dinsdag, februari 27, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieFamilie betaalde voor wraakactie op vissers voor kust Suriname

Familie betaalde voor wraakactie op vissers voor kust Suriname

-

Does Travel & Cadushi Tours

PARAMARIBO, 12 mei – De familie van de in Suriname doodgeschoten Guyanese vissersbooteigenaar Somnath Manohar, heeft voor een vergeldingsactie betaald. Dit heeft geresulteerd in de gewapende overvallen en bloedbad uitgevoerd door veertien Guyanezen op 27 april jl nabij de Wia Wia-bank voor de oostkust van Suriname. Dat blijkt uit informatie die de Surinaamse autoriteiten hebben gedeeld met Guyana schrijft De Ware Tijd (dWT).

Volgens de krant werd deze informatie gisteravond door de Guyanese minister van Openbare Veiligheid, Khemraj Ramjattan, naar buiten gebracht in De Nationale Assemblee van Guyana. “Het is een vergelding van de moord op Somnath Manohar die zich vermoedelijk ook zou hebben bezig gehouden met piraterij, aldus de bewindsman.

In Suriname werd de zoon van Manohar gearresteerd en aangewezen als de organisator van de aanvallen. Ook twee andere bekende piraten, die gelieerd zijn aan Manohar, werden gearresteerd en hebben bekentenissen afgelegd. Zij hebben aangegeven door de familie betaald te zijn om wraak te nemen. Ook de broer van Manohar zit in Guyana vast vanwege betrokkenheid bij deze zaak.

opening
Fernandes Express
Werken in de Caribbean

14 REACTIES
 1. Zo zie je Surinamers zijn niet in staat om hun land naar behoren te besturen. Voor criminelen is het een free for all. Staatshoofd heeft het zo druk om zijn regering te shuffelen en zijn cocaine handel dat veiligheid van burgers geen moer voor hem betekenen.


  Maak melding
 2. En wie denkt er aan al die arme vissen die moeten tussen al die lijken zwemmen die beestjes hebben meteen een trauma een schande is het ba


  Maak melding
 3. De paars mislukte wijze van wraak nemen. Sinds 8 december 1982 zijn het gros der moordenaars gewend deze wijze van wraak te nemen op hun naaste medemensen. Opa en opa taki, na didibri bouta fasie.


  Maak melding
 4. Ik zeg kom in opstand bevolking. Want crimineel Bouta en Brunswijk verkankeren dit land. Bouta is wit en draagt tatanaam. Brunswijk is black en hij draagt tatanasm. Waarom??? Het zijn namen van slavenhouders.
  Ik hoor in Nederland activisten tegen zwarte Piet. Maar mpp verander je Tata naam ook in mogengwe of ufuleloga??

  Bouta en de hele kliek opruimen. Alleen Amerika kan dit doen. Surinamers durven niet omdat ze aldaar familie hebben. Bang voor represailles.
  Kaulo situatie.


  Maak melding
 5. Zodra er iets negatiefs in t land Suriname gebeurt, is alles wat de klok slaat: paars, Bouta of Brunswijk. Jullie smoel brengen t land naar de verdoemenis. Als jullie niks beters te melden hebben hou toch je bek dicht. Dit is werkelijk de slechte mentaliteit van sommige Suries. Altijd makkelijk lullen. Of ga lekker in een land wonen waar er elke seconde van de dag oorlog en bommen vallen, waar er duizenden onschuldige burgers omkomen, en er hongersnood uitbreekt. En zei die toevallig in t buitenland wonen, kom ook niet op vakantie, en ook niet om je te vertoeven. Vergeleken met andere landen is Suriname met al zijn gebreken tot nu toe een veilig en vrij land, en daar moet je dankbaar voor zijn ipv steeds dat gelul. Zo helpen jullie t land niet vooruit met alle negatieve uitlatingen. Dus oprotten.


  Maak melding
 6. Je wordt zo moe van die zinloze discussies over een aantal mensen die het land naar de verdoemenis hebben geholpen en die Nederlandse slavernij elke keer erbij halen. Wat heb je zelf er aan gedaan dan,om het land te verbeteren? Ipv je handje ophouden.Want die verdomde mensen uit buitenland en de eigen volk die verhuist zijn maar betere oorden helpen je financieel toch wel met doekoe. En voor die Surinamers die dat niet hebben,ja die pinaren. Geef niet tijd anderen de schuld. Kijk eens in de spiegel. De meesten hebben.gekozen voor deze bewind. Want Bouta was alles, Ronnie was beter,ga zo maar door. Paars stemmen was het beste voor Suriname. En nu je zelf pinaart is ineens alles wat paars was nog erger dan de duivel. Je vergelijkt ze zelfs met de slavenhandelaren uit Nederland. Wordt toch eens wakker. En geef niet altijd de schuld aan anderen. Kijk naar jezelf. Je hebt zelf 2 handen en voeten en hoop geen zaagsel in je hoofd. Er is genoeg te doen in Suriname om vooruit te komen. Niet bang zijn voor vieze handen. Ipv de wat slimmere mensen die hard werken en beetje sparen van hun geld ,sieraden en leven te beroven. En of de vakantiegangers lastig vallen . Omarm de mensen die doekoes brengen naar je land, geef ze een veilig gevoel, ze komen terug en brengen meer doekoemensen. Zodat ook jij die altijd maar klaagt over paars en slavenhandel,of zelfs al over zwartepiet. Dat jezelf ook vooruitkomt. En je prachtige land Suriname weer op de aart komt als een vakantie paradijs en niet als een 1 of andere zeeroversnest ,waar stelen en moorden en armoede en met de vinger wijzen naar anderen dat zij dat allemaal hebben gedaan. Vooral die blanke mensen. Wijs niet met je vinger naar anderen. Bouw je land zelf op. Niemand doet het voor jouw . Laat iedereen nu eens die vooroordelen en rassenhaat achter zich laten. Bouw je land op in harmony met elkaar.


