dinsdag, juni 18, 2024
HomeFotoDelegatie uit Chinese stad Hangzhou naar Suriname afgereisd

Delegatie uit Chinese stad Hangzhou naar Suriname afgereisd

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 jun – Paramaribo treedt graag toe tot het platvorm United Cities and Local Gouvernment, dat gefaciliteerd wordt door de Chinese stad Hangzhou. Districtscommissaris Mike Nerkust van Paramaribo Noord-Oost heeft vrijdag als burgervader van het hoofdstedelijke district een verzoekschrift ondertekend om de toestemming te krijgen.

Het districtscommissariaat zoekt hiermee meer mogelijkheden om de stad Paramaribo, tot verdere ontwikkeling te brengen. Het platform bestaat uit meer dan 200 steden. Het streven van de overkoepelende organisatie is om meerdere steden te betrekken zoals ze van elkaar kunnen leren en helpen zich verder te ontwikkelen op diverse gebieden zoals cultuur en ICT.

De ondertekening vond plaats in bijzijn van een delegatie die uit Hangzhou, die speciaal voor deze plechtigheid naar Suriname is afgereisd. Het verzoekschrift is overhandigd door de districtscommissaris aan de leider van de delegatie, Wu Lianping.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. Overname van nieuwste sineze kolonie wordt versneld onder nieuwe united chinese colony sheme. Leren lullie echt niets wat ze in Afrika hebben geflikt?


  Maak melding
 2. Waarvan sommige Surinamers af moeten is het hebzuchtig cultuur,lenen en niet terug betalen of geven,stelen wat niet van jouw is en bedriegen van elkaar. ICT is een goed ontwikkelingsplan. Hoezo 200 steden? Waar zijn ze? Heeft dit ook weer met bedrog te maken? Niets komt concreet van de grond. ICT dan zorgen de chinezen ook voor computers die worden gestolen of door verkocht. Het is water naar zee dragen en puur voor de gek houden. Mogelijkheden om de stad Paramaribo tot ontwikkeling te brengen. Hoezo onze stad is al jaren verpaupert en het wordt met de dag erger. Schoonschip maken met al die verkooplieden langs de straten in de stad, geeft ze een plekje op een markt. Mensen verkopen tweedehandskleding langs de weg onder een klein hutje. Dit verfraai ons stadsbeeld ook niet. Winkels die scheef staan en een likje verf hard nodig hebben. Al die oude verrotte gebouwen moderniseren. Dan pas kun je praten over de stad Paramaribo verder ontwikkelen en de boel verfraaien. De ijsventers uit het stadsbeeld verwijderen, doen het stadsbeeld ook geen goed. Verkopers en zwervers in de binnenstad onder de veranda van de winkels is een niet te pruimen en een chaotisch gezicht. Breng deze mensen samen op een markt. Je struikelt soms over deze verkopers. Ze zijn een sta in de weg en vervuilen de stad. De regelgeving moet sterk aangepast worden. Burgervader zoals je genoemd wordt, wanneer dit als eerst wordt aangepakt dan lijkt onze stad Paramaribo een beetje op Dubai. Wanneer de stad Paramaribo een United City and Local Government moet worden heeft dit prioriteit. Er is heel veel werk aan de winkel.


  Maak melding
 3. @ Boeboe bit Sjorie: Wat zou moeten gebeuren en wat er daadwerkelijk gebeurt, dat zijn twee verschillenden dingen. Waar het om gaat is de mentaliteit van de bevolking in een land.

  Vergelijk Suriname met IJsland. De bevolkingsomvang is maar de helft van die van Suriname. Suriname heeft een tropisch klimaat, vele minerale- en andere natuurlijke rijkdommen. IJsland is koud, heeft alleen maar rots, ijs en water. Niettemin is IJsland een welvarend land en leven de Surinamers in armoede. Het verschil? De mensen die er wonen.

  Surinamers kunnen ook in welvaart leven, maar je moet er wel wat voor doen. Je kunt Bouterse de schuld geven van de ellende en bij de pakken neer gaan zitten, maar de ellende is niet in de eerste plaats de schuld van Bouterse, Bouterse is de schuld van de Surinamers. Hij is er omdat zij dat goed vinden.


  Maak melding
 4. @Hans van den Broek,

  80% van de IJslanders werkt in visindustrie en is vooral voor de export. Ook
  toerisme is een grote inkomstenbron, warmtebronnen waar mensen inzitten te badderen.
  ook worden de warmtebronnen gebruikt voor de tuinbouw op de kassen op temperatuur
  te houden, verder is er ook nog veeteelt.


