zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte in moordzaak Surinaamse politieagent meldt zich aan

Verdachte in moordzaak Surinaamse politieagent meldt zich aan

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 14 mei – Een man die zegt politieman Ravikant Premchan te hebben vermoord, heeft zich gemeld bij de politie. Volgens een politiebericht is deze dertigjarige verdachte, D. U., aangehouden. De politie vermoedde al eerder dat er moord in het spel was. Premcharan is dood aangetroffen in een voertuig, in de omgeving van de Lagere Technische School te Zorg en Hoop, in Paramaribo. Vermoed werd aanvankelijk dat de politieman ontvoerd was door Guyanezen.

“Het vermoeden bestaat dat hij door enkele Guyanezen is ontvoerd”, werd gemeld in een officieel politiebericht. Of het vermoeden terecht was, moet nog blijken. Er is nog geen motief vrij gegeven voor de moord. Het lijk van Premcharan werd in een voertuig aangetroffen, dat eigendom blijkt te zijn van zijn moeder. Hij had de ouderlijke woning verlaten zonder aan te geven waar hij naar toe ging.

Toen hij maar niet terug keerde, stelde de ongeruste familie de politie op de hoogte. In een sms-bericht dat naar het mobiel werd gestuurd van één van de ouders, werd gesteld dat Premcharan meegenomen was door Guyanezen. Ze zouden uit zijn op ‘wraak’. Premcharan zou volgens het sms-bericht een vuurwapen hebben verstrekt, dat gebruikt is bij de recente moordpartij op zee.

opening
Fernandes Express
BODO Party

11 REACTIES
 1. Het geval van de piraten heeft een hele lange staart. Regering let op! Niet happig zijn met nationaliteit verstrekken. Weet wat je binnenkrijgt. Dit is een smeekbede. Eerst alles grondig onderzoeken


  Maak melding
 2. Nu de dader en huidige president nog, om zich aan te geven voor zijn folteringen, martelingen, verminkingen en standrechtelijke moorden op 15 onschuldige en ongewapende landgenoten op 8 Dec. ’82. Dan is de cirkel rond. Criminelen horen achter de tralies, zonder aanzien des persoons.


  Maak melding
 3. Deze ma pima ndper zijn FB zit vol foto’ s van de dwaas Bouta. Ndper’ s zijn de ware oorzaak van de moord/drugs en roofvloek.


  Maak melding
 4. Ron 14 mei 2018 at 22:33
  Wat is er mis met bouterse beetje respect voor de man aub .
  Bijt nooit in de hand die je te eten geeft

  Wie hopen, geloven en respect opbrengen voor onberechte moordenaars, bij verstek veroordeelde drugscriminelen en staatskasrovers zijn dwaze debiele idiote aanhangers van de grootste misdadigers, bout en lon. Alleen oerdomme mensen verkopen tweemaal en straks in mindere mate driemaal hun ziel aan ddb voor een bordje paarse schijt met bruine bonen. Bouta no e gi oenoe njang, ma soso mislukte revo paarse kommer en kwel.
  Alleen stinkend corrupte rijke parasieten en poepvliegen, en die paarse marionetten en driko’ s vreten mee uit de staatkas. De rest der paars verworden paarse paria’ s na soso paarse kommer en kwel, hoe brood op tafel te brengen. Paarse idioten als Praseri aka Dagoebal, Parbo en het gros der paarse Bout billenlikkers schrapen de paarse kruimels vol corruptie en tjoekoe die van de paars verdorven tafel vallen. ndper’ s zijn te beklagen voor de vloek ddb.


  Maak melding
 5. @Oom Ludwig van Abra Broki: Jeetje let u een beetje op uw taalgebruik. U bent boos, dat merken wij. Maar uitschelden heeft geen zin. Wij kunnen er toch niets mee.


  Maak melding
 6. Oom ludwig fu abrabroki; u heeft gelijk. Uw boodschap zou u sieren met iets minder aan krachttermen. Dat laten wij over aan de paarse parashitten.


  Maak melding
 7. Let op alles op een rijtje duikboot-drugsvliegtuig-moorden op zee-moorden op land,er moeten koppen rollen toch is het niet opvallend dat precies na duikboot en drugs vliegtuig dingetjes op zee zijn gaan verergeren,kustwacht moet die duikboten vrij laten gaan vandaar geen controle,vissers waren onderling niet tevreden over het verdelen bedrag,ga maar kijken hoe het in columbia aan toe gaat.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES