Man in Suriname door politiekogels om het leven gekomen

18
Politie Suriname heeft weer brandstof om uit te rijden
Archieffoto: Politie Suriname - Arrestatie Team

PARAMARIBO, 18 mei – In Suriname is een man vanmiddag door politiekogels om het leven gekomen. Volgens de Surinaamse verslaggeefster Gail Eijk achtervolgde de politie een voertuig welk kortgeleden bij een roofoverval zou zijn gebruikt. Nadat het voertuig werd klem gereden, probeerde de man te vluchten. De agenten losten in eerste instantie waarschuwingsschoten die werden genegeerd, waarna ze gericht schoten. De man werd daarbij dodelijk getroffen.

Het geheel speelde zich af in de Groenhartstraat in de wijk Abrabroki (Beekhuizen). Omstanders weerspreken de lezing van de politie echter. Zij gaven tegenover de media aan dat dingen anders zijn gegaan, aldus Gail Eijk. Wat er precies zou zijn gebeurt is niet geheel duidelijk op het moment van schrijven.

Het lichaam van de man is afgevoerd en door justitie in beslag genomen.

UPDATE:
Deze gek rijdt in op verslaggeefster Gail Eijk terwijl zij een item maakt over een man die door politiekogels om het leven kwam. (Beeld Apintie.sr):

Bekijk ook het verslag van Gail Eijk:

18 REACTIES

 1. Waarom wordt niet op de benen geschoten, of is het gewoon een moord gepleegd door de dienders ??? Het klinkt precies als toen, op de vlucht neer geschoten !

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. weer 1 minder crimineel
  maar ja
  intussen zijn er 9 geboren(potentiele ) criminelen.

  dus op benen schieten heeft geen zin
  alleen maar kosten
  gevangenis kosten
  rechter kosten
  bewakingskosten
  brood kosten
  condoom uitdelen kost ook.

  dus opgeruimd is geld besparen


  Maak melding

 3. Sinds jaar en dag wordt er geroofd in Abra Broki en Wi Kontreng. A man disie ben de wang fervente aanhangers van de misdadiger Bouterse, wiens zoon en stiefzoon, alsook het gros der wakkamang ndper’ s, rovers zijn. Een crimineel minder, sari, maar zijn oerdomme keuze om rover te worden. Misdaad loont alleen bij baas en duivelse trawanten.


  Maak melding

 4. Goed gedaan politie !! Een roofmoordenaar minder ! ook geen belastingcenten van ons om hem te verzorgen in Santo Boma !! Opgeruimd staat netjes !!


  Maak melding

 5. Als je die man hoort praten, de vader van de crimineel, dan brengt hij zijn zoon wel naar de politie.
  Als hij zo stoer is om zijn zoon aan de politie te leveren , iets wat ik betwijfel, dan had hij ook corrigerend moeten / kunnen optreden om zijn zoon niet het boevenpad / criminele pad op te zien gaan. Hij had dan ook dit gedrag moeten corrigeren.
  Neen dat kon hij niet en deed het niet omdat hij ook genoot van de opbrengsten van zijn misdadige zoon.

  Skowtoe proficiat netjes weer ééntje opgeruimd. Liefst minder levende dan veel levenden gewond of niet.


  Maak melding

 6. Dit is ongekend voor Suriname.
  Blijkbaar is er een groep die zo zeer opgezweept is dat zij een ieder die de waarheid aan het licht brengt de mond hard handig wil snoeren. Op FB is dit al een tijd aan de gang. Maar dat is virtueel. Nu glijdt het land weer af naar fysieke censuur en machtsmisbruik.
  Ik hoop dat hij 5 jaar krijgt wegens poging tot doodslag en een levenslange ontzegging van de rijbevoegdheid.


  Maak melding

 7. Abrabroikie daar wonen alleen maar dieven. Een vader zal nooit toegeven dat zijn kinderen stelen. Pa is zelf de grootste boef op Abrabroikie. Hij gaat de agent een kopje kleiner maken. Mooi hoor. Als je bonoe zo goed werkte dan had die agent nooit jou lieftallige zoon doodgeschoten. Wel een dief minder en Gail ga a.u.b. niet meer naar deze criminele wijk.


  Maak melding

 8. Ondertussen leiden de paarse na dagoebal partij onschendbare criminelen olv, de allergrootse crimineel sinds 1980, wiens zoon en stiefzoon, alsook een horde oerdomme dwaze idiote ndper’ s verworden criminelen zijn, rovend land en volk. Follow the leader, de dwaas Bouta in zijn paars misdadig verworden maatschappij, Suribabwe, land der paars verworden oerdomme paria’s die dagelijks gratis dagoebal soep lusten vol van misdadige ingredienten en bloedgeld. Ndper’ s oe mpp.
  Ndp rover doodgeschoten te Abrabroki.


  Maak melding

 9. De chauffeur is ook een beruchte ma pima ndper, kennis van de doodgeschoten crimineel. Mi kan taki oenoe fa Abra Broki kong verander sinds 2010. Oma en opa zijn steeds bezig hun have en goed te beveiligen tegen deze ndp ongedierte dat Abra Broki en omgeving steeds meer en meer in verval doen geraken. A pa foe a doodgeschoten crimineel na wang ma pima Boutist. Elke dag ergeren oma en opa zich over dit paars misdadig uitschot dat heet….ddb, de dwaas Bouta aanhangers. Gewoon een bende criminelen die land en volk beroven en verarmen met hun misdadig paars corrupt wanbeleid olv ddb en Boefie. Vermijdt elke ndper, a wiens ai ka, loop met een grote boog om hem/ haar heen oma waarskow alla deng gran pikien, want ze zijn paars misdadig ddb besmet.


  Maak melding

 10. Die bosje brug gasten zijn echt overal.
  Ik walg gewoon van jullie.
  Elke crimineel heeft recht op een eerlijk proces, zelfs Holleeder .


  Maak melding

 11. Heel goed van de politie. Doodstraf herinvoeren in Suriname. Iedere roofovervaller, moordenaar of drugssmokkelaar moet geexecuteerd worden. Opruimen die zooi.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.