Opgerolde drugslijn vliegveld Suriname groot nieuws in Nederland

49
Waterkant archieffoto: KLM toestel in Suriname

PARAMARIBO/AMSTERDAM, 22 mei – De recente aanhoudingen in verband met de onderschepping van 55 pakketten cocaïne op de luchthaven van Suriname, waarover wij vorige week reeds berichtte, is vandaag groot nieuws in diverse Nederlandse media. De zaak is opzienbarend omdat diverse medewerkers in de luchtvaart en beveiligingssector hierbij betrokken zijn. Onder hen een leidinggevende van de SLM die volgens de Amsterdamse zender AT5 een broer van een kolonel in het Surinaamse leger/commandant van de kustwacht is.

Naast de SLM functionaris zijn ook een agent van het BID Team en luchthavenpersoneel van Zanderij aangehouden. De Telegraaf kopte met ‘Corruptierel in Suriname – oprollen cokelijn brengt schandaal aan het licht‘. Het Algemeen Dagblad publiceerde het artikel ‘Luchthavenpersoneel smokkelt coke naar Schiphol vanuit Suriname‘. En de Amsterdamse zender schreef vanmorgen ‘Topman van Surinam Airways betrokken bij cokesmokkel naar Schiphol‘.

De ruim zestig kilogram cocaïne die is aangetroffen in een bagagecontainer, moest op een vliegtuig worden geplaatst van de KLM. Het toestel werd klaargemaakt voor de vlucht van Suriname naar Amsterdam. Het is een aangelegenheid van de Surinaamse autoriteiten, dus het betreft niets van de KLM”, zei KLM country manager Alexander de Wint eerder hierover.

De lokale autoriteiten onderzoeken nog hoe lang de cocaïnelijn naar Schiphol al bestaat.

49 REACTIES

 1. ai baya…lees ook crimesite..
  De krant schrijft ‘meerdere bronnen in Suriname’ zeggen dat de SLM-functionaris Valentino Slijngard is. Dat is de broer van een kolonel uit het Nationaal Leger van Suriname en ook commandant van de kustwacht..

  Waar gaat het naar toe….


  Maak melding

 2. Alle banden met dit corrupte, criminele narcoland verbreken. Het is 1 grote maffiabende onder leiding van een drugsveroordeelde meervoudig moordenaar. Drugsduikboten, drugsvliegtuigen, wereldwijd drugsvangsten afkomstig uit Suriname zijn dagelijkse kost. Boycotten dat land.


  Maak melding

 3. Laat de Guyanezen ook dit soort kakkerlakken eerst opruimen en laat de hardwerkende vissers met rust. Nou mijn zegen hebben de Guyanezen.


  Maak melding

 4. Een reactie vanuit de regering / OM van Suriname blijft uit.
  Er moeten ook mensen in nederland betrokken zijn.
  Onderste steen hiervan is nog niet boven


  Maak melding

 5. En dan janken om 100 pct controle op schiphol. Iedere surinamer moet maar in zijn adams kostuum op schiphol extra gecontroleerd worden.


  Maak melding

 6. Nou Koos als jou soorten(Witte kaaskoppen), maar eens zouden stoppen met het gebruiken van dit spul, zou de handel ophouden te bestaan. Eens gehoord van vraag en aanbod. Dus vraag jou Ro(u) tte premier maar om ook daar bij jullie hard aan te pakken. Zal best moeilijk zijn denk ik. In zo een fucked up en stressig kikkerkoud land jarenlang wonen dwingt wel tot het gebruiken van Coke.


  Maak melding

 7. Koos,

  gewoon niet meer toelaten in de geciviliseerde wereld, we hebben hier reeds een goed lopende Apenheul, en daar passen geen paarse rioolratten tussen, zoals een op rechter…


  Maak melding

 8. Op Rechter, alleen de “witte” mensen gebruiken drugs toch…..Suris niet??!! Vraag en aanbod….maak jij ervan??hahah je moet er maar net op komen….om dit soort onzin uit te kramen!!


  Maak melding

 9. Nu snap ik waarom die Oedit zo snel naar Nederland wilde. Die wachtte
  natuurlijk op de partij drugs die eerst met duikboot en vliegtuigje Suriname
  binnen smokkelde en die partij moest vervolgens naar Nederland. Dat was
  gewoon een smoes dat die voor behandeling naar een Nederlands ziekenhuis
  moest.


  Maak melding

 10. @Op Rechter.
  Je klinkt echt bitter. Wees blij mens,er zijn criminelen opgerold.Ze verdienen geen sympathie.Ze hebben het volk van Suriname flink genaaid eerder.Stop met het zo zielig doen.


  Maak melding

 11. Koos, gelukkig heeft Suriname nooit een drugsoorlog met Engeland hoeven te voeren en gelukkig kent Suriname geen fabrieken voor de productie van drugs. Hoe zit het met Nederland dat 3 keer een drugsoorlog tegen Engeland om opium heeft moeten uitvechten en in Naarden als enig land een fabriek had staan waar drugs geproduceerd werd ?
  Trouwens Koos, de gemiddelde lengte van het lid van de Surinamer is formaat xxl. Waar moet dat heen met jouw muizenpiemel ?


  Maak melding

 12. 1000% controle op Schiphol is voor mij geen probleem. Het zijn deze Surinamers die steeds over de
  witte-man klagen dat zij alleen de buitenlanders onderzoeken en zie maar weer.

  NDPérs het land Suriname is te schande gelegd en Bouterse heeft nog NOOIT een project behoorlijk uitgevoerd, maar al de gelden zitten in eigen zak.

  Deze regering wil de verkiezingen weer winnen, maar het kan, omdat ze de schuld van bijna 500 miljoen niet zullen afbetalen en hiermee campagne zal voeren. Zie nu de pakketten die verdeeld worden.

  In Venezuela heeft men pasjes en pakketten gekregen om stemmen te winnen.

  Ik wacht nog steeds op de investeerders die in de rij staan om zaken met Suriname te doen. !!!!!!!!


  Maak melding

 13. De hele wereld ziet, hoort en is getuige van wie allemaal het land en volk verder de misdaad, armoede, moreel en geestelijk verval in leiden. Behalve de vervloekte ddb misdaadaanhangers, de ma pima ndper’ s. Overal in het land is de misdaad aan het opbloeien sinds Dino en Meriba, twee ma pima zonen van de allergrootse misdadiger sinds 1980 hun ware aard hebben getoond, een drugscrimineel en de ander een rover. Het gaat niet meer goed met land en volk, overal, ook te Abra Broki blijven de ma pima oerdomme debiele idiote ndper’ s zwijgen als het graf over de nationale schade en schade die heet DE DWAAS bOUTA. Laatst skowtoe soetoe wang ndp rover, efoe joe jeri fa eng pa regeri taki soso paarse kolder en bomu over zijn zoon’ s opvoeding, dan moet men toch al weten hoe laat het is. Maar nee, de ma pima paarse dombo’ s volgen hun leider sa e mek deng lijdt en ka, in het kwadraat op in de misdaad. Suriname ooit eens een gezegend land, nu een misdadig didibri Bouta en duivelse trawanten land is gedoemd te verworden een failed state, met dank aan de ma pima oerdomme bedelende stelende ndp zombies. Oma en opa taki, elk volk krijgt de leiders die het verdiend, zo leiders zo het oerdom paars volk, de ma pima ndper” s.


  Maak melding

 14. bouterse vader en dino zoon, slijngaard, guptar vader en rayn zoon, oedit, boyke, boereveen, parmessar, geen benen, anton drachten weg, kale rob, gayadien, dassasingh, combe markt, bid team,, slm zanderij top, suralco, wit wasser hoefdraad, suri goud, basnoe , nandan shipping, etc, etc allemaal met drugs bezig en witwassen. meer namen volgen,


  Maak melding

 15. Een babbelaar wijst er op dat buitenlanders om COKE
  vragen en gebruiken, dus… leveren de Sranan coke-
  handelaren dat ! Tjaa, ……..

