Demonstratie Hindustaanse motorclub bij mandir gaat niet door

58
Demonstratie Hindustaanse motorclub gaat niet door
Foto: (c) Kali Mata Hindustan Mtc

DEN HAAG, 2 juni – De demonstratie van de Hindustaanse motorclub Kali Mata Hindustan, die deze zondag zou plaatsvinden om de Shri Ram mandir te ondersteunen, gaat niet door. “Wij hebben in goed overleg met politie Haaglanden en de tempel besloten de demonstratie/ride out te annuleren. Dit in verband met een grotere belangstelling dan verwacht was en het waarborgen van de veiligheid van de buurtbewoners en eventuele provocaties en escalaties te voorkomen” schrijft de club op Facebook.

De motorrijders wilden het bestuur van hindoetempel Shri Ram aan de Mijtensstraat een hart onder de riem steken na diverse vernielingen. “Wij zullen de tempel op een ander moment bezoeken en rustig gaan praten met het bestuur en hun een hart onder de riem steken” aldus de voorzitter. Volgens hem is er een negatieve smet gekomen op wat zo een vreedzaam protest had kunnen zijn.

De club vindt dat de demonstratie onterecht door meerdere raadsleden en partijen in een slecht daglicht gezet. Zo schreef raadslid Arnoud van Doorn van Partij van de Eenheid aan burgemeester Krikke dat hij niet wil dat de demonstratie bij de hindoetempel doorgaat. “De kans is groot dat deze demonstratie het karakter gaat krijgen van een anti-moslimbijeenkomst, met mogelijke ernstige verstoring van de openbare orde” schreef Van Doorn op Twitter.

Bekijk ook:


58 REACTIES

 1. De bakra is natuurlijk bang dat zijn lieve moslims wat slechts overkomt.Het terreur gepleegd tegen de tempel en de hindoes ziet die Doorn als normaal gedrag van de moslims.


  Maak melding

 2. Als de locale moskeen niets doen om hun volgelingen uit te leggen wat respect van vrijheid van godsdienst betekent moeten ze maar op consequenties afwachten.


  Maak melding

 3. o, de moslims mogen dus wel de orde verstoren, meten met 2 maten heet dat , als je je bek maar ver genoeg opentrekt, voer voor wilders dus, en tercht


  Maak melding

 4. Laat die wethouder die randfiguren maar harder aanpakken, i.p.v. een vreedzame bijeenkomst verbieden en zich met stemmingmakerij bezighoudt, laffe hypocrisie ten top


  Maak melding

 5. dat krijg je als je randdebielen als bestuurders heb. alle buitenlanders in nederland lopen over deze nietsnutten heen. meer dan 30% van de autochtone bevolking voelt zich in eigen land zwaar gediscrimineerd door zulke ruggengraatloze bestuurders.


  Maak melding

 6. Het is simpel, tijd van pappen en nat houden is voorbij. Wij van de hindoestaanse gemeenschap respecteren anders gelovigen. Leven en laat leven….echter onze incasserings vermogen is niet oneindig. Laat dit een waarschuwing zijn voor de idioten in schilderswijk


  Maak melding

 7. @ Atheïst,

  Ik heb een flauw vermoeden dat je onder het mom van atheïst gewoon een moslim bent.
  Alleen moslims nemen het op voor de moslims en betrekken als het om hindus gaat gelijk Modi erbij.
  Zo heb je ooit voor mij geschreven dat ik het neukertje ben van Modi.
  Volgens mij opereer je op het forum onder andere nickname, want jou wijze van reageren is precies hetzelfde als van die idioot. Ook hij brengt alle hindus gelijk i.v.m. Modi en ook hij heeft hij voor mij geschreven dat ik het neukertje ben van Modi.
  Wat een nare mentaliteit houden moslims er op na. Totaal geen respect voor hindus en helemaal niet voor de hindu vrouwen.


