zondag, oktober 24, 2021
HomeFotoACoconut nieuwe kampioen Tweede Divisie Suriname

ACoconut nieuwe kampioen Tweede Divisie Suriname

-

- Advertisement -

PARAMARIBO, 23 mei – ACoconut is de nieuwe kampioen in de Tweede Divisie van de Surinaamse Voetbal Bond (SVB). De ploeg won zondag in haar laatste competitiewedstrijd met 4-0 van Jong Aurora. Coconut promoveert nu naar de hogere SVB/Telesur Eerste Divisie, voorheen de Hoofdklasse. Dankzij de uitmuntende prestaties gaandeweg de competitie had de ploeg de titel eerder veilig gesteld, maar de prijzen werden pas na de zege van zondag op Jong Aurora overhandigd.

- Advertisement -


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.