Politie Suriname pakt weer verdachte zeerover op

5
Politie Suriname pakt weer verdachte zeerover op
Foto: ingezonden via WhatsApp

COMMEWIJNE, 6 mei – De politie in Suriname heeft vandaag nog een verdachte aangehouden, die betrokken was bij de zeeroof vorige week. De man werd door een groep vissers gesignaleerd en door hen aangehouden in Commewijne. Hij gaf aan betrokken te zijn bij de roof en werd overgedragen aan de politie, waar hij zijn daad bekende.

Gisteren werden ook al enkele verdachten in Suriname opgepakt en aangehouden door een speciale eenheid van de politie aldus de Surinaamse krant De Ware Tijd (dWT). Ook in buurland Guyana, die een delegatie naar Suriname stuurde n.a.v. de vissermoorden, werden de afgelopen dagen arrestaties verricht.

Volgens dWT zou de vandaag opgepakte man hebben gezegd dat hij in opdracht heeft gehandeld. hoofdverdachten van de gewapende beroving van nu een week geleden.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. Dit is de makkelijkste manier van vissen en ook om aan geld te komen. Vissers op open zee beroven en oude mensen op straat overvallen. Dit moet stoppen. Weg met die luie donders. Straf ze zwaar. Terug naar de goede oude tijd. Toen werden misdadigers gestraft met ” hat libba”. Gevangenisstraf met OW (openbare werken). Dat betekent: straten schoonmaken en -wieden. Goten en trenzen delven en schoonhouden etc, dat zal ze die luiheid afleren. Als je niet vrijwillig afstand wil doen van die luiheid, word je daartoe gedwongen. Kies ding mooi. De zwaarste straf die je iemand kan geven is straffen met iets waar hij niet van houdt.


  Maak melding

 2. Allen,(John)

  Groot gelijk, denk dat wij terug moeten naar de oude tijden.
  Criminelen in het openbaar vernederen, straten laten schoonmaken enzovoort.
  Volgende keer denken ze drie keer na voordat ze weer in de fout gaan.

  SUCCES.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.