  Maak melding

 8. Jullie hebben allemaal gelijk : maar ik ben blij dat de demonstratie niet door gaat !
  Deze pleuris lijers denken dat hun geloof beter is dan de hunne, de goede daar gelaten !
  Hun Imam mag gelukkig van de Rechter niet meer in de wijken Schilderwijk en Transvaal komen predikken hij is een haatzaaier.

  @ Atheist
  Niet zo negatief ; ik begrijp de Hindu gemeenschap wel, ik zou ook ziek worden als mijn bezittingen vernield zou worden. In dit geval is het een Mandir nota bene,wat zouden de Mosliem
  doen als de Hindu hun Moskee zouden vernielen dan ????

  @ johan

  De wethouder kan deze rand debielen niks doen, het is de taak van de Burgemeester.
  De Burgemeester moet het doorspelen aan de ( Korps chef van de politie ) en die geeft het door
  aan de manschappen, zo werkt dat !!! Hoe je het keert of draait, G. Wilders heeft toch gelijk.
  Zo ontstaat populisme overal ter wereld, door klootzakken als deze jongens uit ( noord Afrika )
  ook hier de goede na gelaten.

  sari tori.

  Jacko


  Maak melding

 9. Raadslid Arnoud van Doorn is gewoon een slappeling. Tegen de criminele moslims durft hij geen stappen te ondernemen, tegen hindus die op motoren een demonstratie willen houden, oppert hij dat hij vreest dat de veiligheid niet is te waarborgen en dat er provocaties en escalaties kunnen ontstaan.
  Wat een slap geouwehoer van deze ‘vervuilde’ hollander.
  Dit is dan ook de reden dat de moslims gewoon doorgaan met hun pesterijen en treiteren. Ze worden door de holle Hollanders gewoon daartoe aangezet. Veel te slap om hard tegen de moslims op te treden.

  Ik ben trots op de vorige burgemeester van mijn woonplaats, die het lef had om een terroriserend moslim gezin, na ettelijke waarschuwingen, het huis uit te laten zetten.
  De politici van grote steden laten zich in de luren leggen door de moslims. Geen wonder dat de haat tegen de moslims met dag erger wordt.
  Geert Wilders heeft achteraf gezien gelijk. Met moslims in je land is het vragen om grote problemen.


  Maak melding

 10. @ Jiyani

  Heb je wel een zo´n Raadsvergadering in het Stadhuis mee gemaakt ?
  Een Raadslid heeft eigenlijk niet veel in te brengen, hij is ook afhankelijk
  van de overige Raadsleden, en de wethouders en als laatste beslist de Burgemeester.
  Jij bent intelligent genoeg ik zal verder niet in details treden, dit hele toestand met de
  Mandir speelt zich al langer af (2004) het toen malige college hadden moeten optreden.
  In ieder geval ik vind het vervelende zaak met de oorlog om het geloof, er is geen geloof die beter is dan een andere, en zolang men dat niet wil beseffen krijgen we dit gedonder !!!
  Jiyani maakt je niet al te druk ik wens je een fijn weekend, Namasté Salaam Odi odi .

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 11. @ Jiyani,

  Als er ook maar iets over hindoes of India wordt gezegd dan klimt
  juffrouw Miep direct in het toetsenbord en begint te tikken. Het is misschien
  verstandiger om eerst goed na te denken en de situatie goed in te schatten,
  dan in het wilde weg alle moslims te beschuldigen.


  Maak melding

 12. @ Pineut,

  Wat een slap gezwets van je. Jij maakt gebruik zo niet misbruik van nieuwsberichten die helemaal niets te maken hebben met hindustanen of India om de negatieve berichten over India te plaatsen om daarmee aan te geven dat alle hindus slechte en verdorven mensen zijn.
  Over de verdorvenheid en het slechte imago van de moslims hou jij je kaken stijf op elkaar.

  Wie ben jij om mij tot de orde te roepen, terwijl het bekend is hoe de moslims zich overal op de wereld gedragen. Jij hebt blijkbaar reuma aan je vingers om over de vele aanslagen die moslims in India en elders in de wereld plegen te schrijven. Gaat het echter over de hindus dan zijn die reumatische vingers als een wonder hersteld.
  Je steekt je kop net als een struisvogel in het zand.
  Dat je het nog steeds door wil hebben waar het mij omgaat zal niet tot je doordringen. Hier mag je het mee doen.