  Maak melding
 7. Japiooooo, gelijk heb je, deze tekst zou op bilboards over heel Suriname verspreid moeten worden, zodat iedereen eens wakker wordt geschud. Zij die het verleden als excuus blijven gebruiken zullen nooit vooruit komen.
  Een oud gezegde luid : verander de wereld, en begin bij jezelf.
  Deze negatievelingen zouden dit elke ochtend als levens spreuk hardop moeten zeggen, misschien dat ze dan wat positiever worden.


  Maak melding
 8. Witje, ben jij nog goed bij je hoofd of moet je nodig poepen? Zou graag willen weten hoe oud je bent en welke opleiding je hebt gehad. Het spijt me te moeten zeggen maar je bent niet echt meer van deze wereld. word toch eens wakker man en kijk om je heen. Misschien heb jij en je familie het goed maar de mensen die ik ontmoet redden het niet meer met hun inkomen. Laatst met een taxi naar huis gegaan en de chauffeur bleek een politieagent te zijn die in zijn vrije tijd taxi moest rijden om zo zijn gezin te kunnen onderhouden. Zijn prioriteit ligt dus niet meer bij de burgers beschermen maar puur om te overleven. Denk daar maar eens over na.


  Maak melding
 9. Witje 13 mei 2018 at 04:06
  Zodra er iets negatiefs in t land Suriname gebeurt, is alles wat de klok slaat: paars, Bouta of Brunswijk. Jullie smoel brengen t land naar de verdoemenis. Als jullie niks beters te melden hebben hou toch je bek dicht. Dit is werkelijk de slechte mentaliteit van sommige Suries. Altijd makkelijk lullen. Of ga lekker in een land wonen waar er elke seconde van de dag oorlog en bommen vallen, waar er duizenden onschuldige burgers omkomen, en er hongersnood uitbreekt. En zei die toevallig in t buitenland wonen, kom ook niet op vakantie, en ook niet om je te vertoeven. Vergeleken met andere landen is Suriname met al zijn gebreken tot nu toe een veilig en vrij land, en daar moet je dankbaar voor zijn ipv steeds dat gelul. Zo helpen jullie t land niet vooruit met alle negatieve uitlatingen. Dus oprotten.

  Zoals de leiders zijn, zo is ook het volk die willens en wetens op twee onberechte moordenaars, bij verstekveroordeelde drugsbonzen en bankrovers, tot tweemaal toe hebben gestemd. Sinds 2010 zijn moord, drugs, roof, geweld, geldontwaarding, schaarste, verarming, smokkel, moreel en geestelijk verval schering en inslag. De paars cultuur om te overleven, ten koste van land en volk. Dus wat lul jij, dwaas. De waarheid is hard maar waar en hoe meer men de ma pima dwaze ndper, zoals jij deze waarheid voor ogen houdt dan worden ze paars knettergek. De paarse leugen en het bedrog in de persoon van de dwaas Bouta en trawanten is voor elke ma pima ndper heilig. Waarschijnlijk heb jij de mislukte ma pima vervloekte revo nooit meegemaakt, joe ma pima dong kaola ndper. Wat nu in het gebeurd is dankzij jullie ma pima dwaze domme paarse keuze. En weer in 2020 stemmen op de dwaas bouta is de enige keuze voor jullie ma pima paars verworden paria’s voor een bordje paarse schijt met bb en paarse ddb pis. Het is jullie ma pima schuld als na 2020 de mislukte revo jaren zevenmalen erger zullen worden ervaren. jullie verdienen het om wederom, net als in de jaren tachtig, vermoordt, verslaafd, beroofd en onderdrukt te worden, want hiervoor heeft de ma pima ndp gekozen, voor ddb/didibri, de dwaas Bouta. Land, dieren, vissen, vogels, insecten, bomen, planten, rivieren en kreken lijden onder het paars corrupt crimineel wanbeleid.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES