vrijdag, april 19, 2024
HomeOnderwerpenEconomieDit wordt binnenkort het hoogste gebouw van Suriname

Dit wordt binnenkort het hoogste gebouw van Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 29 mei – Een serie protesten van buurtbewoners, een rechtszaak en boze brieven mochten niet baten. De bouw van het nieuwe hoofdkantoor van NV Assuria Schadeverzekeringen aan de Recolaan vordert met de dag. En het moet het hoogste gebouw van Suriname worden.

Het pand gaat tien verdiepingen tellen en wordt daardoor hoger dan het hoofdkantoor van de Hakrinbank, aan de Dr. Sophie Redmondstraat. Dat is momenteel het hoogste gebouw van Suriname:

Momenteel het hoogste gebouw van Suriname.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

30 REACTIES
  1. Het wordt de hoogste grap je ziet nu al dat deze constructie het nooit zal redden en zal in storten het lijkt wel een duiven hok het is niet goed bestandig.


    Maak melding
  2. Mooi om te zien hoe negatief wij hier op dit forum zijn heb je de tekeningen gezien, of ben je helderziend door nu al vast te stellen dat de constructie niet goed is.


    Maak melding
  3. Het hoogste en misschien ook het mooiste gebouw in Suriname, maar assuria heeft de buren opgezadeld met flinke schade en vergoed die niet. Flinke scheuren in muren van hun huizen door het heien en onverkoopbare huizen. En straks krijgen ze ook nog te maken met psrkeeroverlast. Dit soort gebouwen horen niet thuis midden in een woonwijk.


    Maak melding
  4. Ziet er wat gammel bij ja, en dat moet hoger worden dan Hakrin Bank worden ????
    Ik hoop niet dat het als een kaarten huis in elkaar zakt, bij tropische stormen die de
    laatste jaren in Su woeden !!!

    sari tori
    Jacko


    Maak melding
  5. Ik wist echt niet dat deze forum vol zit met intellectuelen, die alles weten over politiek bestuurlijk aangelegenheden, top economen, top juristen en nu bouwkundigen. Samen kunnen ze een denktank vormen om over de wereld te gaan heersen. Het zou super zijn, allemaal Surinamers bijelkaar op één podium.


    Maak melding
  6. Ten eerste mankeert er niets aan de constructie. Ten tweede moet men rekening houden met heel veel, in onze ogen onrechtmatige, NIET uitgekeerde claimen waar men Wel recht op heeft. Kont draaien is het motto van iedere verzekeringsmaatschappij. Boycotten die handel. Bij voorbaat al.


    Maak melding
  7. Wat een negatieviteit!!! . Wat boze tongen van jullie soort mensen allemaal niet kunnen doen. Het is ook nooit goed. We weten allemaal dat het beter kan met Su. Het is wereldwijd niet t enige land waar t niet zo goed gaat. En anderzijds mogen we ook dankbaar zijn dat we desondanks redelijk kunnen veroeren vergeleken met andere landen waar mensen massaal op de vlucht zijn door verschrikkelijke gebeurtenissen. Wat ik hiermee wil zeggen is laten we t land niet zo afkraken. Ja, het kan beter maar hoop t beste als er gestreefd wordt naar innovatie, en begin niet direct met negativiteit en vooroordelen te vellen. Wacht af wat er komt . Bah… bah.


    Maak melding
  8. Wat de constructie betreft de beschermlaag is niet goed de coating is niet weers bestendig deden had verzinkt moeten zijn dan waren ze 75 jaar van onderhoud af


    Maak melding
  9. Knap van al die bouwdeskundigen hier op het forum dat ze aan de hand van een fotootje al kunnen zien dat de construcitie niet deugt en ook nog dat de beschermlaag niet goed is.
    Met (sommige) Surinamers blijf je lachen.


    Maak melding
  10. @Konimang
    Wat een lachertje ben jij.Waarom heeft assuria een 10 verdieping gebouw nodig!!
    En in deze tijd..wordt het gefinanceerd door witwas money!?


    Maak melding
  11. @Get a life,
    Waarom heeft assuria een gebouw van 10 verdiepingen nodig?Je lijkt de inside story van Assuria te kennen.Krijg jij ook kamertje daar ?


    Maak melding
  12. Als al die arcitecten hier op t forum bezig zyn wie heeft dan dat werk genomen???kunne jullie een hamer wel goed vasthoudn?dit s niet goed dat s niet goed ag!!oe sranang mang lob loekoe tra mang torie en oe lob broko zaka trawang.inplaats van oe steun makandra in a tranga ting dies.ma ja een geboren ezel kan nooit een paard wordn he..


    Maak melding
  13. @Freeway
    Jammer dat de ndp regering alles mist die jij hebt opgesomd en denkt van ons.
    En dan nog wij zijn geen criminelen maar de ndp regering is a criminal party.