  Maak melding

 13. Kali Mata motorclub, heel netjes van jullie om toch niet te gaan demonstreren. zoek samen met de politie een oplossing. En als het kan verander de naam Kali Mata, bijvoorbeeld in: Amersfoort Motorclub Hindustani. Klinkt veel mooier. Met vriendelijke groet.


  Maak melding

 14. De heer van Doorn kan wat mij betreft aan het gas. Ruiten van de Tempel zijn meerdere malen in gegooid door moslim jongeren. Toen hebben we hem ook niet gehoord. Nu de hindoes in opstand komen maakt hij zorgen om zgn de veiligheid. Deze malloot lijdt aan een selectieve geheugen. Deze man neemt de daders in bescherming. Hoe ziek ben je.


  Maak melding

 15. @ J. Zwartmans,

  Wat ik wel weet is dat juist in de kleinere gemeenten dat de plaatselijke politici streng optreden tegen mensen die zich niet willen gedragen c.q. aanpassen aan de leefwijze hier in Nederland. Daar sta ik ook achter, zonder te schrijven dat je je eigen cultuur moet vergeten.
  De moslims willen echter alles naar hun eigen hand zetten. Met alles uit hun cultuut moet maar rekening worden gehouden. In hun land moet men zich altijd aanpassen aan hun normen en waarden, echter weigeren zij zich aan te passen aan de normen en waarden in het land waar zij wonen.

  Ik maak me wel druk om het gedrag van de moslims tegen hindus, tegen homo’s, tegen alles wat hen niet aanstaat, tegen de haat predikende imams. Deze moslims misdragen zich op veel gebied.
  Mijn familie die in Den Haag woont vertelt al jaren hoeveel overlast dit onopgevoed tuig anders gelovigen bezorgd. De plaatselijke politici zijn zulke slappe janussen, dat ze geen stappen ondernemen durven te ondernemen tegen dit gespuis.

  Mijn weekend zal rustig verlopen. Ga straks een boek lezen, dat ik maar blijf uitstellen.
  Jij ook een fijn weekend.

  Groetjes


  Maak melding

 16. @ Oom van Saramacca,

  Ben helemaal eens dat de naam Kali Mata zeer negatief klinkt. Zelf had ik nooit eerder iets over de motorclub gehoord of gelezen.
  Wat ik wel hoop dat hun bedoelingen oprecht waren en zijn. De hindus moeten zich landelijk bundelen en hun stem laten horen tegen het verderfelijk gedrag van de moslims.
  Maar dat ligt aan de Haagse hindus. Zij horen het initiatief te nemen tot een demonstratie.


  Maak melding

 17. Jiyani er is niks mis met kali Mata. Kálii (Sanskriet: काली ), ook wel Káliká of Kali, is een godin uit de hindoeïstische mythologie en een van de vormen van Parvati oftewel adishakti Gauri de zus van ganga Ganga godin. Shiva had een vrouw Adishakti die ook wel Parvati, Gauri en shailputri dochter van himavan wordt genoemd.

  De godin Kálii moet niet verward worden met de mannelijke demon Kali uit de Mahabharata, die de heer van het Kali Yuga is.

  Wordt tijd dat de Hindoestanen hun krachten gaan bundelen. De Molukkers hebben dat ook gedaan. Ook wij mogen opkomen voor onze normen en waarden.


  Maak melding

 18. Het probleem zijn niet de “Moslims” maar een stelletje aso Mocros…..een wereld van verschil lijkt me!! Iedereen kan moslim zijn….ongeacht afkomst..!! Precies hoe je in de jaren 70 en 80 de aso Suris had in de Bijlmer…..heb je in sommige steden nu de aso Mocros…dus om alle moslims onder 1 kam te scheren is niet terecht!!


  Maak melding

 19. Wazig, maar de moslims die in de schilderwijk wonen houden zich angstig stil met name de moskeeen en hun sharia imams. Iedereen die hersens heeft veroordeeld deze tereur daad.


