Agent drugsbestrijdingsteam Surinaamse luchthaven aangehouden

8
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 17 mei – De politie heeft een lid van het Bestrijding Internationale Drugsteam aangehouden. Dit meldt de Ware Tijd. De man was werkzaam op de Johan Adolf Pengel luchthaven. Het betreft de politieagent C.V. Het Openbaar Ministerie heeft intussen zijn inverzekeringstelling gelast. Zijn aanhouding is het resultaat van het onderzoek in de zaak rond de partij cocaïne die is aangetroffen in de dubbele bodem van een bagagecontainer.

De container moest geladen worden op een KLM-toestel dat de route onderhoudt tussen Paramaribo en Amsterdam. In de bagagecontainer is ruim vijftig kilogram cocaïne gevonden. Eerder waren al vijf verdachten aangehouden. Eerst werden de twee en dertigjarige Jonathan W. en dertigjarige Anthony S. Jonathan W. is kort na te zijn verhoord vrijgelaten. Anthony S. moest wat langer zitten.

Naderhand werd de een en vijftig jarige vliegmaatschappijmedewerker Steven P. aangehouden Later volgde de arrestatie van de acht en veertigjarige luchthavenmedewerker Marino K. Ook is de zeven de dertigjarige vliegmaatschappijmedewerker Humphey King aangehouden. Hij werd gezocht voor overtreding van de wet op verdovende middelen en deelneming aan een criminele organisatie. Humphrey K. meldde zich zelf aan bij de narcoticabrigade.

8 REACTIES

 1. Gisterennacht kreeg ik een droom met daarin dat Surinamers nooit laat komen. Ik werd heden ochtend wakker met een smile op mijn gezicht en dacht, yes, eindelijk de waarheid Surinamers zijn nooit te laat. Als ik naar mezelf kijkt en dat zal voor heel veel Surinamers gelden en als u uw leven overziet,vanaf de eerste schooldag tot het einde van die periode en zie dan of u altijd op tijd op school of opleiding was.

  Zie dan dat u altijd op tijd was en zelden of nooit te laat, regen of geen regen, enz. Ook zij die naar het werk moesten of uw ouders, enz. Kwamen of komen deze mensen te laat op hun werk. Het antwoord is, Nee! busschauffeur, artsen, boothouders, markterkopers, eigenaren van winkels/ondernemers en hun personeel/werknemers allemaal komen op tijd op het werk.

  Er zijn wel zaken waar Suriname te laat zijn, dat is als er een feest is of als ik naar zaken kijk om orde op zaken te stellen als het om zaken gaat. Zie maar laat = laat bij de algemene verkiezingen van 2010 dacht ik of de juiste wetten in de DNA om orde op zaken te stellen voor het land en volk, veiligheid, orde, vrede, criminaliteit, zware misdadigers die 3 x LL moeten krijgen tegen misdaden tegen de menselijkheid.

  Wat ik hiermee wil aangeven dat men moet ophouden om te zeggen, Nederland heeft de klok en Surinamers hebben de tijd. Onzin! Er zijn vele Surinamers en de Surinaamse maatschappij waar dit niet van toepassing is. Op grond hiervan moeten Surinamers daarom derden hen niet laten vertellen dat ze de tijd hebben en ze relax zijn, no spang. Ook in Nederland wonen heel veel SuriNeds die nooit laat op hun, werk, school, hun afspraken komen.

  Suriname heeft wel leiders nodig die het juiste voorbeeld geven en neks no fout tot het verleden moet gaan behoren. Orde, regels, wetgeving, veiligheid, criminaliteitbestrijding in al haar vormen zijn heel belangrijk in een maatschappij waar de grondwet en internationale verdragen wel belangrijk zijn. Overheidspersoneel moet over goed gedrag beschikken om in het beroep te mogen doen. ddb en vele om hem heen beschikken hier niet over en zie het gevolg ervan sinds 25 februari 1980 in Suriname en waar dit naar toe leidt.

  Dit moet stoppen en de hoogste tijd dat hier ook door de weldenkende Surinamers, kritiche Surinamer, Surinamer die rationeel kan denken weten wat goed en slecht is, normen waarden, wetten, enz voor gelden. Een Maatschappij zonder een grondwet en Internationale verdragen en leiders die misdaden tegen de mensheid heeft begaan zal gedoemd zijn tot verval. Dit kan nooit goed zijn voor Surinamers die trots willen zijn op het land dat een voorbeeld voor de wereld kan zijn.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 2. @passant,

  Zag vandaag op nieuws uur een reportage over Venezuela, waar momenteel mensen dood gaan van de honger, en al 10% van het volk gevlucht is naar het buitenland vanwege de uitzichtloze situatie in het land, nu zijn er in het weekend verkiezingen, en kan het volk met hun I.d. kaart gaan stemmen, en kunnen dan tegelijkertijd een voedselpakketje krijgen, nu is te begrijpen, dat deze zelfde strategie, door die moordenaar hier wordt toegepast, en hier ook mensen zijn, die wegtrekken.


  Maak melding

 3. Het is goed dat deze nep-politie man zijn straf lekker gaat uitzitten. Ze zijn zo goed gelovig dat zij nooit gepakt zullen worden. Zo zie maar weer een klompje modder in hun bovenkamer. Schaamteloos gedrag. Als politieman heb je een voorbeeld functie. Gelukkig zijn er ook nog betrouwbare manschappen die hun werk serieus nemen en hun baan niet op het spel zetten .


  Maak melding

 4. Mensen mensen : laat 1 ding duidelijk zijn, iederéén is te paaien als er sprake is van grof geld
  te verdienen valt. Dus niks no fout, dat zeg de Pres ook: dus sang édé unu é hatie un édé !!!
  Erger nog; geld stinkt niet en wie niet steelt of erft, zal moeten werken tot ie sterft.

  Sari tori

  Jacko


  Maak melding

 5. Vijftig kilo coke in de dubbele bodem van en bagage container. Dat roept toch vragen op! Zijn die containers standaard voorzien van een dubbele bodem? Is die er op het vliegveld in gemaakt zonder dat iemand dat zag?
  Dan moet er dus vijftig kilo coke naar het vliegveld gebracht worden en in de container verstopt. Niemand ziet dat?
  In Amsterdam moet het dan uit de container gehaald worden en naar de afnemers gebracht worden vanaf het vliegveld. Hoe krijg je dat voor elkaar?

  Het kan niet anders dan dat daar tientallen medewerkers zowel in Suriname als in Amsterdam bij zijn betrokken. Het is anders onmogelijk om onopgemerkt te doen wat nodig is. Een zorgelijke zaak en beschamend voor de personen die verantwoordelijk zijn voor de beveiliging, zowel in Suriname als in Nederland.
  In ieder geval zijn er nu mensen opgepakt. Topje van de ijsberg of substantieel?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.