Ook SLM leidinggevende aangehouden in zaak cocaïne in bagagecontainer

17
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 17 mei – In de zaak van de 55 pakken cocaïne in een dubbele bodem van een bagagecontainer bestemd voor een KLM toestel, is ook een leidinggevende van een luchtvaartmaatschappij aangehouden. Hij wordt verdacht van poging tot smokkel aldus dagblad De Ware Tijd. Volgens bronnen gaat het om functionaris V.S. van de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij(SLM).

Het Bestrijding Internationale Drugshandel team (BID-team) op de J.A. Pengelluchthaven van het Korps Politie Suriname, onderschepte de drugs begin april in een container waarin bagage wordt geladen, welke wordt geplaatst in de bagageruimte van een vliegtuig. Agenten ontdekten een dubbele bodem gevuld met de pakken cocaïne. De container moest geladen worden op een KLM-toestel dat de route onderhoudt tussen Paramaribo en Amsterdam.

Vandaag werd bekend dat een agent van het BID-team was aangehouden. In deze zaak zijn er inmiddels 7 verdachten aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen als V.S. zich daadwerkelijk schuldig heeft gemaakt aan poging tot smokkel.


17 REACTIES

 1. LEIDING GEVENDE MOET \\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

  LEIDING GEVENDE EXTRA STRAF GEVEN, HIJ IS IMMERS VERANTWOORDELIJK WAT ER DAAR GEBEURT ! Maar ik begrijpt het best; hij had op dat moment vuil aan zijn ogen, kon niet zien wat
  er gaande was.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 2. het wordt tijd dat “verdachten” van bepaalde misdrijven (pedofilie, verkrachting, beroving, drug gerelateerdd misdrijven en moord) met naam en toe naam worden genoemd. Goede afschrik middel voor degenen die een kans wagen en een bescherming van de bevolking om ver uit hun buurt te blijven. als achteraf blijkt dat ze onschuldig zijn, plaats dan een rektivicatie bericht.
  privacy bescherming?? me mars


  Maak melding

 3. Drugsduikboten / drugsvliegtuigen / wereldwijd drugsvangsten afkomstig uit Suriname en een drugsveroordeelde president. Zo kent en herkent de wereld Suriname.


  Maak melding

 4. Optisch. Dit is voor het buitenland bedoelt. Zo van ‘kijk we zijn hier in Suriname goed bezig” geef ons nou geld!
  De gearresteerden zullen vast wel meer over de export smokkel weten. Maar ondertussen blijven de grote jongens buiten schot.


  Maak melding

 5. Er schijnen twee syndicaten te zijn die zich bezig houden met het invoer en uitvoer van het witte spul in Sur.En als het even kan verlinkt de ene groep de ander waardoor de autoriteiten niets overblijft dan in grijpen bij de uitvoer.Ook bij de invoer moesten de machthebbers ingrijpen om het smokkel vliegtuig te laten landen op het vliegveld Oedit.
  Bij het niet ingrijpen dreigt altijd het lekken naar de pers en die gaan naam en toenaam noemen in hun bericht van er wie allemaal zich bezig houden met de coke.


  Maak melding

 6. Die leiding gevende is door niemand anders dan de bij verstek veroordeelde drugscrimineel, wiens zoon in de VS zit opgesloten, daar aangesteld. Dus alweer een ma pima ddb misdaad drugs vervloekte ndper. Oma zugtoe, dankzij oerdomme debiele dwaze idiote paarse paria’ s zijn land en volk nu coca berucht. Een coca president, een coco president zoon, een coca ddb handlangers als RVC. , directeuren etc. Opa taki ndp na wang ma pima misdaad syndicaat en het gros der ndper’s zijn ma pima Boutisten. Wang didibri takroe dwaas dong volk.

  Kunnen al die ma pima verarmde domme ndper’ s niet inzien dat hun soso lobi misleider het land de paarse verdoemenis in heeft gebracht? Kaolo’ s zijn die ndper’s.


  Maak melding

 7. BID team en leidinggevenden van SLM hebben een netwerk opgebouwd voor het uitvoeren van de coca naar het buitenland. Jammer dat de kleine man achter slot en grendel moet en die drugs
  BARON loopt vrij rond. In Suriname zullen deze mannen altijd vrij rond blijven lopen. Jammer dat kinderen aan die drugs verslaafd raken.


  Maak melding

 8. @badjela
  Jammer dat de kleine man achter slot en grendel moet en die drugs
  BARON loopt vrij rond.
  met het tweede deel van je zin kan ik het eens zijn, met het eerste deel niet.
  Ook voor hem/haar geldt: achter slot en grendel.
  1. hij is ook een crimineel
  2. Het schrikt anderen misschien en hopelijk af.


  Maak melding

 9. Deze zogenaamde leidinggevende moet aan zijn kloten opgehangen worden aan het staart van het vliegtuig, en aan rondje over Paramaribo vliegen. Niet te vergeten een spandoek met zijn naam erop laten wapperen.


  Maak melding

 10. 🚧🚧🚧Nederlandse Douane had redenen te veel om het geld uit Suriname van de CBVS gestuurd naar Nederland te confisqueren .
  Al geruime tijd volgen de buitenlandse Inlichtingendiensten zoals de CIA, INTERPOL, de drugs en money trail van de Regering van Suriname ..van waaruit het zgn Kabinet van de President al deze lijnen worden uitgezet om deze illegale business te protecten en logistiek te begelijden omdat dit hun main core business is.
  Ga na hoeveel zee containers met cocaine afkomstig uit Suriname niet al zijn geconfisqueert over vele belangrijke havens in Europa. In het verleden stuurde men zelfs in Ambassade Postzakken cocaine via de SLM waarbij een Hyster Heftruck eens op meerdere zakken was gereden bij t rijden in de loods op Schiphol. Die hele catering van SLM en vele kopstukken van t Cabine personeel van SLM zijn actief betrokken in dit gebeuren. Er zit zelfs een ex militsir Danny van Ommeren als vertegenwoordiger van de SLM op de post Amsterdam. Alle telefoongesprekken uit dit circuit worden ook onderschept.Nederland weet nu zeker dat de drugsbazen in Europa gewoon hun geld krijgen via grote zendingen van de Centrale Bank uit Suriname. Nederlandse Overheid heeft al intern nagetrokken met alle locale banken in Suriname en zei ontkennen deelgenoot te zijn van dit enorm groot bedrag.In Suriname is er zelfs een te kort aan vreemde valuta bij banken en particilieren en er is ook geen koopkracht vanwege de hyperinflatie.
  Het is u toch ook opgevallen dat geen enkele burger individu of zakenman of een lokale bank alarm heeft geslagen dat hun geld is geconfisqueert..DIT GELD IS NU DUS MET GROTE ZEKERHEID HELEMAAL EN OFFICIEEL DOOR DE NEDERLANDSE OVERHEID IN BESLAG GENOMEN WEGENS GROOTSCHALIGE MONEY LAUNDERING VOORTVLOEIENDE UIT ILLEGAL DRUGS TRADE VANUIT SURINAME..
  AL DE VERDACHTE KOPSTUKKEN UIT SURINAME EN HUN BUSINESS PARTNERS MOGEN VANAF NU VERWACHTEN DAT ZE OP INTERNATIONALE OPSPORINGSLIJSTEN ZULLEN VOORKOMEN EN ALS ZE GEPAKT WORDEN IN EEN VREEMD LAND WORDEN ZE UITGELEVERD NAAR NEDERLAND EN OF THE USA.

  ( zelfs het machtige FIFA hebben de Amerikaanse inlichtingendiensten, schaakmat weten te zetten met money laudering , omkoop schandalen waarmee vele kopstukken van de FIFA OP HETERDAAD WERDEN BETRAPT.. ZE ZITTEN NU ALLEMAAL IN GEVANGENISSEN IN USA.

  Het is een grote schande dat wij de gewone doorsnee burgers van Suriname ook besmeurd raken met deze BIG SHAME van de Regering Bouterse.. In mei 2020 krijgen wij als volk van Suriname eindelijk de gelegenheid om af te rekenen met deze Bouterse en zijn hele NDP kliek met de andere politieke partijen opportunisten en overlopers.🚧🚧🚧

  http://www.dwtonline.com/mobiel/?node=446151
  SLM: David Slijngaard en Denny van Ommeren die verricht hand en spandiensten voor D. Bouta
  Politie agent: koeli


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.