  Maak melding

 20. Alleen het feit dat men het voornemen had om te gaan demonstreren geeft aan dat mensen het zat zijn dat jongelui vanuit een bepaalde geloofsovertuiging vernielingen aanrichten aan een tempel of kerk die niet tot die van hen behoort. Deze jongeren raken geinspireerd door uitspraken van figuren die sympathie hebben voor ISIS. De overheid moet daaromndit soort incidenten niet afdoen met jeugd vandalisme.


  Maak melding

 21. Pineut,

  jij wilt een standpunt maken door teksten van nieuwsberichten te kopiëren en plakken hier.

  1. India is een volledig transparant land met journalistieke vrijheid en democratie. (Ook ik Amerika en Nederland komt soms censuur voor en in India dus ook). 80% van alle wantoestanden komen dus gewoon in de krant en ertegen wordt openlijk gestreden.

  2. Jij neemt het impliciet op voor moslimlanden. Luister en huiver: moslimlanden zijn allemaal dictaturen, niets komt naar buiten, pedofilie en homofilie vieren hoogtijd. Kortom: 1 giga schijnheilige bende. Jouw Pakistaanse moslimbroeders zijn erger dan hun Arabische vaders. Ga de nieuwsberichten uit Engeland volgen. Op alles was niet-moslim is wordt ee gediscrimineerd. Jij weet ook dat in jouw moslim Pakistan er een scherpe kastenstelsel heerst? De choudryes, syeds etc! Jij weet ook dat trouwen binnen 1 familie wordt bevorderd? Jij weet dat incest en vrouwen onderdrukking juist in moslimlanden gerechtvaardigd is?

  3. Jouw hersencapaciteiten zijn beperkt. Let nu op: er is 1 ruit ingeslagen en jij haalt 1,5 miljard mensen uit een ander werelddeel erbij. Hoe dom kun jij zijn? Vertel!

  4. Jij bent alleen aan het haatzaaien. Jij zit met een psychisch probleem. Jij bent een ellendig figuur die enkel tweespalt probeert te zaaien. Jij moet 1001 keer geboren worden wil jij een lang met 1,5 miljard inwoners kunnen leiden en ook nog goede betrekkingen kunnen onderhouden met de rest van de wereld.

  Marokaanse nieuws: 30.000 kindhuwelijken in Marokko. Ik Arabische landen wordt de herenliefde voluit bedreven.

  Nu de kers opende taart: de islam is discriminerend naar andere religies.

  Discriminatie is de wortel van alle conflicten. Hoe kun je nou discrimineren op geloof, religie, godsdienst en God? Dan heb jij echt geen hersenen. Zelfs een garnaal heeft hersenen.

  Jij bent triest. Jij weet niet wat vrede is. Hersenlozen gebruiken geweld.

  Discrimineer niet!
  We hebben allen wel een vriend of familie die wit, geel, bruin, rood, zwart of paars is. We hebben samen op school gezeten, gesport, gelachen en kattekwaad uitgehaald zonder discriminatie.

  Dus laat he de laatste keer zijn dat jij je zo beledigend en provocerend uitdrukt om een simpele ruit die de verzekering vergoed.

  Gebruik je verstand, probeer het…!

  Peace Bro


  Maak melding

 22. Gelukkig dat de toneeluitvoering niet doorgaat.
  Dank aan de Raadslid Arnoud van Doorn zijn we tijdelijk ( uitstel van executie) bevrijdt van de chaos.


  Maak melding

 23. Ingegrepen.
  In de tweede kamer van Nederland leek het op te gaan naar een Midden Oostendse toestand door de komst van Moslim kamer leden.De moslim zijn loyaliteit ligt in het Midden Oosten.Bij Mekka en Medina.Iemand kreeg een goede ingeving en heeft een Nederlandse vlag in de kamer geplaatst.Hij is eerst geweest anders stond daar nu een groene vlag met een halve maan en ster daar.Kerstbomen en andere christelijke uitings vormen zijn al verboden in de kamer en op scholen heb ik begrepen.


