CCPR komt met jongeren communicatiecongres in Suriname

1
CCPR komt met jongeren communicatiecongres in Suriname
Foto: schoolkinderen maken kennis met safety op de Communicatiebeurs.

PARAMARIBO, 28 mei – Afgelopen week organiseerde het Centrum voor Communicatie & Public Relations (CCPR) in Suriname het communicatiecongres in TBL Cinemas. De voorzitter van CCPR, Angela van der Kooye, lanceerde ook de volgende activiteit: het jongeren communicatiecongres. Ge√Įnteresseerden hebben zich reeds aangemeld om samen met CCPR, het jongeren communicatiecongres te realiseren.

Het CCPR blikt terug op een succesvol congres, waarbij de belevenis van communicatie meer dan voldoende tot uiting is gekomen. Een speciale activiteit werd uitgevoerd door in totaal 72 leerlingen van O.S. Balona. Ze hebben deelgenomen aan de interactieve speurtocht: dromen, durven, doen op communicatiebeurs die toegankelijk was voor het publiek.

Radio 10 heeft gezorgd voor de live flitsen en aanwezigen konden live op de radio hun talenten ontwikkelen. Quinsy Menso en Gillion Slory, de comedians uit Nederland hebben voor een aangename verrassing gezorgd en het formele gedeelte werd afgesloten met een wervelend optreden van pupillen van Artlab.


1 REACTIE

  1. Communicatie is zo’n ruim begrip. Hier wordt nauwelijks duidelijk wat ze aan het doen waren. Die communicatiedeskundigen van CCPR mogen dus beter communiceren, lijkt mij.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.