Nieuw beleidsplan Stiwewa voor Assemblee voorzitter Suriname

3
Nieuw beleidsplan Stiwewa voor Assemblee voorzitter Suriname

PARAMARIBO, 31 mei – De voorzitter van de Stichting Ontwikkeling Winti Wai en Omgeving (Stiwewa), Robby Berghout, heeft gisteren het nieuw beleidsplan van de organisatie overhandigd aan de voorzitter van De Nationale Assemblee (DNA) in Suriname, Jennifer Geerlings-Simons. De stichting hoopt het beleidsplan in vijf jaar tijd te kunnen realiseren voor wijken in Paramaribo – Zuid.

Stiwewa is een buurtvereniging die al ruim 34 jr bestaat en opereert in een kansarme wijk (een echte volksbuurt) ten Zuiden van Paramaribo, Winti Wai.

De parlementsvoorzitter zegt dat het prettig is opnieuw een plan te krijgen van de organisatie. Het beleidsplan is beschikbaar voor alle leden van het parlement. Echter zal dit plan ook worden besproken in de vergadering van de Vereniging van Parlementariërs voor Ontwikkeling van Kinderen en Jongeren (VPOKJ), die structureel ondersteuning geeft aan Stiwewa.

Bekijk ook:


3 REACTIES

  1. Sinds jaar en dag winta wai lanti pai. Voor tachtig was de hele omgeving binnen een straal van vijf kilometer, rustig en veilig op een burenruzie na. Anno 2018 schijten het gros der ndper’ s die deze omgeving bewonen dagelijks een paarse Bota en Boefdraad buffel hoe rond te komen.


    Maak melding

  2. Robby Berghout was vroeger actief in het welzijnssector in Amsterdam en heeft er een puinhoop van gemaakt. Veel mensen zijn toen vertrokken of weg gepest. Uiteindelijk is de subsidie aan de organisatie stop gezet en is hij uit het beeld verdwenen in Nederland. Donateurs goed opletten dat het financieel ook geen puinhoop wordt gemaakt in Suriname.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.