  Maak melding

 24. Kon er niet eerst gewacht worden op een onderzoek, stel dat het niet de moslims, zijn dan zijn er toch een heleboel mensen beledigt.
  Het is heel erg, maar het is toch beter om de juiste dader te pakken.


  Maak melding

 25. Het ligt in de aard van mensen om een hekel te hebben aan anderen die het beter doen. Als jij succesvol bent en ik niet dan ben ik een sukkel. Daarom hebben zoveel mensen een hekel aan Amerika, Arabieren een hekel aan Joden en moslims aan iedereen die geen moslim is.
  De islam is namelijk een religie die volledige onderwerping vraagt. Eigen initiatief en zelf nadenken wordt niet toegestaan en wetenschap is overbodig. In de Koran staat alles wat een mens nodig heeft. Dat heeft zijn consequenties, namelijk armoe en achterlijkheid.

  Vandaar dat moslims in de wereld, en dus zeker ook in Nederland, tot de meest achtergebleven groepen behoren met het minste maatschappelijke succes. Moslims noemen zichzelf ware gelovigen en superieur, maar in hun hart weten ze wel beter.

  Zoiets leidt tot frustraties en frustraties leiden tot agressie naar hen die meer succes in het leven hebben. In de Haagse Schilderswijk zijn dat onder anderen de Hindoes. Vandaar die agressiviteit naar de zichtbare symbolen van hen die beter presteerden. In Amerika worden de migranten uit vooral Aziatische landen het slachtoffer van zwarte landgenoten om dezelfde reden.

  Er wonen 30.000 mensen in de Schilderswijk. 15.000 zijn Turk of Marokkaan, 5000 Surinamers en de rest Nederlands of wat anders.

  De enigen die het probleem kunnen oplossen zijn de moslims zelf, maar door hun achterblijven en gebrek aan initiatief zal dat maar heel langzaam gaan, als het al lukt. De verzorgingsstaat Nederland maakt moeite doen om vooruit te komen onnodig en is eigenlijk een voorname oorzaak van de ellende. Migranten horen niet in de watten gelegd te worden. Dan integreren ze nooit.
  Via de politiek probeert men macht in Nederland te verwerven, maar wat heeft de islam Nederland te bieden? Men kan het gewoon niet, zo simpel is het.

  Wie niet met dat soort problemen geconfronteerd wil worden moet verhuizen naar een buurt waar vooral koopwoningen staan. Ongewenste buren kunnen die niet betalen. Of men moet het voorbeeld van de Duindorpers volgen en niet gewenste buurtgenoten de wijk uit pesten. (Zoals de moslims in de Schilderswijk feitelijk ook doen).

  In Zuid-Afrika roept men “Afrika is voor de zwarten!” In Duindorp zegt men “Duindorp is voor de Duindorpers”, in de Schilderswijk zegt men “De Schilderswijk is voor de moslims”. Als iedereen in je omgeving een mislukkeling is dan ben je zelf ook niet mislukt.

  In de landen waar moslims de meerderheid vormen wordt men met de zweep in toom gehouden. Dat is de taal die men verstaat. In Nederland probeert men het met liefde en begrip. Vandaar dat het gesodemieter blijft.
  Politici willen door iedereen aardig gevonden worden en vermijden conflicten. Zachte heelmeesters genezen niet. Dat is het probleem.
  Als je verandering wil dan moet je dat afdwingen. Vanzelf doen bestuurders niets.


  Maak melding

 26. @MoeVan,

  Jiyani, DJANGO, geven de moslims overal de schuld van. Er is helemaal geen bewijs
  wie die steen door het raam heeft gegooid. Misschien heeft een Hollandse boeren jong
  het wel gedaan om het vuurtje wat op te stoken. Jammer dat deze mensen zo
  bevooroordeeld zijn.


  Maak melding

 27. @ Pineut,

  Het zal mij toch echt niet verbazen dat jij 1 van de stenengooiers bent.
  Jammer dat jij alle Indiërs/hindustanen over 1 kam scheert, dus steek je vieze handen eerst in je eigen stekende boezem.
  Moslims zijn niet te vertrouwen.


