Surinaamse krant: ‘ondernemer Oedit R. nog voortvluchtig’

13
Eigenaar rijstbedrijf eerder in verband gebracht met drugs

PARAMARIBO, 12 mei – De Surinaamse ondernemer Oedit R., die als een van de verdachten wordt aangemerkt in de zaak waarbij 488 kg drugs onderschept werd in een éénmotorige vliegtuig, is nog voortvluchtig. Dat schrijft de Surinaamse krant De Ware Tijd(dWT). Volgens de krant week de ondernemer kort na de vangst uit naar het buitenland en is sindsdien niet terug gekeerd naar Suriname. Ook op de site van het Korps Politie Suriname staat nog steeds het opsporingsbericht van Oedit R.

Negen dagen na de drugsvangst werd opsporing en aanhouding van de verdachte Oedit R. op verzoek van de Procureur-generaal gelast. De verdachte reageerde toen via de pers en zei dat hij in Nederland zat om gezondheidsreden en dat hij snel weer terug wilde naar Suriname. Oedit gaf toen ook aan dat de Surinaamse overheid een schadeclaim kon verwachten.

Het vliegtuigje dat op 13 maart jl. met de drugs onderschept werd in Saramacca en in beslag werd genomen door de politie, is van de week naar Paramaribo overgevlogen. Het staat nu op het vliegveld te Zorg en Hoop aldus dWT.

Bekijk ook:


13 REACTIES

 1. Hij zit de gehele Suribabwaanse verworden samenleving te belazeren. Opa taki, a mang nati, a mang na wang mati foe ddb enne efoe a durf foe kong djaso bakka, a ka, binnen no time a mang trong wang paarse lijk.


  Maak melding

 2. Eindelijk één van de grote honden van de Surinaamse drugswereld ontmaskerd. Wie is de volgende? Kijken naar hun vermogenspositie en we komen erachter.


  Maak melding

 3. Oedit in Nederland… of bij Bouterse op zijn landgoed, wie zal het zeggen..Hij kreeg de kans om onzichtbaar te worden, wie heeft hem geholpen!


  Maak melding

 4. Die medische zorg in Nederland was gewoon een groot rookgordijn.In de Nederlandse
  media heeft nooit een bericht gestaan over Oedit . In welk ziekenhuis?? Moet niet zo
  moeilijk zijn om dat na te trekken. In Europa is vrij reizen, geen grenscontrole, wie weet
  waar deze vogel zit??


  Maak melding

 5. Mica ij slaat de spijker op zijn kop.
  Hij is nooit uit suriname vertrokken.
  Loopt rond in su met een wilde baard groei.
  Hij wacht tot het over waait,zoals het gebeurd in su.
  Hij is voorlopig ondergebracht op 1 van de schuiladressen van zijn regeringsvrienden


  Maak melding

 6. Suriname levert geen onderdanen uit maar geeft ze wel 100% de kans om te vluchten met medeneming van tienduizenden aan valuta


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.