Auto over de kop na ontvoering en achtervolging door politie Suriname

10
Auto over de kop na ontvoering en achtervolging door politie

PARAMARIBO, 15 mei – Deze auto sloeg vanmorgen over de kop na een wilde achtervolging door politie-eenheden in Suriname. De 23-jarige bestuurder zou een jonge vrouw in schooluniform hebben ontvoerd en werd daarna achterna gezeten door de politie. Hij verloor daarbij de macht over het stuur en raakte een voorligger, waarna hij over de kop sloeg en in de goot belandde.

Volgens dagblad De Ware Tijd werd de jonge vrouw per ambulance naar het ziekenhuis gebracht vanwege opgelopen letsel. De bestuurder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau De Nieuwe Grond. De zaak speelde zich af aan Helena Christinaweg en wordt nog onderzocht.

Een filmpje van de situatie ter plekke:

Bekijk ook:


10 REACTIES

 1. Dit is heel erg. Gelukkig zijn er geen doden gevallen. Een schoolgaand kind ontvoeren. Ouders pas goed op je kinderen. Wie weet wat dit kind bespaard is gebleven. Verkrachting en vermoorden.
  Deze vent direct castreren voor hij de cel in gaat dan mag hij daar zijn wonden daar gaan aflikken. Zij afgehakte gevalletje aan de haaien voeren. Het zal je kind maar zijn.


  Maak melding

 2. ‘Gelukkig dat er geen doden zijn gevallen’ , lees ik in sommige reacties. Laat ik het nou jammer vinden dat de laffe dader het ongeval overleefd heeft.


  Maak melding

 3. Mensen mensen niet zo gauw conclusie trekken : misschien is het meisje moedwillig in de auto
  gestapt. Ik was er zelf niet bij dus voor mij is het ook moeilijk, om te bevestigen wat er precies heeft afgespeeld. Als deze jonge man achtervolgt werd door een blinde wagen ( politie Jargon ) wagen zonder politie logo, dan is het automatisch dat hij probeert te vluchten. Want je weet niet wie je achter volgt, kort samen gevat het is jammer dat dit zo ver is gekomen. Als blijkt dat het om een echte ontvoering ging dan moet deze jonge man de bak in ! Om hem te veroordelen zonder de feiten kennen is naar mijns inziens wat overdreven, om maar te zwijgen dat ie dood moest gaan.

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 4. Morgen gaan we lezen dat het om een vriend en vriendin gaat.
  Laten we eerst de story kennen alvorens met een oordeel te komen.Dit is een haastig inelkaar gezette verhaal zonder feiten.Eerst de feiten kennen en daarna gaan wij oordelen.


  Maak melding

 5. Dit is toch niks nieuws onder Surinamers.
  Iedereen schijnt meteen het naadje van de kous te weten nog voordat een onderzoek is afgerond.
  Overdreven gesteld: men heeft een mening over iets dat nog moet gebeuren.


  Maak melding

 6. @ Gangster boy NDP

  Ga maar lekker met je water pistool spelen als je niet, zinnig te schrijven hebt !!!!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.