  Maak melding

 28. @ Jacobus,

  Het is op scholen zelfs verboden om foto’s te maken als er ook moslim ouders aanwezig zijn. Zij moeten eerst toestemming geven voor het maken van foto’s.
  En de holle Hollanders doen het ook. Tegen de moslims zijn het de grootste schijters, tegen andere niet autochtone gemeenschappen staan ze wel op hun strepen.
  Moslims zijn niet te vertrouwen.


  Maak melding

 29. @Jiyani,

  met de nieuwe privacy wet mag je niet zomaar filmen of fotograferen. Dat staat
  al dagen lang in de krant maar die zal je wel niet lezen, te druk met mediteren zeker!!


  Maak melding

 30. Pineut,

  Ik geef moslims nergens de schuld van. Weet jij woe wel?

  Jouw geef ik de schuld, want jij bent bezig om negatieve berichten te rapen en die te gebruiken op een totaal ander onderwerp.

  Dus: jij bent het probleem.

  Je mag kritisch zijn, maar jij bent dat niet. Je haalt irrelevante zaken aan.

  Ga je leven beteren.

  PS,
  de mens gebruikt slechts 5-7 % van z’n verstand.

  Gebruik meer, het is GRATIS…!!!


  Maak melding

 31. Surinaamse moslim hindostaans

  Willen niet alle moslims over een kam scheren, mijn beste vrienden zijn hindoes, wij eten in een pan, dit doen de oosterse moslim zoals Marokkaanse jongens, Turkse jongens dus ophouden met moslim, ik keur hun gedrag ook af wat ze doen als moslim kiest ook aan de kant van de mandir kant, dit kan gewoon niet, ze maken alle moslims zwart!!
  Zelf ons haten deze klootzakken al zijn wij moslims, het gaat alleen als je Marokkaanse of Turkse bent en derest mag stikken! !!!!
  Troste hindostaans moslim


  Maak melding

 32. @ Hindustaanse moslim,

  Ik heb niets tegen de hindustaanse moslims. Als ik schrijf over de moslims dan bedoel ik de moslims uit het Midden-Oosten, dus ook de Turken en de Marokkanen.

  A Pineut,

  Voordat die wet er was, wilden de moslim ouders al niet dat er zonder hun toestemming werd gefotografeerd. Beter de actualiteiten programma’s volgen.

  Zo zal je ook niet weten dat de moslimouders lak hebben aan de schoolplicht voor kinderen vanaf 5 jaar. (Kinderen tot aan 5 jaar zijn niet verplicht naar school te gaan, maar vanaf het vierde jaar wordt wel geadviseerd ze naar school te sturen).
  Ze brengen hun kinderen naar school zoals hen dat uitkomt. Wordt naar de reden gevraagd, dan zetten ze een grote mond op. Krijgen de kinderen slechte cijfers, dan gaan ze op hoge poten verhaal halen.
  Dat heeft een leerkracht mij verteld. Er zijn tig problemen met moslim kinderen op scholen. Geen wonder dat deze kinderen voor galg en rad opgroeien.


  Maak melding

 33. Nu wordt de euwige dalit geraakt. Een jiyani met zijn leer blaat van een hoge berg. Jammer dat het niet in brand gestoken is. In heel Europa moeten ze mandIers vernietigen.
  Allemaal zielig en jankende Hindoestanen.

  Therry


  Maak melding

 34. Papie,

  Ik moet je corrigeren.

  Hindoestanen zielig? Volgens mij leef jij onder een steen.

  1. Degene die juist -niet- zielig zijn, zijn Hindoestanen. Overal ter wereld bekleden ze topposities in medische, chemische, technologische, financiële en bedrijfsleven.

  2. Jankende Hindoestanen? Nee hoor, ze maken zich niet druk om een kapotte ruit. Er wordt erover gediscussieerd, maar ze gaan nooit janken en in naam van God aanslagen plegen en onschuldige mensen om brengen.

  3. Verder staan ze aan de basis van revolutionaire ontwikkelingen. Van meetkunde, astrologie etc.

  Kortom, gebruik je verstand. Het is moeilijk, lukt mij ook niet altijd.

  De mens gebruikt slechts 5-7% van zijn verstand. Gebruik de rest ook, ti’s GRATIS…!


  Maak melding

 35. #i django
  Zeker aan het dementeren. Het zelfde herhalen en de ander helft vergeten.
  Hindoestanen de grootste onderkruipsels en likkers.

  Therru


  Maak melding

 36. @DJANGO,

  jij schrijft: 3. Jouw hersencapaciteiten zijn beperkt. Let nu op: er is 1 ruit ingeslagen en jij haalt 1,5 miljard mensen uit een ander werelddeel erbij. Hoe dom kun jij zijn? Vertel!

  Hoe dom ben jij ?? Jullie halen alle moslims over de hele wereld erbij!!!

  Kortom, gebruik je verstand. Het is moeilijk, lukt mij ook niet altijd.

  De mens gebruikt slechts 5-7% van zijn verstand. Gebruik de rest ook, ti’s GRATIS…!


  Maak melding

 37. Pineut,

  Ik zal nooit moslims uit de hele wereld erbij halen. Never.

  Omdat jij bezig bent met knip en plak werk wou ik je een kant laten zien die jij bewust weglaat. Wees objectief.

  Als jij morgen een probleem hebt, en ik kan je eruit halen, dan kan je op mijn steun rekenen.

  Jouw geloof is volledig ondergeschikt aan goedheid, barmhartigheid, mededogen en humaniteit.

  Peace bro..!
  Shanti Om
  Salam


  Maak melding

 38. Pineut,

  Ik zal nooit moslims uit de hele wereld erbij halen. Never.

  Omdat jij bezig bent met knip en plak werk wou ik je een kant laten zien die jij bewust weglaat. Wees objectief.

  Als jij morgen een probleem hebt, en ik kan je eruit halen, dan kan je op mijn steun rekenen.

  Jouw geloof is volledig ondergeschikt aan goedheid, barmhartigheid, mededogen en humaniteit.

  Shanti Om
  Salam


  Maak melding

 39. Papie,

  Hindoestanen onderkruipsels en likkers?

  Ken je geschiedenis wel? Hier komt de les:

  1. Babylonie/Mesopotamië/Iraq: compleet geïslamiseerd.

  2. Iran: in 15 jaar compleet ongevormd van zoroastrr tot islam.

  3. Afghanusta: eerste echte boeddhistisch rijk, compleet geïslamiseerd.

  4. Pakistan, Brits indie: compleet geïslamiseerd. Alle tempels verwoest en omgetoverd tot moskee. Bibliotheken verbrand. Eerste en oudste Université ter wereld (Takshashila, 4000 jaar geleden) compleet vernietigd.

  5. Egypte, zelfde lot in 25 jaar

  6. Overige noord Afrikaanse landen: idem dito.

  7. In India is dit -niet- gelukt.

  Over likkers gesproken. Nou nee.

  Als mensen hard werken zijn ze echt niet zielig hoor.

  Denk goed na voordat jij wat zegt..!


  Maak melding

 40. 27,28 en 29 juli: Milan Zoetermeer Silverdome.

  Onde andere 2 Marokkanen treden op:
  Boef
  Soufiane Edyani

  Dus pineut en papie, denk niet in haat joh.

  We zijn allemaal mensen.
  Geniet van het leven


  Maak melding

 41. Voordat Modi president van India kon worden moest hij ruggegraat tonen als leider in Gujarat tegen moslims. Tijd dat de hagenaren iets van hem leren.


  Maak melding

 42. @ Papie,

  Je bent haat aan het prediken. Laat dat nou 1 van de kenmerken zijn van de moslims.
  Dat moslims niet te vertrouwen zijn, dat laat jij weer blijken.
  Met de dag kom ik er achter dat Geert Wilders toch gelijk heeft, het is alleen jammer dat hij dit grootste probleem niet op de juiste manier weet aan te pakken.