  Maak melding
 5. Dankzij de paarse roofzuchtige mentaliteit zal het op niets uitlopen, net als de bouw van het ziekenhuis. Wat wel ooit een feit zal worden als de oerdomme ma pima ndp paria’ s in 2020 voor de derde domme maal op de dwaas Bouta gaan stemmen is verdere verkoop van grond in het binnenland. Daarna is baas en boevenbende hun paars misdadige motto, na ons de zondvloed. Ini oenoe hati wi habi werkelijk ka te maken met land en volk, alleen wij tellen en wij verrijken ook onze familie, naaste vrienden en zakenpartners. Het oerdom paars stemvee volk, de ma pima dong soso lobi Bouta aanhangers, ndper’ s zullen het te laat weten, hun eigen generaties zal ze nog vervloeken over hun derde oerdomme keuze…….…..we gaan weer voor vijf en daarna vijf maal vijf.


  Maak melding
 6. Anne Idrokromo, de stelende personeelschef van buitenlandse zaken ( maart, 2017) mag de delegatie in en rond Paramaribo rondleiden, en ze vertellen dat het in Suriname sinds de boevenpartij de dienst uitmaakt de normaalste zaak van de wereld is om eigendommen van anderen zonder toestemming te eigenen; stelen!. Daarna, volgt de genoegdoening; a no mie!.


  Maak melding
 7. Suriname kan alleen maar voordelen verwerven uit een stedenband met Hanghzou. Ik ben in deze dynamische stad op bezoek geweest. Het bruist er van de industriële en culturele activiteiten.

  Voor Suriname en m.n. voor Paramaribo zijn er veel materiele en immateriele goederen te halen. Maar de azijnpissers zullen natuurlijk direct kritiek leveren en direct wijzen op het Chinese gevaar. Deze azijnpissers kunnen niet loskomen van de koloniale knechting die Nederland en Amerika hen heeft opgelegd. Zij denken dat bijvoorbeeld Amerika hen heil zal brengen terwijl Amerika bekend staat als het land dat armoede in stand houdt. Ruim 40 miljoen Amerikanen leeft in gewone armoede. Daarnaast zijn er ruim 18 miljoen Amerikanen die armoede lijden te vergelijken met de armoede in de arme derdewereldlanden.


  Maak melding
 8. Honden, katten, ratten, muizen en slangenvlees in blik uit China is wat de oerdomme dwaze idiote debiele ndp paria’s gratis als voedsel zullen krijgen van de ndp roverheid als ze in 2020 wederom voor vijf Bouta en co. e poroe ka gi oenoe law dong ndper’ s, gaan stemmen.


  Maak melding
 9. @ Hans v d Broek

  Met onwelwillende honden is moeilijk hazen vangen, relatief gezien zijn de Surinamers in Su
  die werken, rijker dan de Surie´s die in Nederland in de bijstand lopen !!!
  Alleen de Surie´s die geen werk of willen werken, klagen steen en been : dat was vroeger al zo
  en nu nog erger. De meeste Surie´s willen zonder iets te doen op de eerste rang zitten !
  De goeie daar gelaten : en deze klagen niet, maar blijven stug werken en wachten gewoon op
  betere tijden, en groot gelijk hebben ze.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 10. Hans van den broek een hele goede vergelijking. Ik hoop dat er meer mensen als u denken. Mensen in su kunnen geen vuist maken, we gunnen elkaar niets!! Rijk worden doet niet het land voor jou, maar dat doe je zelf! Leen geld als individu voor een nieuw project, en niet voor een nieuwe of tweede auto. Groeien doet een ieder door ondernemend te zijn. Wij surinamers moeten een ondernemend volk worden in plaats van elkaar naar beneden te halen. We zijn trots op ons land maar niet op ons zelf. Ook al zeggen, of denken we dat. En we houden vooral niet van elkaar!! zo jammer. Dus Hans als ik u zo mag noemen. #eyeopener


  Maak melding
 11. Wees toch blij jongens. Ik heb geen straathonden in China gezien, wel een paar duizenden honden en krijgen veel liefde dan die luie Surinamers. Kijk in youtube, zie dat in Africa, Indonesia en India mensen zijn die ratten eten. Jullie moeten veel van die hardwerkende chinezen leren. Die luie hier kunnen hun vrouwen, kinderen niet verzorgen en gaan op roverspad.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES