Weer lichamen van vissers geborgen in Suriname

9
Weer lichamen van vissers geborgen in Suriname

PARAMARIBO, 4 mei 2018 – Twee geborgen lichamen, in de zaak van de gewelddadige aanval op vissers, zijn vrijdagmiddag naar Paramaribo gebracht door de Kustwacht en Maritieme Politie in Suriname. De lijken zijn in beslag genomen door de politie en naar het mortuarium afgevoerd. Volgens dagblad De Ware Tijd waren de lijken eerder gelokaliseerd in de buurt van de Wia Wiabank, maar toen moeilijk bereikbaar.

Het onderzoeksteam van het Korps Politie Suriname dat belast is met het onderzoek van de zeepiraten aanval gepleegd in de nacht van 27 op 28 april is nog steeds op zoek naar de juiste personalia van slachtoffers betrokken bij de aanval. Het is van belang voor de politie om een volledige lijst met de juiste gegevens( naam, voornaam, geboorte datum, ID nummer of paspoortnummer) van de slachtoffers te hebben.

In dit kader worden familieleden opgeroepen om zich zo spoedig als mogelijk te begeven naar de afdeling Kapitale Delicten, gevestigd aan de Havenlaan Zuid nummer 1, beter bekend als politie bureau Nieuwe Haven, bovenste verdieping, met medeneming van relevante documenten( copie Id kaart, paspoort en foto). De afdeling Kapitale Delicten is te bereiken op de nummers 403645/403252.

Op de samenleving wordt een beroep gedaan om informatie die kan bijdragen aan opheldering van deze zaak te delen met de politie. Dit kan persoonlijk geschieden of telefonisch op voornoemde nummers of via de gratis tiplijn 179.

9 REACTIES

 1. Triest weer een lijk. Maar de heren staan er heel ontspannen bij. Kijken op afstand toe hoe 1 man aan het worstelen is met de loden doodkist. Zo als het altijd gaat. Wij kijken met z’n allen toe.


  Maak melding

 2. In Suriname is men niet geintereseerd wat zich afspeeld in en rond hun omgeving.Het enige wat ze spannend vinden is te weten welke bevolkingsgroep hieraan schuldig is en dat maakt hun dag.


  Maak melding

 3. Het kan misschien zo zijn dat de anderen bijvoorbeeld i.v.m. besmettingsgevaar niet dichterbij mogen komen.
  Degenen die met de kist bezig is lijkt dat te doen met handschoenen aan!


  Maak melding

 4. @Oom Ludwig van Abra Broki 5 mei 2018 at 20:56
  Deze piraten verdienen de doodstraf.
  ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  DOMME IDIOTE UILSKUIKEN,..DOODSTRAF KRIJGT MEN ALLEEN IN BANANENREPUBLIEKEN ,ZOALS ..USA.en daar ben jij fan van.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.