dinsdag, mei 21, 2024
HomeFotoHaags Milan Summer Festival 2018 van 3 t/m 5 augustus

Haags Milan Summer Festival 2018 van 3 t/m 5 augustus

-

Does Travel - naar Suriname

DEN HAAG, 23 mei – Van 3 tot en met 5 augustus 2018 barst op de velden van het Zuiderpark een van de grootste multiculturele openluchtfestivals van Europa los: Milan Summer Festival. Al ruim drie decennia lang floreert het festival begin augustus op de velden van het Zuiderpark. Met gemiddeld 35.000 bezoekers per jaar is het evenement het grootste multiculturele openluchtfestival dat nadrukkelijk de sfeer van de Hindoestaanse en Caribische cultuur uit Suriname ademt.

Niet alleen is Den Haag de woonplaats van ruim 55.000 Hindoestanen, ook trekt de stad festivalgangers en cultuurliefhebbers met verschillende culturele achtergronden van heinde en verre om de unieke ambiance van dit evenement te ervaren. Het festival biedt een uitgebreid programma aan op het gebied van kunst, cultuur, culinair, muziek, dans, gezondheid en sport.

Het evenement weet ieder jaar opnieuw te verrassen met een programmering die inspeelt op trends binnen de culinaire wereld, muziek, dans, kunst, sport een gezondheidszorg. Zo is er een internationale cooking contest, een actuele muziekline-up, programma voor de allerkleinsten én ruimte voor sport en spel. Het festival wordt afgesloten met een daverende vuurwerkshow.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

16 REACTIES
 1. Is inderdaad heel duur geworden Milan, is niet meer leuk. Milan is ook niet gevarieerd steeds dezelfde ritmes.
  Kwaku daarentegen is gevarieerd, je hebt daar latin tentjes waar je lekker salsa kunt dansen en dat mis ik op Milan. Kwaku is kleiner van opzet maar wel leuker. Het is niet meer het Milan van vroeger.


  Maak melding
 2. Mensen milan van vroeger,en Eekta federatie waren leuk.dan wat het laatste 2jaren is geworden.Money making.Wat zal de prijs zijn voor kramen,tenten.Kwakoe festival is leuker,goedkoper,en 6 weekenden.
  Ik zou milan vermijden.


  Maak melding
 3. Waarom willen hindistanen nog ander hindistanen ontmoeten. Ze trouwen toch steeds meer en meer met blanken, turken, pakistani, zwarten en marokkanen.
  Ze kunnen het liever de gemengde bloedjes festival noemen.


  Maak melding
 4. @ Bizond Kind

  Hoeveel heb je gezopen voordat je dit hebt geschreven ???
  Het is slapgelul wat je neergezet hebt en heel bot, laat de mensen in hun waarde.
  Als je met een andere ras getrouwd bent, ben je nog steeds een hindustaan.
  Mensen ontmoeten van heinde en verre, die ze jaren niet hebben gezien dus je lult
  gewoon uit je nek ! Milan betekent ontmoeting in het Hindustaan en daar gaat het om !!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 5. Als je nog nooit de Milan bezocht hebt, moet je er haast wel na toe na het lezen van de tekst in de aankondiging vol met superlatieven, maar ik denk dat de reactie van Kalashnikov een juistere omschrijving is, met het multiculturele zullen ze wel de niet Hindoestaanse partners van de bezoekers bedoelen, maar het blijft natuurlijk wel ontmoetingsfeest voor de Hindoes. dat er weer gevallen wordt over de toegangsprijs, daarin lijken de Surineds echt op de zuinige hollanders, het mag niet te veel kosten, het liefst gratis


  Maak melding
 6. @JZwartmans,

  Wat scheelt jou? Ben je echt zo dom? Die mensen komen gewoon showen op Milan van kijk mij nou eens, ik ben niet getrouwd met een achterlijke hindistaan maar met een turk, pakistaan, marokkaan, zwarte, blanke. Oh kijk hoe geweldig ik ben.
  Ze denken dat trouwen met een turk,pakistaan, marokkaan, zwarte, blanke ipv met een hindistaan hun status verhoogt.
  Maar weet je dat nadat die turken, marokkanen, zwarten, blanken en andere apen deze hundistani vrouwen flink genaaid hebben, ze hen na een paar jaar (maximaal 10 jaar) weer inruilen voor een ander? Zo komen veel van deze hindistani vrouwen in de prostitutie terecht.
  Maar blijkbaar weet jij erg weinig, dus blaas voortaan niet teveel van de hoge toeter, ok? Ken je grens! Je overschat jezelf nogal.


  Maak melding
 7. Sranan wat heeft makaar beledigen weer met Milan te maken
  Komop man we zij bijna al in 2020 men
  MI na wan blaka man jere maar komop man.
  Oen ba nanga a systeem dja men.
  Kom op dan dan is het als zwarte worden gediscussieerd dan hoor je we willen in slachtoffer rol vallen en dan dit dan dat.
  MA kom op men wat denken jullie hier mee teberijken men


  Maak melding
 8. Ai booi, idd milan is duur geworden en eigenlijk niks meer temaken met cultuur. Hetzelfde geld voor kwaku. Voor degenen die denken dat kwaku g oo ed koper u s , is nog nooit op kwaku geweest. Dus niet lullen voordat je niet zeker weet. Di t jaar zal kwam entree veel duurder zijn dan voorheen, eerste weekend is entree 6 € ,oplopend 9€ laatste weekend. Ik ben benieuwd hoe het bezocht zal worden.


  Maak melding
 9. Bizon Kind,
  @ JZwartmans,
  wat scheelt jou? Ben je echt zo dom,
  hij niet, maar jij wel gezien je stompzinnige reacties, want nog ik nog mijn vriend en nog zijn zwager zijn na meer dan 25 huwelijk van plan van onze hindoestaanse vrouwen te gaan scheiden, en afgaande op meer bekenden met gemengde huwelijken zijn wij beslist geen uitzonderingen die de regel bevestigen, dus lijkt me verstandiger als je dat soort stupide opmerkingen lekker voor je houdt, je zet jezelf wel aardig te kakken, als generaliserende en discriminerende racist, over overschatting gesproken


  Maak melding
 10. @ Bizon Kind

  Gezien de reactie´s van andere forum leden die ik hoog acht qua ontwikkeling, lijkt het mij
  niet verstandig om jouw van repliek te dienen. Niet dat ik jou niet kan beantwoorden, maar het is
  tijdverspilling om dit te doen!!!! Dus ik laat je gewoon denken wat je wil, maar ik ga niet in discussie met jou..

  sari tori

  Jacko


  Maak melding
 11. Die mensen komen gewoon showen op Milan van kijk mij nou eens, ik ben niet getrouwd met een achterlijke hindistaan . jongentje door achterlijke hindistaan te gebruiken geef je toe dat je een achterlijk imbeciele racist bent. en wat is een hindistaan


  Maak melding
 12. @darasingh,

  Ben je beter in daroe of in debateren? Ik wed het eerste. Hep jij soms ook zo’n verlepte blanke wijf?
  De meeste zwarten trouwen met mooie Hollandse vrouwen, maar die hindistani mannen eindigen altijd met die lelijke verlepte blankiestani vrouwen. Jij ook? Ik vermoed wel hoor.


  Maak melding
 13. Bizon Kind , nog eenmaal , je bent gewoon een ordinaire racist, met een minderwaardigheidscomplex gemaskeerd door een zelfoverschatting en een grote bek , maar te stom om dat zelf door te hebben en eens over na te denken, kortom een triest figuur.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES