Informatieavond politie over drugsgebruik in Suriname

8
Informatieavond politie over drugsgebruik in Suriname

PARAMARIBO, 10 mei – Politiemajoor Martin Bisschop laat drugsmonsters zien en vertelt aan een volle conferentiezaal van het Psychiatrisch Centrum Suriname (PCS) alles aan volwassenen wat ze moeten weten over verdovende middelen, zodat ze hun kinderen en jongeren beter in de gaten kunnen houden. Hij bleef lang stil staan bij de nadelige effecten van drugsgebruik en de verslaving daaraan.

Bisschop waarschuwde ook voor het gemak waarop jongeren aan drugs kunnen komen, aangezien die overal te verkrijgen is. Hij attendeerde de aanwezigen erop dat sommigen drugs zelfs telefonisch te bestellen zijn en op haast iedere locatie kunnen worden geleverd. Verkopers infiltreren ook steeds vaker op feestjes en in de clubs.

Recentelijk heeft de politie zelfs drugsverkopers aangehouden die onder het mom van worstverkopers, kraampjes langs de openbare weg hadden. De infoavond was georganiseerd door de Stichting Ypsilon.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Drugs zijn in Suriname af te halen bij Poederhandel Bouterse te Leonsberg. Alleen grote hoeveelheden afnemen. Betalen bij hoogleraar drugszaken Desi. Bij afwezigheid vragen naar meeloper en kontlikker RobG.


  Maak melding

 2. Drugs vernietigd je leven en je familie van de drugsgebruikers zij hebben een groot probleem. De druggebruikers gaan ook roven en moorden. Het zal maar een familielid van je zijn. Al deze drugsdealer kapot schieten. Ouders hou je kinderen in de gaten. Drugsdealers vinden hun eigen leven zelf niets waard dus zijn ze afhankelijk van de zwakkeren in onze maatschappij.


  Maak melding

 3. @ Boeboe,

  Dan had Bouterse ook allang kapot geschoten moeten worden,want is ook een veroordeelde drugsdealer, maar integendeel word deze drugscrimineel ook nog president van het land, de omgekeerde wereld.


  Maak melding

 4. Wanneer zouden deze heren / instituut eens zo een workshop willen organiseren voor de leden van Het kaboinet van de president en de coalitie partijen?
  Zou niet slecht zijn.


  Maak melding

 5. Heeft hij het ook gehad over alcohol en sigaretten.Deze behoren tot de meest gevaarlijke drugs.
  Het verschil is dat deze maatschappelijk zijn geaccepteerd terwijl de andere niet.


  Maak melding

 6. Als de politie even serieus over drugs willen zijn dan moeten ze maar eerst bouta uitleveren aan ptata om zijn vakantie in Scheveningen uit te zitten.


  Maak melding

 7. Pj, medisch gezien is Alcohol ook een harddrug, maar zeg dat eens tegen hun die het (te) veel drinken, en daar zij er heel heel veel van,


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.