Feestelijke inwijding SLM Boeing 737-700 in Suriname

17

PARAMARIBO, 29 mei – De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM) heeft haar nieuwe Boeing 737-700 afgelopen weekend feestelijk ingewijd en toegevoegd aan haar vloot. Deze is daarmee uitgebreid naar drie vliegtuigen. Het nieuw toestel is gedoopt tot ‘District of Saramacca’ en zal worden ingezet op de routes van Suriname naar Miami, Curaçao en Trinidad en Tobago.

De maatschappij is bezig aan een comeback na grote verliezen in 2017. Een van de strategieën om het zwaar weer te keren, is de kostprijs van de operatie te drukken. De komende tijd zal ook meer gelet worden op efficiëntie.

17 REACTIES

 1. In plaats van soberheid, uitbundigheid. Oma taki na Abra Broki paarse mentaliteit. Ondertussen kunnen ndp paria niet meer naar het buitenland op reis gaan. Baas en SLM boevenbende e lafoe alla sma.


  Maak melding

 2. @ Eva ik kan je altijd op MARS tracteren. Ze verliezen geld door mismanagement maar altijd excuus om te feesten. Wat een looser mentaliteit geen wonder dat de SLM nooit winst gemaakt heeft, want het is niet in hun bedrijfscultuur.


  Maak melding

 3. Een vloot erbij maar ondertussen raakt het volk in paniek door het beleid van het land. Misschien zal de coke transporten nu echt toenemen.


  Maak melding

 4. SlM staat in de rode cijfers maar he3ft de nieuwe boeing wel feestelijke ingewijd.

  De maatschappij is bezig aan een comeback na grote verliezen in 2017. Een van de strategieën om het zwaar weer te keren, is de kostprijs van de operatie te drukken. De komende tijd zal ook meer gelet worden op efficiëntie.

  De passagiers zullen het merken. NDP njang dringie presiri moeten jullie vooral blijven doen. En niet te vergeten gratis tickets verschaffen aan bevriende relaties van de reizende directeur. Soso boto trekt nu drie delige pak aan. Dankzij de hand en spandiensten die hij verricht voor DDB.


  Maak melding

 5. Gisteren een nietszeggende SLM persconferentie waarin wordt gemeld dat de kostprijs van SLM omlaag moet. Geen enkel voorbeeld van hoe dit gerealiseerd moet worden……….

  Maar de volgende dag een duur feestje voor een ingebruikiname van een nieuw toestel…….

  Schiet mij maar in de boom.

  Trouwen waarnemend directeur Redmount zit al jaren in de SLM directie als financieel directeur en is dus mede verantwoordelijk voor de huidige financiële puinhoop,


  Maak melding

 6. SLM=Sorry landing Mislukt.Een oud vliegtuig nieuw voor Suriname werd feestelijk in gebruik genomen.Veel werknemers,dan passagiers.Daarom gaat het niet goed met deze maatschappij.Gaan jullie maar saneren.Als jullie niet gaan saneren,kunnen jullie niet uit de rode cijfers.Politiek bemoeienis brengt deze tot afgrond door deze regering.Er zijn voorbeelden van.


  Maak melding

 7. Typisch surinamers,feest vieren over alles.Vraag aan de feestvierenden of ze geld hebben voor een ticket.Echt, is de SLM de oplossing voor een kapotte Suriname?Het is de nieuwe air taxie richting Cuba voor bouta en zijn bende.SLM is bankroet en staatcassave bedrijf werd ook met veel tamtam geluid in gebruik genomen heden is de status..Rip.


  Maak melding

 8. terwijl de slm financieel kapot ziet men nog kans om te feesten moeten we nou echt geloven dat deze mensen de slm weer rendabel gaan maken
  wie houdt wie voor gek de slm ligt al op de pallitatieve zorg


  Maak melding

 9. Er worden ook mensen ge-upgrade en economy class naar business class. Deze vrienden/vriendinnen hoeven dan niet die 1000 usd bij te betalen!!!!! Nyan Dringi Presirie!


  Maak melding

 10. Deze voorstelling is om mensen het gevoel te geven dat er NIETS aan de hand is.
  Lees het rapport van Frans-Guyana over de SLM dan zul je gauw merken hoe deze gasten liegen.

  Ik ben klaar met de SLM


  Maak melding

 11. SLM is niet ziek maar dorstig op zoek naar lekkere stewardessen
  U hoeft niet klaar te zijn met SLM
  De Piloten komen zelf klaar


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.