    Maak melding
  14. Ai baja!! so-so deskundigen van surinaamse origine; Clevia skoro de-foe-nak-dagoe !!!
    Het Regeringsbouw (Planbureau) staat al ker 60-jaar trots en fier aan de Redmondstraat !
    De “Clevia-skoro” deskundigen hebben gelukkig nog geen afkeurend oordeel gegeven over dit gebouw>
    Surinamers lullen teveel:oeng go wrokko ipv te lullen over zaken waar jullie geen verstand van hebben !!!


    Maak melding
  15. Zien het als een investering.
    Ontroerend goed kopen en dan ruimte verhuren aan andere.
    Bron van inkomsten.
    Zullen vast niet alle verdiepingen gebruiken.
    Kunnen misschien een deel verhuren aan de overheid.


    Maak melding
  16. De ndpers hier doen alsof ze met het 10 verdieping Assuria gebouw gaan slapen.Voor hun is het goed genoeg dat de bevolking blijft verarmen.,honger blijft lijden,onderdrukt wordt en de amnestie lijder de eeuwige lijder blijft en Suriname mooie lege 10 verdiepingen woningen heeft.
    Wat ze niet snappen is dat het volk Assuria dankbaar zou zijn als ze het Academisch ziekenhuis zouden overnemen,moderniseren met de latest machines en apparaten.Desnoods veranderen ze de naam in Assuria ziekenhuis.Dit zou heel Suriname blij maken.Zoveel geld heeft Assuria toch?
    En inderdaad bij de minste en geringste regenval loopt de binnenstad en omgeving onder water.Het grond word drassig en het gevaar bestaat dat elk moment een gebouw vooral 1 met 10 verdieping kan instorten omdat de fondering de last niet kan dragen. Suriname moet zich noet gaan vergelijken met de rijke landen waar ze gebouwen hebben die vele verdiepingen tellen.Ten eerste de gebouwen staan daar om de mijoenen aan inwoners te kunnen huisvesten en ten tweede ze weten hoe een gebouw van 10 verdieping and up,neer te zetten en wat ermee te doen.Alles is uitgestippeld en ze hebben een plan.Is Assuria misschien van plan om geheel Suriname als arbeiders te nemen.Geloof me heel Suriname kan in Assuria gebouw passen.Misschien dat Assuria apartementen gaat verhuren.Surinamers ,als zij geld zien willen ze het kwijt zo snel mogenlijk aan nodeloze zaken.


    Maak melding
  17. @raoul
    Verhuren aan de overheid?!
    Nee hoor,de overheid houd niet van betalen.Maar de onderhandse bouwvergunning verleend door hun zal hun enkele gratis kamers opleveren.
    Geven en nemen.


    Maak melding
  18. Konimang of dongmang er zijn altijd een paar mensen hiero die geen leven hebben en op elke topic hun kwaal laten gelden om altijd negatief voor de dag te komen.let er maar op en zelf hebben ze totaal geen inbreng in de Surinaamse samenleving,,die leven ernaast.


    Maak melding
  19. Ray, uw reactie op mijn bericht slaat als een tang op een varken. Het interesseert mij geen reet hoe hoog het gebouw van Assuria of welk ander bedrijf wordt. Ik heb het over de “wijsheid” van sommige respondenten, die o.b.v een fotootje zich een oordeel over de constructie menen te kunnen veroorloven.
    Nederlands lezen en Nederlands begrijpen, zijn twee verschillende dingen, zei mijn juf enkele tientallen jaren geleden al. En dat geldt voor u eveneens.


    Maak melding
  20. Ik heb aan geen enkel commentaar wat gehad.
    Niets uit kunnen leren.
    Aub jongens als jullie niks zinnigs te zeggen hebben houd die klep dan dicht.
    Ga je vrouwtje helpen afwassen.
    Verdorie


    Maak melding
  21. Als al die deskundigen hier zich nu verkiesbaar stellen en samen een regering gaan vormen dan kan het niet anders dat Suriname binnen de kortste keren de nummer 1 van de wereld wordt.


    Maak melding
  22. @get a life
    Hoeveel bewijzen heb je nog nodig om de destructie van de zoveelste plan mee te maken!?Bij ons gaat het niet er En bij een om hoe de geraamte erbij staat maar wat men denkt te doen ermee!


    Maak melding
  23. Even een correctie..

    “Bij ons gaat het niet er om hoe de geraamte eruit ziet maar wat men denkt te zullen doen met een verdieping van 10 hoog.
    Plannen zijn er niet.Wedden dat men ook niet heeft nagedacht wat te doen bij een ramp en evacuatie ervan!


    Maak melding
  24. @RAY pas op dat je hart het niet begeeft,Ik vraag me af wat je bijdrage aan suriname is want je praat alleen maar bla bla bla babbelen 10 handenarbeid 1


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES