te stellen met de politie van ressort Centrum op de telefoonnummers 477777 of 471111.


6 REACTIES

 1. Is deze jongeman niet van Braziliaanse afkomst?? Deze 20-tig jarige jonge vrouw kan nooit 50 km per uur hebben gereden, maar als een grote idioot ander was deze man nooit zo ver in de berm terecht gekomen. Een fikse boete opleggen en haar rijbewijs voor goed intrekken. Sommige gasten, wanneer zij achter een auto stuurt kruipen, veranderen zij in moordenaars. En ieder die zich op hun weg bevindt wordt direct naar de andere kant van de wereld geholpen.De duivel waart rond. Op alle wegen verkeersborden, goede straatverlichting, zebrapaden en flitspalen plaatsen. Er is totaal geen verkeersfatsoen in dit land.


  Maak melding

 2. @ Man bijt hond

  Dus volgens jou als het al laat is, kan men gewoon gaan racen en alle verkeersregels
  aan je laarzen lappen !!!!

  @ Pikk

  Misschien was deze jonge dame moe, of was ze even de macht kwijt om haar auto op een normale manier te besturen. Waarom moet ze de doodstraf krijgen ??? terwijl de moordenaars
  van fort zeelandia vrij rond lopen !!!!! ( Jammer dat je niet in haar auto zat, anders kon je haar ff B..ffen .))

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. De infrastructuur is Suriname laat er veel te wensen van over. Men maakt geen wegen naar de toekomst.
  Er worden alleen maar smalle wegen gemaakt zonder gescheiden voetpaden en fiets en bromfietsenwegen.
  Er is land genoeg.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.