Dood politieman in verband gebracht met zeerovers; politie heeft twijfels

13
Dood politieman in verband gebracht met zeerovers; politie heeft twijfels
De agent werd gevonden in een Toyota Prado voor de LTS-1 aan de Passiebloemstraat.

PARAMARIBO, 13 mei – Een hulpagent van politie in Suriname is zondagochtend dood aangetroffen in een auto te Zorg en Hoop. De man was zaterdagmiddag uit huis vertrokken en niet meer terug gekeerd. Zijn familie, die zaterdagavond aangifte deed van ontvoering, zou volgens dagblad De Ware Tijd (dWT) een sms-bericht hebben gehad, waarin stond dat hij ontvoerd zou zijn door de Guyanese zeerovers die onlangs voor een bloedbad zorgden

De politie agent zou volgens het bericht een wapen hebben geleverd aan de rovers en die wilden hem het zwijgen opleggen. Maar volgens de krant trekt de politie die lezing echter in twijfel. Het vermoeden bestaat namelijk dat het sms-bericht bedoeld was om familieleden op een dwaalspoor te zetten. Rechercheurs gaan ervan uit dat echte ontvoerders zich niet zo makkelijk kenbaar zouden maken en bloot zouden geven via een sms bericht.

Volgens dWT ’twijfelt de politie tussen moord en zelfmoord’. De afdeling Kapitale Delicten van de politie onderzoekt de zaak verder.

UPDATE zondag 14 mei 19.30(lokale tijd):
Verdachte aangehouden in zaak dode politieman. De afdeling Kapitale Delicten heeft D.U. (30) aangehouden in de zaak van de dood aangetroffen politieman Ravikant Premcharan. De verdachte heeft zich aangemeld op de afdeling Kapitale Delicten, waar hij gelijk is aangehouden, meldt de politie Public Relations.

13 REACTIES

 1. SMS berichten kunnen achterhaald worden van wie het afkomstig is en vanuit welke locatie het verstuurd is.
  Hopelijk is dit mogelijk hier in Su.


  Maak melding

 2. In Su gaat alles in de doofpot. Wedden dat er straks niet meer over gepraat wordt. Erg dat de familie nooit achter de doodsoorzaak komt.


  Maak melding

 3. De paarse moordvloek teistert land en paarsdom volk. Onberechte moordenaars zijn gekozen door dwaze paarsdomme ndper’ s.


  Maak melding

 4. ik heb gemerkt dat diverse commentaren van mij weggehaald worden maar dat ludwig en zijn andere aliassen de meest stuitende dingen mogen posten WORDT ER CENSUUR TOEGEPAST OP MENSEN DIE EEN ANDERE MENING DAN HUN HEBBEN.????


  Maak melding

 5. Takroe fissie RAY hou je boeka,jo misgebakken PANNENKOEK !Frustraties maken jou kapot,…jou favorieten,komen nooooooit meeer in de leiding v/h land,schrijf het maar op die grote bier biegie bere van jou !


  Maak melding

 6. @,..???##*&%Oom Ludwig van Abra Broki..Alias BA KA !
  Jij moet er zijn,kenne wij lachen,je bent een fattoe. een KIEK.JOU INBRENG HIER IS 0,0,..soso koeterwaals .non productief.


  Maak melding

 7. @Boutist en Revo
  Zo volgens jullie twee gaan jullie familie. de zee en landpiraten ,wederom overnemen middels geweld?!Is dit alvast een trailer en gaat het ergste nog volgen?
  En jij piraat @Revo en@Boutist de piraat,soort zoekt soort.


  Maak melding

 8. Blijf schrijven Oom Ludwig ik begrijp je wel heel goed ,vele van zulke schrijvers heb je niet .

  Waarom had Bo Bo Bouterse geen Staatgreep voor 1975 gepleegd ,niemand had 5 jaren later naar Staatgreep gevraag in 1980 .

  Landverraders zijn jullie Beleid mede werkers van NDP ,gaan jullie zelf Artikel 96 tot 98 in de grondwet goed lezen .

  Indien je niets heb te doen ga mantelzorg doen in je wijk of buurt .

  Ga zaden vermeerderen en planten met je stront Revo

  Fort Zeelandia heet nu Fort NDP .

  De Duikboot van Doehkie uit Nickerie Vice President .

  Limbo SRS Radio tijdens de staatsgreep was je 8jaren oud waar heb je al de domheid geleerd uit welke boeken .

  De kolonisten waren 1000% beter dan de onder drukkers van NDP van af 1980 Stront Revo


  Maak melding

 9. Praserie 14 mei 2018 at 10:14
  ik heb gemerkt dat diverse commentaren van mij weggehaald worden maar dat ludwig en zijn andere aliassen de meest stuitende dingen mogen posten WORDT ER CENSUUR TOEGEPAST OP MENSEN DIE EEN ANDERE MENING DAN HUN HEBBEN.????

  Omdat de waarheid het altijd wint van de paarse leugens die jij als paars manwijf typt. De paars kronkelige redeneringen van menig Na Dagoebal partij aanhangers spreekt paars boekdelen, na soso dongdongdong Bouta sanie.


  Maak melding

 10. REVO ! 14 mei 2018 at 12:46
  @,..???##*&%Oom Ludwig van Abra Broki..Alias BA KA !
  Jij moet er zijn,kenne wij lachen,je bent een fattoe. een KIEK.JOU INBRENG HIER IS 0,0,..soso koeterwaals .non productief

  Wahahaha. alweer zo’n paars debiele oerdomme idiote Bouta minnende dwaze gek, deze mislukte Revo. Wel a koeterwaals foe mi e verschil hemelsbreed met het paars dwaze koeterwaals vol leugen en bedrog. Het gros der ma pima ndpers zijn liever lui dan moe en willen net als hun misleider, didibri de politiek in gaan. Revo de paarse wc duiker in 2020 voor pres.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.