Uitreiking certificaten voor basisopleiding Vakbeweging in Suriname

0
Uitreiking certificaten voor basisopleiding Vakbeweging in Suriname

PARAMARIBO, 31 mei – De Stichting Scholings Instituut voor de Vakbeweging in Suriname (SIVIS) heeft dinsdag de 83ste basisopleiding afgesloten te Powaka. De certificaten werden uitgereikt in het ontspanningsoord van de EBS Werknemers Organisatie Suriname(OWOS), ter plaatse. De 37 participanten zullen de komende tijd verder worden opgeleid tot middenkader.

De Stichting Scholings Instituut voor de Vakbeweging in Suriname, SIVIS, streeft als educatief- en kenniscentrum voor Suriname er naar educatie- en kennisverschaffing toegankelijk te maken voor alle Surinamers, in het bijzonder de werkende klasse in Suriname.

Bekijk ook:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.