Ook van Surinames minister van Financiën nepprofiel aangemaakt

8
Suriname wil belastingovereenkomst met Nederland heractiveren

PARAMARIBO, 21 mei – Ook van Surinames minister van Financiën, Gilmore Hoefdraad, is een nepprofiel aangemaakt. Het ministerie van Financiën meldt dat het recentelijk klachten heeft ontvangen vanuit de samenleving. Via meerdere sociale media geeft iemand of een instantie zich uit als minister Hoefdraad. Er wordt gebruik gemaakt van een valse of fake account.

Via vooral Facebook wordt het nepprofiel gehanteerd op naam van de minister. De samenleving wordt wijs gemaakt dat burgers in aanmerking kunnen komen voor leningen. Deze leningen kunnen worden aangegaan tegen lage rentepercentages. Het ministerie van Financiën doet een ‘dringend beroep’ op de samenleving om zich niet te laten misleiden. Burgers worden gewaarschuwd.

Het is vooral oppassen met het doorspelen van bankgegevens en personalia. Op de fake account zal het zonder meer tot problemen leiden. Volgens het ministerie kunnen derden, zoals malafide kredietverstrekkers, er hun voordeel mee halen. “Ten overvloede attendeert het ministerie de samenleving erop dat de minister van Financiën op geen enkele wijze leningen aanbiedt of kan afsluiten voor of met individuele personen, daar dit niet tot haar taakstelling behoort.”

8 REACTIES

 1. Omdat men uitgaat dat de ndp leiding gewoonweg een boevenbende is, lokt men domme ndper’ s op deze wijze. Opa taki, het moet ook een ndper zijn die deze nepaccounts aanmaakt, want alles is nep aan de ma pima paarse roverheid olv ddb, behalve het roven en bedriegen.


  Maak melding

 2. . Hallo,de echte boefdraad is net zo fake!!Er is niks heiligs aan hem.Hij is ook een crimineel.Er is geen verschil tussen boefdraad de echte en de fake boefdraad.


  Maak melding

 3. Zolang de ma pima oerdomme debiele idiote paars soso lobi ndp zombies, de allergrootste misdadiger van het land aanbidden en vereren kan men vergeten dat het land en volk zich voorspoedig zal kunnen ontwikkelen. Ook al vasten en bidden die ndper’ s die zeggen christen te zijn of voorgangers die Bouta op handen dragen nog zoveel voor land en volk, geen zegen ligt in het vooruit schiet.
  Zo zal de toekomst verworden van dit mooi land, met maar 550.000 zielen en slecht een handjevol politieke bedriegers, rechters, beleidsmakers en de ma pima criminele president die het gros van deze verloren zielen, dogen vereren en aanbidden olv de ma pima vals paarse profeten, MisikaDubai , Stef mijn paarse Anus Meyje en paarse misdienaar bobo Dodje, big for nothing, paarse slijmbal.

  Zacharie 7-9 ‘Dit zegt de Here van de hemelse legers: “Laat het bij de rechtspraak eerlijk toegaan, heb liefde voor elkaar en behandel elkaar welwillend. 10 Maak een einde aan de onderdrukking van weduwen en wezen, buitenlanders en armen. En houd op elkaars ondergang te beramen. 11 Uw voorouders wilden niet luisteren naar deze boodschap. Zij keerden zich botweg om en stopten hun vingers in hun oren om Mij niet te hoeven horen.” 12 Zij maakten hun hart zo hard als diamant om te voorkomen dat de woorden van de Here van de hemelse legers tot hen zouden doordringen. Zij verwierpen de wetten die Hij hun door zijn Geest via de vroegere profeten had bekendgemaakt. Daardoor werd de Here van de hemelse legers toornig op hen. 13 “Zoals Ik riep zonder dat zij gehoor gaven, zo zal Ik hen niet horen als zij Mij roepen,” zegt de Here van de hemelse legers. 14 “Ik joeg hen als door een wervelwind uiteen naar vreemde volken. Hun land werd een woestenij waar niemand meer doorheen wilde reizen. Het lieflijke land lag er kaal en verlaten bij.” ’

  Beroof en verarmd paars verpauperd zal het verworden, als de ma pima ndper’ s net als die domme Venezuela op de komende paars misdadige dictator zullen stemmen of niet. Zie Haiti de tweede zal het verworden. Wo ka en niemand zal helpen.


  Maak melding

 4. Boefdraad roept de bevolking op om zich niet te laten misleiden, als z’n bericht plaatst hebt je echt boter op je hoofd, misleiden A NO MIE ,ZAND ER OVER, Hebt je het ooit zo zout gegeten


  Maak melding

 5. Op zijn Facebook account praat hij in drie maanden tijd 17 keer over transparantie,aan m’n zolen ,hij weet niet eens wat het betekend transparantie ezel ,Venezuela !,,,!!!!!!!!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.