  ALS GEVOLG van DRUGSCRMINALITEIT is het regiem in Sranan
  besmet met criminelen en corrupte staatsboeven :
  EINDSTAND UN KONDRE FAILLIET ! HET VOLK LIJDT ARMOEDE !

  Gezondheidszorg totaal VERNIETIGD door GROOTHEIDSWAAN,
  overheidsLEUGENS en overheidsBEDROG : MONNIE NO DE !!!!!


  Maak melding

 16. Waar blijft RobG nu het land met de seconde verder wegzakt.
  Of schuilt onze econoom tot de storm van slecht nieuwsberichten over waait.


  Maak melding

 17. Soso lafoe e-kirie-mie !! Er wordt niks van de zaak: het was maar een bezending cassemeel,nieuwestijl”
  van de cassave fabriek !!
  Ik vlieg voothan met TUI !!


  Maak melding

 18. Su wordt een heuze transit mafia land. Gebruikmaken van de handelsrelaties van de Hindustaanse zaken mensen worden drugs binnengebracht voor de Creoolse godfathers. Ook wordt de ocaine weer uitgevoerd in opdracht van de godfathers. Soms wordt de uitvoer rechtstreeks gedaandoor de creolen


  Maak melding

 19. MAURICE EN RECHTER. grootste coke lab!is op brokobakka,stel dombo’s splinters in een ander zijn oog zien maar die balk in je eigen ogen zie je niet. Paarse bril?????


  Maak melding

 20. @Op Rechter
  Hè, hè, eindelijk iemand die dit naar voren brengt. Inderdaad gaat het om vraag en aanbod. De rest van uw reactie is uiteraard voor uw rekening, maar ik ben het ermee eens dat het een kwestie is van vraag en aanbod.
  De markten bij uitstek zijn Amerika en Europa, die hebben genoeg geld om drugs te kopen. Drugssmokkel is misdadig dus prima dat men deze bende heeft opgerold. Maar daarmee zal het helaas niet ophouden. Zolang de vraag naar drugs blijft bestaan zullen productie en handel daarvan ook blijven bestaan. Een ieder die hiervoor zijn of haar ogen sluit is een dromer. Het gaat niet vanzelf weg aan beide kanten van de keten moet men maatregelen nemen. Maar dat zal niet eenvoudig zijn. Als de gebruikers in Amerika en Europa bereid zijn om veel neer te tellen om aan hun gerief te komen zullen er elders op de wereld lieden zijn die het risico willen nemen om te leveren.


  Maak melding

 21. bouterse vader en dino zoon, slijngaard, guptar vader en rayn zoon, oedit, boyke, boereveen, parmessar, geen benen, anton drachten weg, kale rob, gayadien, dassasingh, combe markt, bid team,, slm zanderij top, suralco, wit wasser hoefdraad, suri goud, basnoe , nandan shipping, etc, etc allemaal met drugs bezig en witwassen. meer namen volgen,


  Maak melding

 22. Zegelaar, Asgarali, Choi, Chee, Kings, Ramkalup, Jokohama enz. En niet te vergeten onze blakamang Roy Holwijn zijn nageslacht.
  Zijn schoonzus gaat op en neer. Lagadisa


  Maak melding

 23. Gewoon drugs legaliseren, de apotheek kan die rotzooi wel verkopen. Een mens
  moet maar voor zichzelf uitmaken dat hij die troep gebruikt en zichzelf de dood
  in wil jagen. Dan is het gelijk gebeurt met de woekerprijzen en smokkel. Het is
  net zo met het alcoholverbod (drooglegging) in Amerika, ook toen vierde onder
  leiding van AL Capone de smokkel en criminaliteit. En als landen er btw over de
  drugs verkopen doen kunnen ze ook nog een aardig zakcentje verdienen.


  Maak melding

 24. Is de directeur van de SLM onze hoog geëerde Denny van Ommeren, de handlanger of te wel billemaatje van Desi Bouterse al aan gehouden. Hij behartigt de drugsafspraken in Amerika en Europa voor DDBOUTERSE. Hij is nu waarnemend drugs / crimineel voor Dino Bouterse in een driedelige pak.


  Maak melding

 25. Een deel van de tekst en zie hoe de NDP,ers alles tegen houden zodat zij niet besmet raken met fraude:::::

  PARAMARIBO – Het Openbaar Ministerie in Nederland heeft dinsdag een voorwaardelijke celstraf en een geldboete van 50.000 euro geëist tegen een voormalig financieel-directeur van Ballast Nedam. Ook wil het OM hem het behaalde voordeel bij omkooppraktijken, 858.794 euro, ontnemen. Dat kwam naar voren tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen toenmalig financieel-directeur Rob A.

  Hij zou in de jaren negentig betrokken zijn geweest bij het omkopen van mensen in Saoedi-Arabië en Suriname zodat Ballast Nedam in aanmerking kon komen voor grote bouwprojecten. De man zou naar verluidt steekpenningen hebben betaald aan ondernemer Dilip Sardjoe bij de bouw van de bruggen over de Suriname- en Coppenamerivier tijdens de regering-Wijdenbosch/Radhakishun.

  Een deel van de smeergelden zouden zijn verdwenen in de zakken van toenmalig president Jules Wijdenbosch en toenmalig adviseur van staat, Desi Bouterse, nu president van Suriname. Zo meldden de media in Nederland. Tot hij er eind 1997 wegging was Rob A., nu 70 jaar, financieel directeur van Ballast Nedam International. Daarna bleef hij nog jaren aan als financieel adviseur.


  Maak melding

 26. Alles wat de duivel Bouta en zijn duivelse trawanten land en volk ten onrechte hebben aangedaan zal aan het licht komen, zodat de oerdomme ma pima dong dwaze debiele idiote paarse ndp paria’ s, honderden malen moeten gaan nadenken als ze oerdom ma pima dong, voor een derde maal gaan stemmen op deze werkelijk a nationalisten, moordenaars, drugsbonzen, staatskas- en bankrovers. Als deze ma pima ndper’ s dat weer gaan doen, dan is het land reddeloos verloren evenals de komende generatie. Vervloekt en dwaas zijn alle mensen die geldzuchtig zijn.

  PARAMARIBO – Het Openbaar Ministerie in Nederland heeft dinsdag een voorwaardelijke celstraf en een geldboete van 50.000 euro geëist tegen een voormalig financieel-directeur van Ballast Nedam. Ook wil het OM hem het behaalde voordeel bij omkooppraktijken, 858.794 euro, ontnemen. Dat kwam naar voren tijdens de inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen toenmalig financieel directeur Rob Asmus.
  Hij zou in de jaren negentig betrokken zijn geweest bij het omkopen van mensen in Saoedi-Arabië en Suriname zodat Ballast Nedam in aanmerking kon komen voor grote bouwprojecten. De man zou naar verluidt steekpenningen hebben betaald aan ondernemer Dilip Sardjoe bij de bouw van de bruggen over de Suriname- en Coppenamerivier tijdens de regering-Wijdenbosch/Radhakishun.
  Een deel van het smeergeld zou zijn verdwenen in de zakken van toenmalig president Jules Wijdenbosch en toenmalig adviseur van staat, Desi Bouterse, nu president van Suriname. Dat melden de media in Nederland. Tot hij er eind 1997 wegging was Asmus, nu 70 jaar, financieel directeur van Ballast Nedam International. Daarna bleef hij nog jaren aan als financieel adviseur.
  Asmus gaf de opdrachten om de omstreden betalingen te doen, bewaarde de schaduwboekhouding thuis in een kluis en bezocht mensen die omgekocht moesten worden, meldt NRC Handelsblad. De omkoping zelf is verjaard, maar de man wordt vervolgd omdat hij een deel van de smeergelden die in de kas van Ballast Nedam hadden moeten vloeien had doorgesluisd naar zijn privérekeningen.
  “Hij heeft de omkoopstructuur van Ballast Nedam gebruikt om zichzelf te verrijken”, stelde de officcier van justitie. Gerard Spong, de advocaat van Asmus, sprak echter van “een graantje meepikken van het immense omkoopbedrag van zijn corrupte werkgever”. Opsporingsdienst FIOD ontdekte dat Asmus meerdere malen een deel van de steekpenningen op zijn eigen rekening achterhield. Ook hield hij het geld dat – als vergoeding – terugkwam van de ontvanger, voor zichzelf.
  Zo kreeg hij volgens het OM in 1997 bijna vijf ton in guldens terug van zakenman Dilip Sardjoe. Ballast Nedam had hem ruim 34 miljoen Nederlandse guldens betaald om de twee bruggen in Suriname te mogen bouwen. Dat geld zou mogelijk in de zakken Wijdenbosch en Bouterse zijn verdwenen. En in de zakken van Asmus zelf. De behandeling van deze zaak wordt donderdag voortgezet. Asmus, die nu op Curaçao woont, was niet aanwezig tijdens de zitting.

  Goed zo OM. Ook goed de beslaglegging van geld, witgewassen van de CBVS. De Surinaamse maffia is de macht gegeven door oemoe ma pima dongkaw ndp ka dagoe sma.


  Maak melding

 27. @Op Rechter.
  Weer de witte man de schuld geven he.
  Typisch Surinaams gedrag.De schuld van jou crimineel gedrag van je afschuiven.
  Daar weten wy intussen alles van dat t altyd aan ander ligt.
  Mafkees


  Maak melding

 28. @Maurice.
  Weer zo 1 die t nu op de maat van zn pik gaat gooien.
  Deze ziet het ook niet hoe t moet.
  Echt allemaal hetzelfde,ik moet generaliseren met dit volk.
  Je ontkomt er niet aan.
  De baas geeft af op de witte man die hy zelf inhuurt en de onderdanen zyn zo stom dat ze het niet inzien.
  Wat n volk


  Maak melding

 29. Mensen,
  Het is jammer om te generaliseren.
  Ik voel mij niet aangesproken als een Surinamer enkele kilo’s drugs invoert.
  Zo hoeft klaas zich niet aangesproken te voelen als er containers vol coke via de havens van Nederland worden ingevoerd of dat er tientallen boerderijen worden gebruikt voor de productie van xtc.

  Mensen het zijn een handvol gasten die het verpesten.
  Dus wees constructief in dit debat en bovenal niet veralgemeniseren.


  Maak melding

 30. Maurice is de lengte van je pik een compensatie voor het gebrek aan verstandelijke vermogens, want ik snap nog steeds niet wat een zogenaamde drugsoorlog op 7000km van Suriname, met de grenzen van dat land wat meer op een vergiet lijkt zoveel rotzooi komt er doorheen, is het niet door de lucht dan wel op of onder water, incapabel en corruptief zooitje, jij wilt graag die link leggen om de aandacht van die criminelen in Suriname af te leiden en zoals gewoonlijk de schuld bij een ander te leggen