  Maak melding

 43. @ Pineut,

  Zijn vingers zijn op wonderbaarlijke wijze hersteld van reuma, dus kan hij via zijn toetsenbord weer zeiken op Jiyani. De waarheid komt weer hard aan.


  Maak melding

 44. Niets tegen de meeste moslims (als mens) maar islam is een achtergebleven woestijnrovers-ideologie die niet in Europa hoort.

  Islam staat voor regressie, achterlijkheid en inteelt, check de cijfers eens mbt huwelijken tussen volle neven en nichten, het resultaat is zichtbaar in het gedrag van de berberapen in de Schilderswijk, het gemiddelde IQ van deze figuren zal rond de 80 zijn, de bovengrens van zwakzinnigheid.


  Maak melding

 45. Ook ik heb tot vorig september geroepen dat de meeste moslims goede mensen.
  Maar na de mislukte aanslag in Engeland, waarbij geen doden zijn gevallen, is het voor mij over en uit.
  Moslims zijn niet meer te vertrouwen. Deze mensen bezorgen overal waar ze wonen meer ellende dan dat ze hun best doen om samen met anderen in vrede en harmonie te leven.

  Achter de treiteren en pesterijen in vooral de grote steden zijn altijd moslims te vinden.
  Ondertussen zijn zelfs 3 generaties moslims in Nederland geboren en nog weten ze niet hoe het hoort.
  Nog weten ze zich niet aan te passen aan de westerse normen en waarden.
  Door de inteelt binnen de moslim gemeenschap zijn ze agressief en dat uit zich in het gedrag dat ze al jaren vertonen. Het achterlijke gedrag van de moslims kan alleen door de eigen gemeenschap worden veranderd. En daar knelt het enorm. Ze blijven in hun eigen cirkel van verderfelijkheid doordraaien.

  Ook binnen de hindu gemeenschap kan en moet zelfs het een en ander veranderen. De jeugd binnen deze gemeenschap veroorzaakt zelden problemen. De de meerderheid gedraagt zich wel. Terwijl dat binnen de moslim gemeenschap andersom is.
  Ga steeds meer beseffen dat Geert Wilders toch gelijk heeft. Hij heeft echter zijn eigen kaarten ingegooid omdat hij de zaken op een totaal verkeerde manier heeft aangepakt.
  Met een gematigde toon had hij veel meer bereikt dan door te roepen minder minder minder.


  Maak melding

 46. @Jiyani ,

  U moet dokter bezoeke, niet goed bij koppie zijn. U erg agressief zijn tegen
  anderen. Als u doorgaan zo last van krijge van hart.
  Beterschap wense.


  Maak melding

 47. Het is goed dat de demonstratie door de autoriteiten niet is gewenst. Ik kan mij de zorgen van de gezagsdragers indenken. Men zit niet te wachten op een groep gangsta’s die dit incident aangrijpen om in de publiciteit te komen.


  Maak melding

 48. Als de Ramadan voorbij is, dan gaat het gedonder weer beginnen dat is elk jaar zo.
  Overigens had ik een reactie verwacht van de Surinaamse moslims organisaties in deze.
  Bedoel daarmee dat de Surinaamse moslims tolerant is jegens andere religies, dat zie je ook in Suriname.
  Hoewel ik het betreur dat sommige Surinaamse moslims ook het gedachtegoed van de radicale moslims overnemen, doodzonde !!!


  Maak melding

 49. Niet alle moslims zijn terroristen, maar de meeste terroristen zijn wel moslims, en wat hier gebeurt op WKN door een aantal van hun, is ook terreur, respect voor andere geloven is ver te zoeken. de kruisridders moeten maar weer opstaan onder leiding van Geert Wilders, de sufkutten in de nederlandse politiek zijn er ook de oorzaak van dat het echt uit de klauwen gaat lopen met dit achterlijke volk, dat zich met deze praktijken bezig houdt, de goeden want die zijn er ook, niet te na gesproken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.