Onderwijzeres(37) opgepakt om misbruik leerlinge(16) in Suriname

26
Foto: politie in Suriname

PARAMARIBO, 30 mei – In Suriname is deze maand een onderwijzeres opgepakt die seksuele handelingen zou hebben verricht met een 16-jarige leerlinge. Dat schrijft het dagblad De Ware Tijd(dWT). Volgens de krant deden de ouders aangifte, nadat zij zuigvlekken op het lichaam van hun dochter hadden waargenomen.

Na de aangifte spoorde de politie de 37-jarige leerkracht, die op een LBO-school les geeft, op en werd zij in verzekering gesteld door de politie wegens seksueel misbruik. Volgens dWT zou de verdachte meerdere malen betrapt zijn op dergelijke handelingen. Ze werd daarom vaker overgeplaatst naar een andere school.

De politie onderzoekt de zaak verder.

26 REACTIES

 1. …meerdere malen betrapt op dergelijke handelingen…vaker overgeplaatst naar andere scholen..sang! Dat vind ik nog het ergste van dit hele onsmakelijke verhaal! Griezelig hoe dat steeds “opgelost” werd!


  Maak melding

 2. Deze vrouw moet achter slot en grendel.Ze is een zendendeliquent. Pedofielengedrag kom helaas ook bij vrouwen voor. Dit is zeer traumatisch voor de kinderen. De school is ook hoofd schuldig. Zij hebben deze situatie laten voor bestaan, zodat deze domme gefrustreerde doos, nog meer slachtoffers kon maken. Ze mag nooit meer lesgeven en ook niet alleen met kinderen gelaten worden. Zij is een gevaar voor de samenleving.
  Dit soort seksuele handelingen getuigen van een zieke geest. Hoort in LPI thuis. Degene die haar steeds heeft overgeplaatst van de ene school naar de andere is hoofdschuldig. Boete opleggen want hieruit kun je opmaken dat er een bewuste actie geweest, om bewust de kinderen niet te beschermen tegen dit gedrog.


  Maak melding

 3. @Praserie,
  Volgens mij hebben wij het over dezelfde gymlerares; die had voortdurend jeuk. Ook bij mij als 17 jarige probeerde de 47jarige Sita haar fratsen uit.
  Op een goeie dag toen mijn ouders naar de zondagmarkt gingen om hun groenten te verkopen, nodigde ik Sita uit met de bedoeling haar voor eens en voor altijd af te straffen. In het weiland achter ons huis hadden wij onze Isydor de ezel die ik ook wel een verwendag gunde.
  De rest van het verhaal mag je zelf invullen.
  Jammergenoeg ervaarde Sita het gebeuren niet als straf want elke dag vroeg ze wanneer ik Isydor een keer meenam naar school.


  Maak melding

 4. Met het overplaatsen heeft men dus een grote fout gemaakt……ontslag zou de enige en juiste straf moeten zijn….zo te zien is het iemand met een zieke geest die professionele behandeling nodig heeft!!


  Maak melding

 5. Dus het was makkelijker haar te verplaatsen van de ene school ip de andere ipv haar te arresteren en te straffen!?
  Het komt vaker voor dat leerlingen verliefd worden op meneer of juffrouw, maar. de leerkrachten zijn toch de volwassenen hier maar nee ze maken juist misbruik van de verliefde leerlingen en botvieren hun sexuele lusten.
  De leerlingen zijn zo heilig niet ze genieten van deze sex escapades.


  Maak melding

 6. Praserie. Ik moet je teleurstellen. De juffrouw valt op meisjes en niet op jongens. Pech gehad. behalve natuurlijk als je een meisje/vrouw bent.


  Maak melding

 7. Dat meisje is 16 jaar oud dus ze weet precies wat zij aan het doen was met die school juffrouw!
  Die school juffrouw moeten ze gewoon vrijlaten,want dat meisje van 16 vond het heel lekker anders had zij die school juffrouw een schop gegeven.
  kinderen van 16 jaar doen dat ding allang en ze hebben heel veel verstand van,enjouw leren kunnen ze ook.


  Maak melding

 8. Hanoeman,
  Nu snap ik waarom die ezel van jouw op 5 poten loopt.
  Hij verstuikte z’n vijfde poot laatst nog aan het houten paard van mijn kleinkind.


  Maak melding

 9. @ Hanoeman.

