Fietsend jongetje aangereden door grote truck in Suriname

18
Fietsend jongetje aangereden door grote truck in Suriname

PARAMARIBO, 19 mei – Deze grote truck heeft vanmorgen in Suriname een jongetje op een fiets aangereden aan de Indira Ghandiweg ter hoogte van O.S Latour. De jongen kwam onder de truck terecht precies tussen de banden. Gelukkig was hij aanspreekbaar en was de ambulance snel ter plekke. Hij werd afgevoerd met diepe schaafwonden. Op een foto van verslaggeefster Gail Eijk is goed te zien hoe hij erbij lag:

Foto (c) Gail Eijk

Het jongetje was samen met medeleerlingen op weg naar bijles. Het is nog niet duidelijk hoe de aanrijding heeft kunnen plaatsvinden. De chauffeur kwam net van de rotonde af.

Verslag van Gail Eijk:

- Advertentie -

18 REACTIES

 1. Waarom is niemand die jongen aan het ondersteunen. Die jongen
  ligt tussen de wielen en de politieagente en chauffeur staan doodleuk
  te praten. Ik vind verder dat je deze foto eigenlijk niet kunt plaatsen
  waar het gezicht van de jongen zo duidelijk te zien is. Ik schrik hier
  erg van, hopelijk komt alles goed sterkte.

 2. Deze jongen heeft een engelbewaarder. Dat kan niet gezegd worden van de criminele ndp toppers. Die zijn duivels bezeten, alsook het gros der ndp dwaze aanhangers.

 3. Een mensenleven is hier niets waard. Deze politie agente moet opstaande voet ontslagen worden. Zijn vindt het verhoor interessanter dan hulp bieden aan dit arm kind die tussen de grote wielen van de vrachtwagen ligt. Hopelijk heeft zij zelf geen kinderen, anders had zij deze situatie anders aangepakt. Hij ligt daar zonder dat hij getroost wordt. Hij voelt zich zeker in de steek gelaten en ligt daar angstig en alleen. Wat een gevoelloosheid.
  Die chauffeur kan het ook geen moer schelen.Die had deze kleine man het liefst doodgereden zoals hij daar staat. Ook al is de ambulance gebeld je moet toezicht houden op de patient. Wat een klote hersenloze zooi is het hier in dit land. Dit gedrag is erger dan bij de beesten.Hij is aanspreekbaar en klaar, laat hem maar liggen.Kinderen zijn erg kwetsbaar en levert het kind een trauma op voor het leven.
  Daarom is het zeer belangrijk om fietspaden aan te leggen, desnoods met een vangrail om onze kroost te beschermen. Onze bevolking wordt dagelijks uitgedund.Harteloze mensen. Bah Bah.Moeders wat doen jullie kinderen op een drukke openbare weg???.

 4. Trouwens er wordt gesteld dat hij alleen diepe schaafwonden heeft opgelopen, hopelijk zit er een goede engel op zijn schouders en heeft hij geen inwendige bloedingen.Sakere

 5. Het echte werk wordt overgelaten aan ambulance personeel. De politie is daarvoor niet bevoegd. Het is wel triest dat niemand die jongen bijstaat tot de ambulance aanwezig is.

 6. Wat een bizarre foto. Er is toch wel iemand die eerste hulp kan
  verlenen. Die jongen licht daar moederziel alleen tussen die enorme
  wielen. Ik dacht altijd dat je met het slachtoffer moest blijven praten
  tot de medici gearriveerd zijn. Hopelijk komt alles toch nog goed en
  geen interne bloedingen, sterkte met herstel.

 7. Vooral geen veilige fietspaden aanleggen. Als 2-wieler of voetganger ben je vogelvrij in het verkeer, tussen die verkeerscriminelen.

 8. Overheidsfunctionarissen van SU kennen geen barmhartigheid, ze zijn grote narcisten!

 9. Als de politie de camera van de fotograaf had afgepakt…….dan zou je weer moord en brand van de fotograaf horen….!! Je moet echt een kortzichtige mongool zijn om zo’n foto in de media te plaatsen!!

 10. Hier wordt ik misselijk van.Is de politie in Su echt zo achterlijk.Als bedrijfshulp verlener raakt dit mij heel diep.Eerste hulp verlening gaat voor politionele onderzoek.En wat betreft de media.Hou aub rekening met de privacy van de slachtoffer

 11. Heeft iemand nog laatste nieuws, hoe het met deze jongeman gaat ??
  Bij voorbaat dank!

 12. Ik vind het een goede foto. Het geeft de situaties goed weer. Bovendien is het gezicht van die arme jongen niet te zien, alleen z’n hoofd.
  Een geluk bij een ongeluk was dat die truck zo hoog is, anders had die jongen het waarschijnlijk niet overleefd.
  Op zo’n drukke weg zonder fietspad is het altijd goed uitkijken, zowel voor fietsers, voetgangers als chauffeurs.

 13. Heeft te maken met normen en waarden,lijkt op sensatie ,ruud je raakt de kern van het surinamse probleem wat men op de foto’s ziet .,slaat als tang op een varken .
  Precies als A NO MIE WE STONDEN ER BIJ EN KEKEN ER NAAR,TRIEST

 14. Betere verkeersregels , fiets paden aanleggen, rijles nemen , er is nog veel te doen in Suriname.
  Er moeten meer bemoeienissen komen, strenger optreden, ik mis wat, ik mis Leiding!
  Nu lijkt het of iedereen maar wat doet.
  Hoop dat het goed komt met het Jongetje,maar ik denk dat man van de vrachtwagen ook geschrokken is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.