Vreedzaam protest/ride out van motorclub naar vernielde hindoetempel

23
Vreedzaam protest/ride out van motorclub naar vernielde hindoetempel
Foto: (c) Kali Mata Hindustan Mtc

DEN HAAG, 30 mei – De Hindustaanse motorclub ‘Kali Mata Hindustan’ organiseert op zondag 3 juni een vreedzaam protest/ride out naar de Haagse Schilderswijk. Met een motorstoet willen ze stil staan bij de vernielingen van de Shri Ram Mandir in Den Haag en hun steun betuigen. De hindoetempel heeft 2 keer achter elkaar, met een week ertussen, te maken gehad met vernielingen.

In een Facebook event geeft de motorclub aan dat de motorstoet zal beginnen in Amersfoort om 14:30 uur en zal eindigen bij de mandir om 15:30 uur. “Alle Freeriders, Motorrijders, of geïnteresseerden zijn van harte welkom mee te rijden uit protest tegen deze respectloze en nutteloze vernielingen” luidt de oproep.

“Wij zijn allen mensen en hebben respect voor alle religies, culturen, achtergrond of etniciteit. Respect & eenheid zijn zoek anno 2018 en wij laten zien dat dit anders kan! Come and join us. Together we stand big!” is te lezen in het Facebook event.

Bekijk ook:


23 REACTIES

 1. ” … Alle Freeriders, Motorrijders, of geïnteresseerden zijn van harte welkom mee te rijden uit protest tegen deze respectloze en nutteloze vernielingen” luidt de oproep.

  “Wij zijn allen mensen en hebben respect voor alle religies, culturen, achtergrond of etniciteit. Respect & eenheid zijn zoek anno 2018 en wij laten zien dat dit anders kan! Come and join us. Together we stand big!” …

  Kijk, de Hindoestanen geven een duidelijke boodschap. Hoe het hoort en hoe het kan.

  One love respect for all !!


  Maak melding

 2. Pik,

  Het enige wat jij kan is smerige taal ventileren. Dit zegt al genoeg over je verdorven persoonlijkheid.

  Ik vind het alleen zielig voor je ouders. Die hebben keihard gezwoegd om je schoolgeld te betalen en ze hebben je het goede voorbeeld gegeven. Het mocht niet baten; je hebt je ouders niets gegeven om trots op te zijn en je hebt geen toegevoegde waarde voor mens en maatschappij.


  Maak melding

 3. Heren niet druk maken om Pik
  Hij krijgt zijn beloning op een bepaald moment
  misschien niet nu maar later
  zal zelf nooit merken
  voorbeelden zat
  GOD ZAL JE NOOIT VERTELLEN dat je gestraft bent….. dat moet je zelf merken en voelen….


  Maak melding

 4. @ MODERATOR
  Wilt U die poster met de naam: Pik, voor eens en altijd een Moratorium opleggen.
  Dit sujet vergalt al geruime tijd diverse onderwerpen op dit medium, met obscene, vulgaire en niets ter zake doende vuilspuiterij.


  Maak melding

 5. Dit is heeft niets met een vreedzame actie te maken maar het lijkt er meer op dat deze criminele motorbende op zoek gaat naar intimidatie en provocatie. Als je zo nodig een statement wilt maken, beste motorrijders van jouw club, dan ga je te voet door de Schilderswijk en niet per motor. Hindoes respect voor alle religies en culturen / ha ha ha ja en hoe zit het dan met at verderfelijk Kastenstelsel waarin de ene Kaste zich superieur voelt t.o.v. de andere ? Zijn motorrijders uit de lagere Kaste ook welkom ?
  Als deze motorbende echt ballen gehad zou hebben, dan zouden zij ook acte de présence hebben gegeven bij de stille tocht in verband met de schietpartij in 2012 bij het Hollands Spoor. Stoere kerels ……

  DJANGO:
  Ik volg jouw bijdragen al langer en steeds heb ik het idee te doen te hebben met een gespleten persoonlijkheid die dwangmatig aanwezig is en ook nog eens autoritaire trekjes heeft.
  Zelf beweer jij van Creoolse afkomst te zijn. Dan vind ik het opmerkelijk hoe vaak jij reageert op topics die over Hindoes gaan. Wat probeer je met je leugens over je afkomst te bereiken ?
  De grimmige reacties van jou wijzen mij erop dat je totaal niet tolerant bent. Die schijnheiligheid is ook zo typerend voor Hindoes..