  Men plaagt te zeggen yu dong moro buriki, in dit geval ben jij dommer dan Ysydor.
  Wat deed je dan toen Ysydor bezig was met de Juf ?? Ik weet het al, je stond zeker te mastruberen !
  Vindt je het gek dat de juf elke om Ysydor vroeg : ze had het al door dat Ysydor slimmer is dan jij zelf en goed kan rampestampen.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 10. @ Eva

  Je weet nogal veel, had je ook die ervaring toen je 16 was ????
  Vragen staat vrij, niet boos worden hoor !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 11. Praserie
  Wees blij dat het je niet overkomen is. Het laat diepe sporen achter en verminkt je voor de rest van je leven.
  Ik ken een jongen die misbruikt is door zijn tante van zijn 5de! tot zijn achtste.
  Daarna van zijn 10de tot 11 of 12de
  Het is en blijft misbruik!!


  Maak melding

 12. Boi, dan moet die 16 jarige een abnormale grote lul hebben. Tegenwoordig bezwijken vele vrouwen, vooral blanken voor de asitee blakka pi.


  Maak melding

 13. Praserie 30 mei 2018 at 07:08
  waarom gebeurde dit niet met mij toen ik op school zat Alle jongens waren toen verliefd op de gym lerares.

  Hihi omdat je waarschijnlijk niet mans genoeg eruit zag, paarse manwijf.


  Maak melding

 14. Wat mij opvalt is dat zodra Surinamers het over seks hebben gebruiken ze de woorden ziekelijk en gestoord enzovoort. Waarom is het een ziekelijke handeling als een vrouw een zuigvlek op het lichaam van een ander aanbrengt? Ja die vrouw is 37 maar het kind is 16. Is ze niet wijs genoeg om te weten wat seks is? Om je hele lichaam vol zuigvlekken te krijgen moet iemand wel verdomd lang met je bezig zijn. Als je het niet wilt dan houdt het al op bij de eerste poging. Als je hele lichaam volzit dan ben je gewoon ook lesbisch. Enige blaam die de leerkracht treft is dat ze het nooit met een leerling mag doen want dat is niet gezonde machtsverhouding. Met de seks zelf is niks mis. In plaats van dit als ziekelijk te bestempelen kunnen we beter erkennen dat het meisje op vrouwen valt en kennelijk flink zichzelf heeft laten gaan. Beter accepteren de ouders haar seksuele geaardheid want het is met een leerkracht begonnen maar zal niet daar eindigen.


  Maak melding

 15. Carpe Diem
  Je gebruikt deze nickname, dus ik neem aan dat je dit ook doet. Welnu, geniet er maar van.
  Ik wil je op twee zaken wijzen:
  1. de lerares en de leerling; de een in een machtspositie, de ander ondergeschikt. Je hoort hier geen misbruik van te maken.
  Dit geldt evenzeer voor de leidinggevende (bijv op het werk) en de ondergeschikte.
  2. De term Carpe Diem
  Ik ben op een boek gestuit, genaamd 25 eeuwen westerse filosofie. Heel lastig te lezen en te begrijpen. Ik lees sommige (bijna allemaal) wel 10 keer en dan nog begrijp ik niet altijd alles.
  Maar om terug te komen op deze term.
  Het is afkomstig van Epicurus (341-270 v. Chr)
  Epicurus zei dat men een sober leven moest leiden. Men moet zich afstandelijk gedragen en streven naar onderlinge rechtvaardigheid.
  Maar er deden wilde verhalen over hem de ronde namelijk dat hij zich te buiten ging aan slemppartijen en seksuele uitspattingen en dat zijn gezondheid volledig ruïneerde .
  Hij stierf op 72 jarige leeftijd en had steeds meer last van nierstenen.


  Maak melding

 16. @Oom Ludwig van Abra Broki 30 mei 2018 at 23:58
  Boi, dan moet die 16 jarige een abnormale grote lul hebben. Tegenwoordig bezwijken vele vrouwen, vooral blanken voor de asitee blakka pi.
  ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////
  Liever een bigi pi,UILSKUIKEN ipv DAT een vrouw je uit lacht als men zo een piepklein wroko sanie heeft als jij en je rasgenoten ,..Jalous ??? ha ha ha.pech vo jou bro !!!


  Maak melding

 17. Deze vrouw hoort id bak!

  Waatombeschernd suriname deze criminelen
  Ze heeft vaker deze fratsen uitgehaald is toch duidelijk dat ze een pedo is..

  Fout fout fout op deze manier pakt ze iedere tiener!!!

  Wat ee schande en alle minderjarigen raken gestressd en beschadigd door een pedo onderwijzeres…men geeft vrijspel ad pedos.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.