Launch Suripop XX songs op 4 juli in Suriname

0
Launch Suripop XX songs op 4 juli in Suriname

PARAMARIBO, 2 juni – De twaalf nieuwe songs van het Suriname Popular Songfestival Suripop XX worden op 4 juli in de Royal Ballroom van hotel Torarica gepresenteerd. Naast de media mag het publiek dit jaar ook aanwezig zijn. Dit liet Henk van Vliet, ondervoorzitter van de Stichting ter Bevordering van Kunst en Kultuur, de organisator van het meest prestigieuze muziek evenement van Suriname weten.

De Suripop XX gala-avond, waarop de winnende compositie bekend wordt gemaakt, vindt plaats op 4 augustus in de Anthony Nesty Sporthal. “Het wordt een avond vol muzikale verrassingen”, stelt van Vliet. Suripop is niet alleen een historisch, maar ook een nationaal begrip geworden.

De opnames van de liederen zijn al afgerond. De eindmix wordt in Nederland gedaan. De focus van de organisatie is nu gericht op de launch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.