Reinforcement duo Johanman en Sister Patty brengen EP uit

7
Reinforcement duo Johanman en Sister Patty brengen EP uit

PARAMARIBO, 15 mei – Het duo Johanman en Sister Patty, bekend van de legendarische Reggae en Dancehall band Reinforcement uit Suriname, werkt aan een gezamenlijke EP. Wanneer deze gaat uitkomen is nog niet bekend. Wat wel bekend is, is dat op de gezamenlijke EP 6 tot 7 tracks zullen komen te staan, waaronder remixversie van de hits ‘Holland A No Paradijs’, ‘Ple Vrij vrij’, ‘Tak Tak Sani’ en ‘No taigi mati’ en twee nieuwe songs van Patty.

Een voorproefje is de single ‘Mijn Rots’, een gospel love rockreggae. “Met dit lied proberen we een breder publiek zowel in Suriname als in Nederland te bereiken”, vertelt Johanman. “Dit doet me goed dat wij onze fans weer kunnen blij maken met de Reinforcement hype. De vraag hiernaar was groot en ik hoop dat zij ervan genieten en achter ons blijven staan want zonder hun hebben we geen naam”, voegt Sister Patty eraan toe.

De promotie van ‘Mijn Rots’ in Nederland wordt gedaan door het platenlabel WalBoomers waar Johanman aangesloten is. Dit jaar is het precies 25 jaar geleden dat het duo een grote hit scoorde met ‘Plei Vrij Vrij’. “We werken heel goed samen. Ze is niet alleen professional, maar een trendsetter en entertainer”, zegt Johanman over samenwerken met Sister Patty.

7 REACTIES

 1. Reinforcement duo ik mocht 2 jaar geleden Sister Patty zien optreden in de Melkweg. Het zou fijn zijn als jullie weer gaan toeren door Nederland als Rotterdam ook wordt aangedaan.
  Ik wil via deze weg een oproep doen aan alle negatievelingen om nu eens op te houden met al die negatieve opmerkingen gericht aan het land Suriname en haar inwoners.


  Maak melding

 2. @ oom Ludwig je lult zoals altijd. Muziek verbindt een ieder en is tijdloos, althans goed muziek En dat zijn reinforcement nog steeds.


  Maak melding

 3. Rum-nath 15 mei 2018 at 15:32
  @ oom Ludwig je lult zoals altijd. Muziek verbindt een ieder en is tijdloos, althans goed muziek En dat zijn reinforcement nog steeds.
  Gi joe a reggea bun, want na soso ganja jeah smoko en het gros der dwaze ndper’s zijn aanhangers.


  Maak melding

 4. Je ziet de laatste tijd heel veel optredens van Afrikaanse Surinamers deze mensen denken alleen maar feesten en het land kan naar de moer gaan. Het zojn mensen van nationale drugs party


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.