  Maak melding

 6. Waarom met een kuut ding komen een motor….lijkt wel stoer en intimideren…..hou op man….kom lopen aan met een spandoek….mot je dan opschrijven..met harii chrisna..en Shiva….is groot…..!! 😂😂😂


  Maak melding

 7. Het is niet verstandig wat deze boys op motoren willen doen, verder sluit ik me aan
  bij @ Schilderwijker, wat de schietpartij betreft bij Hollands spoor !
  Inderdaad waar waren jullie indertijd, liepen jullie soms in jullie poep luiers rond ????
  Op de motor komen wordt gezien als provocatie, niet doen dus !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Hey here wy ara. Drugs gerelateerde motorclubs die even in de schilderswijk komen profoceren. Vredelievend
  Eigenlijk moet deze mandier met de grond gelijk gemaakt worden. L.u.l.Modi laat door zijn Hindoes moskeeën slopen in India. Dus boontje komt om zijn loontje
  Het geval schilderswijk moet niet de enige gebeuren zijn.
  In heel Europa moeten manders vernietigd worden.

  Thierry


  Maak melding

 9. @ MODERATOR
  Wilt U die poster met de naam: Pikk, voor eens en altijd een Moratorium opleggen.
  Dit sujet vergalt al geruime tijd diverse onderwerpen op dit medium, met obscene, vulgaire en niets ter zake doende vuilspuiterij.


  Maak melding

 10. Ik vind dit niet strookt met de islamitische leer. Het is puur vadalidmse. De ouders van deze jongens moeten toezien dat hun kinderen zulke ordinaire vernieling niet verrichten. Ik ben zelf een moslim daarom weet ik dat dit niet de islam leert.


  Maak melding

 11. @Jacoop Mangroe, waar heeft u uw informatie vandaan dat de daders een Islamitisch achtergrond hebben. Ik heb begrepen dat het ook in de wijk Duindorp heibel is tussen autochtonen en allochtonen en waarbij ook mensen van Surinaamse afkomst mishandeld zijn. Zou het niet kunnen dat een Duindorper de ruiten van de mandir heeft ingegooid om zo haat tussen moslims en hindoes te zaaien ?
  Verder ben ik het ook met u eens dat men van elkaars heiligdommen moet afblijven.


  Maak melding

 12. wat een vooroordelen met scheldkanonnades allemaal in plaats van mekaar ondersteunen.

  Ruiten zijn stuk, verzekering betaald, beter beveiligen en mekaar ondersteunen dat dit niet meer gebeurt.

  Is dit nou zo moeilijk dan meteen te generaliseren en te discrimineren?


  Maak melding

 13. @Pik
  ……”heb veel meegemaakt….heb liever een zwarte als vriend”..

  Je bent flink genomen door diezelfde k o e l i e en eruit geschopt, vandaar alle wroegingen. Ga liever bij die zwarte vriend om ook dubbel gepakt te worden.

  BTW k o e l i e is een beschaafde term, het is een de benaming van een hardwerkende hindoestaan. Wel bedankt voor de complimentjes.


  Maak melding

 14. @Pikk
  Je blijft verlangen naar een k o e l i e -kont. Het geeft ook aan dat je heel erg gefrustreerd en zwaar gedeprimeerd zo erg dat je diep in een zwart gat vastgeroest bent…..
  Nee hoor ze willen jouw gewoon niet. Je bent afgekeurd, je bent ze niet waardig.
  Over en uit!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.