Expositie in Suriname: ‘De creatieve handen van Magreth’

3
Expositie in Suriname: 'De creatieve handen van Magreth'

PARAMARIBO, 9 mei – Parlementariër Melvin Bouva en minister Lalini Gopal van Sport- en Jeugdzaken (r) hadden maandag bijzondere interesse voor kunstwerken op de openingsdag van de expositie in Suriname: ‘De creatieve handen van Magreth’. Het gros van deze werken is vervaardigd door kunstenares Magretha Moesnadi.

De expo is georganiseerd door de Stichting Smart, in samenwerking met het directoraat Cultuur van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken met als doel kinderen ter stimuleren creatief te zijn. De expo duurt van 7 tot en 12 mei 2018.

Bekijk ook:


3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.