Surinaamse politie arresteert hoofdverdachte drugszaak KLM-toestel

16
Drugs in dubbele bodem container vrachtruim vliegtuig

PARAMARIBO, 15 mei – De hoofdverdachte in de drugszaak rond een vliegtuig van de KLM, is aangehouden. De man, Humphrey K. heeft zich aangemeld bij de politie in Suriname, nadat reeds enige tijd naar hem werd gezocht. Twee andere verdachten zijn eerder aangehouden. Het betreft de zaak waarbij ruim zestig kilogram cocaïne gevonden was in de dubbele bodem van een bagagecontainer.

De container moest het vliegtuig worden ingeladen. Volgens de politie heeft het trio werk verricht voor een andere persoon. “Ze wilden drugs helpen smokkelen. Maar het is hen niet gelukt, want wij hebben de kennis in huis om mensen te identificeren, die bezig zijn met drugssmokkel”, zegt het hoofd van de Narcoticabrigade, Humphrey Naarden, tegenover de Ware Tijd.

Op de luchthaven is vaker personeel tegen de lamp gelopen. Op allerlei manieren wordt getracht drugs te smokkelen. “Mensen proberen het al vrij lang. Het is de afgelopen tijd gewoon minder ter sprake gekomen. Maar het gebeurt nog steeds. Vroeger konden wij smokkelaars en helpers misschien niet direct zichtbaar maken, maar nu letten we op alle handelingen, waardoor niets verborgen blijft”, aldus Naarden.


16 REACTIES

 1. De handlangers worden altijd aangehouden. Maar wie is de baas van handlangers. Dat is …………
  Jammer hoor! Ze blijven het proberen!!!
  Zo zijn de meeste leeglopers rijk geworden. Samenwerking met de baas loont.


  Maak melding

 2. The Big boys zitten in het DNA, met dictator Simons aan de leiding. Soso ka NDP ay veroorzaak. Mensen die ooit op NDP gestemd hebben jammeren nu, hun kinderen hebben geen fatsoenlijk eten en kleding. Als NDP erachter komt dat ze de partij verlaten hebben, krijgen ze ontslag, geen moneykarta of voedselpakket. NDP moet met wortel en al uitgeroeid worden en al de boeven van deze partij voor lange tijd achter slot en grendel geplaatst.


  Maak melding

 3. @Natte RUM : In IEDER GEVAL brengen harddrugshandel en
  drugsbazen CORRUPTIE en CRIMINALITEIT in het Surinaamse
  STAATSBESTUUR !!

  Gevolg : SRANAN langdurig FAILLIET !!!!!


  Maak melding

 4. Het is verschrikkelijk met sommige gasten uit onze bevolkingsgroep. Hardnekkig gedrag. Dit soort gedrag is schandelijk, onverbeterlijk. Je baan op het spel zetten geeft aan dat je bovenkamer niet goed functioneert .Er is kortsluiting ontstaan in je bovenkamer. Om dit te herstellen is er tijd voor nodig. 15 jaar opsluiten in Boma werkt zeker mee aan dit herstel.


  Maak melding

 5. Zelfs in Surinaamse wateren vist men met “witte” aas !!!!
  Dat is Belfort ook opgevallen vandaar dat de kustwacht geen brandstof had om te surveilleren.


  Maak melding

 6. Als deze 3 kerels gaan praten dan hebben we straks drie lijken erbij !!
  The big boss zit hoog en droog, veilig van zijn bloedgeld te genieten ergens
  in het land, of hij / zij s´nacht kan slapen is punt 2.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. J. Zwartmans
  Je lijkt me een intelligente kerel. Ik heb naar aanleiding van je opmerking “of hij / zij s´nacht kan slapen is punt 2” een vraag.
  (Ik weet dat je niet hetzelfde geloof aanhangt als ik).
  Hoe kan het dat ik voortdurend merk dat de slechten niet gestraft worden, terwijl de goede lijdt?


  Maak melding

 8. Roti
  Ze zijn levens bedreigend,om dat ze de macht hebben ,je ziet wat er in de jaren 80 is gebeurd ,als j e niet in mijn straatje loopt,schiet ik je op vlucht dood ,en zo heeft nog meer stro mannetjes bij zich


  Maak melding

 9. @ Roti.

  Nou zo intelligent ben ik niet, het is een kwestie van even doordenken !
  Wat het geloofd betreft : ik ben een Humanist, heb niet specifiek een bepaald geloofd.
  Het is altijd zo, de slachtoffer wordt voor zijn / haar leven gestraft, maar de dader voor een aantal
  jaren / maanden gestraft. En daarna is ie vrij dan kan hij / zij, weer een nieuwe slachtoffer zoeken.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.