Mini Verloskunde Beurs in Suriname

2
Mini Verloskunde Beurs in Suriname

PARAMARIBO, 5 mei – Jongedames luisteren vrijdag met volle aandacht naar een oudere mevrouw op de Mini Verloskunde Beurs in Suriname. Deze werd gehouden bij MDBC op het complex van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Op de beurs was er onder meer gelegenheid voor zwangerschapscontrole, advies over borstvoeding en gratis echo. Gasten konden ook babyartikelen en – kleding aanschaffen.

Het AZP organiseerde de beurs in samenwerking met de Stichting ter Bevordering van Borstvoeding in Suriname (STIBOSU) en Subisco International NV.

2 REACTIES

  1. Is er ook verteld aan deze pubers van 12 en 14 jaar die voor het kraampje staan over het hebben van veilig seks? Wat hebben zij op deze leeftijd te maken met deze voorlichting. Ze horen in de schoolbanken te zitten om hun schooldiploma te behalen. Informatie is altijd goed. Deze moesje klets nu even uit haar nek tegen deze pubers..


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.