  Maak melding

 31. @Maurice.
  De Surinaamse pik xxl, is niets voorstellend.Er zijn veel blanke mannen die de zwarten overtreffen,meer dan 3xxxxlll hebben.Ik vraag mij af waarom sommige Surinaamse mannen denken of het gevoel hebben dat dit een andere bevolkingsgroep interesseert. Dit klein stukje aanhangsel tussen de benen is echt geen geweldigheid. Seksueel gefrustreerde debielen.Dit stukje aanhangsel kan ook snel impotent worden.Uit mijn vorige beroep in de medische zorg heb ik veel gezien. Er zijn veel donkere mannen met een pinda dopje. Je hebt een vergrootglas nodig om te zoeken waar het is om een catheter in te brengen. Dus ophouden met deze onzin. Je hoef je echt niet superieur te voelen als je ietsje meer hebt.Zelfs de lilliputters zijn veel rijkelijker bedeeld, maar lopen nergens op te scheppen met de formaat van hun geslachtsdeel. Dit zal wel met onwetendheid te maken hebben. Dong dengkie, nanga kow sabana. Waarom scheppen vrouwen niet op over het klein stukje vlees tussen hun benen?? Wil dit zeggen dat zij intelligenter zijn dan de mannen??


  Maak melding

 32. Zooo en nu de toeristen vanuit Suriname met de billenbloot. De drugshonden en de body-scans wachten op Schiphol op hun. De containers die op Schiphol aankomen worden ook drugshonden opgezet. Hier zijn de mensen en honden van de politie en marechaussee Schiphol goed op getraind .Border Security. De beveiliging is op het hoogste niveau en er is meer getraind personeel aangenomen. Ook undercover. Dus Surinamers jullie zijn gewaarschuwd.


  Maak melding

 33. Natuurlijk is dit groot in het nieuws in Nederland weet je wel wat een ellende het is dat al die cocaïne gepakt wordt.
  De prijs gaat hier door enorm omhoog welke kneus heeft dit mis laten gaan? Hoop dat de verantwoordelijke direct afgeslacht wordt inclusief heel zijn familie.
  Kom op beste surinamers laat u niet meer pakken door die achterlijke politie van jullie godsamme hoe dom kan je zijn .
  Nederland verwacht dat jullie niet bij de pakken neer zitten en snel weer een nieuwe cocaïne lijn openen richting Holland laat god de Almachtige u bijstaan .


  Maak melding

 34. Dit land is toch door en door verrot! Corruptie is de norm. Wat verwacht je anders met een regering die corruptie tot norm verheven heeft. Een regering met een veroordeelde crimineel aan het hoofd. Moedeloos word ik er niet meer van, het is meer gelatenheid. Het volk accepteert het. Daarom zal ook de mentaliteit van dit volk niet veranderen. We hebben het over meerdere verloren generaties.


  Maak melding

 35. De voorspoedige voorspellingen van Stef Anus Meyje en Misiesosoka zijn leugens gebleken. Zij doen aan misleidende droomuitleg en valse profetie en bieden geen enkele troost aan de vele verworden paarse ndp paria’ s. Ndper’ s dwalen nu als verloren schapen die de weg totaal kwijt zijn, omdat een ware voorganger ontbreekt. Een die de waarheid als gordel aanheeft en de gerechtigheid als een borstpanter, die de vrede boodschap preekt en geen voorspoedevangelie, die de helm van de redding en het zwaard van de Geest aanheeft, en niet de Mammon. Die waakzaam is voor het paarse kwaad dat overal in dit land verder om zich heen blijft grijpen, jong en oud, meedogenloos en gewetenloos.
  Breek uit in gejammer. Schreeuw van angst wat komen gaat na 2020.
  Her ndp volk is verkocht en geslacht door slechte leiders, Ddb en duivelse trawanten die geen schuldgevoel of geweten kennen. “Prijs de Here, nu ben ik rijk!” zeggen wie hen hebben verraden. ( Meyje en Misiesosoka, religieus adviseur en parlementarier in dienst van ddb voor het voorliegen aan hun volgelingen, onder ddb zal er een tijd komen van rust, vrede en voorspoed ). Het zijn ( voorgangers die hen zonder pardon hebben verkocht aan de Nationale Duivelse Partij. Ndper’ s zijn in de klauwen van hun eigen slechte leiders, hun soso lobi baas didibri en zijn criminele drugs misdadige roversbende gevallen en zij zullen hen onderdrukken. Zij zullen het land veranderen in een verarmd land en niemand zal het niet tegen hun vernielingen beschermen. Want het was hun eigen dwaze oerdomme debiele idiote keuze….kiezen voor de paarse leugen en vloek dat heet ddb. Een onberechte moordenaar, drugscrimineel en bankrover.
  Als een ndper door de misdaad sterft, sterf dan maar of door misdaad wordt vermoord, kan het niets schelen. Tjies eng mooi zullen anti ndper’ s zeggen. Ze hebben gekozen voor de moordvloek. met de naam ddb. Dus laten ndper’ s elkaar maar verslinden olv deze verderver des land. Nog meer moorden, drugsdelicten en smokkel, roven, stelen, bedriegen en bedreigen, naast geestelijk en moreel verval is wat komen zal, zolang de ma pima ndper’ s die deze ma pima leider hebben gewild, eindelijk gaan inzien…..a keba a keba a moes keba nanga didibri ddb.


  Maak melding

 36. Narcostaat Nederland en de makaken zijn weer schuimbekkend bezig anderen te beschuldigen maar de wereld weet wel beter wie de echte drugsdealers zijn Luti tingi bal fu Abra broki hebt jij j luier al verschoond,want na soso manderwis akun teh,wat uit jou poepgat (smoelwerk)komt


  Maak melding

 37. Lal bahadoer 23 mei 2018 at 00:54
  Narcostaat Nederland en de makaken zijn weer schuimbekkend bezig anderen te beschuldigen maar de wereld weet wel beter wie de echte drugsdealers zijn Dagoebal, Praseri en ik, ik hebt me luier al verschoond,want na soso manderwis akun teh,wat uit mijn poepgat (smoelwerk)komt


  Maak melding

 38. Wijngaarden is op de vlucht straks zullen wel horen dat alles mang dede.
  Valentino Slijngaard Hoe dom kon jij zijn. Hebzuchtigheid. Oedit is de drugsbaron. Hij is de man hoor achter het netwerk.
  De koers daalt Surinamers pienaren steeds meer scholieren haken af van school. Pres de clown gaat binnenkort in Ocer optreden. Hoe heette die grote zwarte neger die ze vorig jaar hebben doodgeschoten. Ook een oud militaire.


  Maak melding

 39. Dit soort lijnen worden opgezet door ontvangers of verkopers van het spul voor groot geld.

  Die zitten niet in Suriname maar in Nederland.

  Daar hebben ze armoede en zijn vatbaar.
  Hier is men dat niet.
  Hier is het hebzucht.
  Dat is het verschil.

  De krant had het nieuws ook anders kunnen brengen.

  “Nederlandse Drugscriminelen schromen niet om een Drugslijn via KLM catering Suriname op te zetten”.

  Politie Noord Holland onderzoekt Witwassen van Drugsgelden.

  Geld is verstuurd door de Surinaamse Bank vanuit Suriname.

  Waar zijn de naar Europa verscheepte Drugs nou verkocht.

  In Suriname of in Europa.

  De stelling klopt niet.
  Van in Europa verkochte goederen daar moet het geld ook van Europa komen.

  Niet van Suriname naar Europa.


  Maak melding

 40. Bizar …. om te zien dat na dit soort berichten al die witte tering racisten hun ware aard weer eens laten zien.

  Blijf gewoon snuiven en spuiten en dan zorg ik er wel voor dat er weer een nieuw lijntje komt.

  Witte teringlijder …. duivelsgebroed is het


  Maak melding

 41. Wanneer wordt Nederland international gestraft wegens de creatie van een grote vraag naar drugs?
  De elite in Nederland kan intussen niet meer functioneren zonder drugs. Zelfs topchirurgen snuiven eerst voordat ze het mes zetten in de patient.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.