Humberto Tan blijft bij RTL als programmamaker

13
Humberto Tan stopt bij programma RTL Late Night
Humberto Tan

HILVERSUM, 24 mei – Humberto Tan blijft bij RTL. De in Suriname geboren presentator, die dit jaar stopt met zijn talkshow RTL Late Night, gaat infotainment en entertainment ontwikkelen. Tan zal zich onder meer gaan inzetten als programmamaker voor onder andere Holland’s Got Talent en verlengt zijn contract bij RTL met drie jaar.

De 52-jarige Tan zegt enthousiast te zijn over de ‘nieuwe kansen’. “Waar een deur dicht gaat, gaat altijd een nieuwe deur open, dat bleek gewoon binnen RTL te zijn. Zowel op het vlak van presenteren, als het ontwikkelen van nieuwe programma’s” zei hij vandaag.

Volgens RTL topman Sven Sauvé is Humberto een multitalent. “Hij is oprecht geïnteresseerd in mensen en zit boordevol energie en nieuwe ideeën. Zo’n alleskunner hoort gewoon bij RTL” aldus Sauvé. De laatste uitzending van RTL Late Night met Humberto Tan is op vrijdag 8 juni te zien.

13 REACTIES

 1. Tantje zoekt hindistani vrouwen met roetzwarte mannen voor de gemengde huwelijken show. Ram Sing, Zwartmens en Johannes kunnen zich alvast melden.


  Maak melding

 2. @ Bizon Kind.

  Wat heb je nou tegen een Hidoestaanse dames, ben je soms door één van ze afgewezen,
  of ben je een ras echte racist en tevens een doorgewinterde homo ?????

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 3. De doorsnee tv kijker kotst Tan uit. Het is een stijve hark die een paar dans pasjes doet en 90 min uit zijn vieze nek kletst.

  Tan moet doen waar hij goed in is namelijk sporters intervieuwen. Meer niet.


  Maak melding

 4. @koos
  Normaal reageer ik niet op anderen hun mening , maar met jou reactie dwing je mij wel om een opmerking te maken over jou ongefundeerde en laatdunkende opmerkingen over Humberto Tan.
  De doorsnee tv kijker kotst Tan uit volgens jou . Beschik je over cijfers die dat onderbouwen of ben jij de nieuwe kijkcijfer expert als die betweterige Angela de Jong.
  Als de directie van RLT 4 zijn kwaliteiten wel inziet en hem contract verlenging aanbiedt wie ben jij om zijn bewezen talent in twijfel te trekken.
  Weer zo een typisch staaltje karaktermoord.
  Humberto: KEEP ON GOING, IK BEN ENORM TROTS OP JOU !!!!!!!!!!!


  Maak melding

 5. @JZwartmans,

  Je stelt de verkeerde vraag. Je vraag moet zijn: wat beweegt in hemelsnaam die hindistani vrouwen dat ze aanpappen met moslims, christenen en zwarten. Hoe zijn ze zo laag komen te vallen.


  Maak melding

 6. @JZwartmans,

  Kom naar me en neem je dochter mee.
  Uit mijn keuze, jou of je dochter, zal je wel weten wat ik ben.

  P.S: ik hoop dat je een mooie dochter hebt. Hopelijk niet zo zwart(galllig) als jij en ook niet al te mondig, want die hindi chickies hebben wel grote mond hoor. Vooral tegen hun eigen soort mannen. Tegen zwarten, blanken, moslims, chhristenen, djoeka’s gedragen ze zich als makke schapen, dat dan weer wel. Ze hebben gewoon afkeer van hun eigen soort. Haha, des te beter voor ons.


  Maak melding

 7. Umberto heeft veel meer in zijn mars dan die oude domme pseudo intellectuelen hier op dit forum. Dan heb je ook een paar gefrustreerde racisten die zich door hun anonimiteit sterk voelen in hun donkere kamer achter de pc. Heel jammer dat er nog steeds mensen zijn die op de postings van deze debielen reageren.

  Ja Tan is als sport presentator begonnen, en dan?? Je zal ergens moeten beginnen of niet? Ga maar na wat hij allemaal doet. Televisie, programmamaker, hoog opgeleid wat een heleboel van jullie hier niet kunnen zeggen, kledinglijn, schoenenlijn, meubelen van hoge kwaliteit, hosting van groot evenement in Ziggo Dome etc etc.

  Nee je hebt liever een drugsdealer zodat je hem hier op dit forum kunt afmaken. Jammer voor jou want deze is geen dealer, dus kom je voor het gemak maar met ongefundeerde shit op de proppen. Zo doorzichtig.
  Sommige Surinamers, bah wat een zielige mensen.


  Maak melding

 8. Fredyyy waarom denk je dat Rtl meneer van de talkshow heeft gehaald ? Het liep voor geen meter. Kijkcijfers en onderzoeksrapporten circuleren op internet. Het is om te janken.


  Maak melding

 9. Dat hij een hoger IQ heeft dan velen hier is wel zeker. Maar daarmee heeft hij de kijkcijferdaling niet kunnen voorkomen. Nu mag hij kwisjes en spelletjes gaan ontwikkelen. Ook leuk, maar wel een degradatie.

  P.S: kijk wel uit naar LNS met Twan Huijs en van mij mag Tan elke week goed scoren.


  Maak melding

 10. Eerste infotainment van Tan wordt de Grote Moslim Kwis.
  Daar komen vragen voorbij als:

  Hoeveel maagden krijgt een moslim in het paradijsl?
  Moet hij ze allemaal tegelijk nemen, achter elkaar of anders?
  Raken die maagden zwanger?
  Plegen ze dan abortus om een overvolle paradijs te voorkomen?
  Kun je je zus/moeder/dochter als maagd tegenkomen in het paradijs als ze eerder gestorven zijn dan jij?
  Zo nee, wat gebeurt met hen?
  Krijgen zij ook 72 lekkere mannen?
  Wie was het eerste liefje van Mohammad?
  Op welke leeftijd werd hij ‘man’?
  Hoeveel kinderen heeft hij verwekt?
  Wat is met ze gebeurd?
  Enz.
  Interessant toch.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.