Vrouw vindt kakkerlak in Saoto soep van Chinees restaurant

25
Vrouw vindt kakkerlak in Saoto soep van Chinees restaurant
Foto: Facebook/Mitchell Esajas

AMSTERDAM, 4 mei – Een ietwat onsmakelijk bericht: een Surinaamse vrouw uit Amsterdam kreeg gisteren de schrik van haar leven toen ze een net gekochte Saoto soep wilde nuttigen. Ze haalde de soep bij restaurant Kam-Yin vlakbij Amsterdam CS. Net voor ze een hap wilde nemen zag ze een kleine kakkerlak in de hoek van haar Saoto drijven. Uiteraard verloor ze haar eetlust en haar collega gooide het voorval meteen op Facebook.

“Hoeveel soep is er uit dezelfde pan verkocht? Hoeveel mensen hebben ongewenst extra vitamine K genuttigd? Hoeveel kakkerlakken hebben een duik genomen in dit kruidige bad? Hoe zit het met de hygiene in dit restaurant als dit soort ongedierte in het eten van je klanten beland?” zijn vragen die hij daarbij stelt.

Het is overigens niet de eerste keer dat iemand klaagt over dit restaurant. Eerder had een klant ook een recensie geplaatst, ook over een kakkerlak:

Bekijk het onsmakelijk filmpje ook op Facebook:

- Advertentie -

25 REACTIES

 1. Tip: Saoto moet je niet bij de Chinees of Hindoestaan halen maar bij de Javaan ­čśŤ

 2. Tegenwoordig maakt iedereen saoto klaar voor de verkoop. We eten al jaren lang troep, want de restaurants maken zich totaal niet druk om de hygi├źne van de klant. Het draait om de euro’s.
  Er lopen allerlei insecten en ook katten die weer jagen op de muizen en ratten.
  Bah bah zag het op de Zeedijk en bij Marlon op de Albert Cuyp.

 3. Dit is gewoon een “bedrijfs ongelukje” en kan overal gebeuren…heeft dus niets met chinees of javaan te maken!!! Ook bij de McDonalds vindt men soms dingen die niet in de hamburger horen..!! Ook gewoon thuis kan dit gebeuren!!

 4. Maar fu saide ye bai sauto na wang snesi.
  Hai baya. Sauto moet je niet naar omu snesi gaan maar naar een mae.
  Ai boi

 5. dicht gooien die zaak. trouwens via social media tegenwoordig kunnen ze sluiten

 6. Wazig: Wat een dom gelul. Bedrijfsongeluk en dat moet de consument normaal vinden. Dat het elders ook voorkomt wil volgens jou zeggen dat we het gewoon moeten accepteren en doorgaan met eten kopen bij deze smerige Chinees. No Way Jose. Weg met deze smeerlap.

 7. @ ,
  Saoto bij een mae , met uitgeplozen (uitgepluiste) ratten vlees, zoals in de 60-tiger jaren bij Mae “moes” naast Malhoe aan de Rust en Vredestraat. Njang switie !!!!

 8. Wat een smerige chinees. Ik eet zelden tot nooit buiten de deur. Saoto soep is de makkelijkste soep die je gewoon lekker thuis jan maken met verse kruiden. Jij weet wat je erin stop, maar je weet niet hoe een chinees met hygiene omgaat. Hier is weer t bewijs..ze nemen t niet zo nauw met de gezindheid van hun klanten, en letten alleen op de klinkende munt…­čĄö

 9. Niet dat ik dit normaal vind ofzo.. Maar Hoezo smerige chinees??? Eet dan vooral opgesloten in je eigen huis @Mrnvnms Kan bij elk restaurant gebeuren toch…ik zal ook niet blij worden als ik dit zie, maar je moet niet zo discrimeren… Net alsof alleen chinezen smerige mensen zijn..you bastard…

 10. In Su komt die dagelijks voor. Heb diverse kakkerlakken in soepen gevonden, Saoto,erwtensoep, grietie bana soep. Pindasoep. Weet wat je eet. Maak het je makkelijk en maak het zelf. je weet voor je zelf hoe hygienisch je keuken is en hoe je kookt.In bamie kakkerlakken vleugels of rattenpoep. Eet smakelijk. Schaafijs met muizenpis eroverheen.

 11. Geachte Lezers,
  Jullie zeuren.
  Jullie eten toch graag worstjes en soep uit blik en soep uit pakjes?
  Weten jullie wat daar allemaal in verwerkt is?
  Hebben jullie de broodjes winkels met de heerlijke broodjes eens goed onderzocht?
  En de fast-food zaken?
  Houd toch op hypocriet te zijn.

 12. Sranang sma ung tja ding boi. A soort broko saka mentaliteit mie gai..zelfs in shoarma en ander turks of marokkaans eten vind men troep maar nooit zal je dat ergens horen /lezen want ding sma dati no e pot ding vuile was na doro maar surinamers oh my gosh …a no boeng

 13. Extra vitaminen voor Surinamers die ervan houden om overal op straat te eten. Hoe meer kakkerlakken in Saoto soep , hoe lekkerder!, ja toch? Suriname is top diverse la cosina en culinair. A saoto soep sweet no Ka La Ka.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs

 14. Smerig restaurant. Heb er 2x gegeten, dacht na de 1e keer wellicht ligt het aan mij en gaf ze voordeel van de twijfel, heb er 2x een voedselvergiftiging aan overgehouden. De meeste Turken en Marokkanen die doen er wat aan om hun slechte naam te zuiveren ipv het “goed” te praten. Dat zie ik hier na 4 jaar niet gebeuren. Tijd om hun deuren te sluiten.

 15. Het grootste probleem in Suriname is roddels over een ander die het beter doet of beter heeft. Ik las een comment over Javaanse vrouw die vroeger een fantastisch keuken had maar door roddels over rattenvlees moest stoppen. Beste surinamers kijk in je eigen keuken en huis wat er aan muizen en andere ongedierte leeft. En wat ik al eerder schreef,wen er maar aan want met NDP aan de macht wordt kakkerlak het hoofdvoedsel.

 16. Vreterij moet je nooit zomaar kopen eerst goed de omgeving observeren en vooral niet op plaatsen dat vies en slordig uitziet. Neemt geen enkele risico en ga het ergens anders halen/kopen. Sommigen letten meer op dat geld dan op de hygi├źne. En verwacht ook niet dat de restaurants of eethuizen worden ge├»nspecteerd.

  Wat in heel Nederland plaats vindt is doodsgewoon een cultuurgewoontes. Voorbeeld: met een was spons wordt alles gereinigd van WC, tafels, zitplaatsen tot de keuken. Zuinig/Gierig/Slordigheid en hebzucht kan maken of veroorzaakt dodelijke ziektes. Zeep en water maakt niet alles schoon maar zal ook moeten ontsmetten. Ontsmetting komt niet voor bij deze mensen plus de reinigingsmiddel laat te wensen over.

  Als je nagaat dat de werkgevers met hune medewerkers soms maanden zich niet hebben reinigt alleen maar reukstof of zich even verfrissen, zelfs bij kookprogramma’s op de TV kan je zien hoe slordig de mensen omspringt met de hygi├źne. In alle supermarkten kan men nu klaargemaakte vreterij verkrijgen. Van gebraden vleessoorten tot bami.

  Er staat soms een vervaldatum vermeld maar ……..? In elk geval niks wordt tegenwoordig weggegooid!
  De dingen wat wij met ons allen nuttigen is of zijn JUNKFOOD.
  Dan praat ik niet over onze drinkwater, fruit en groenten in de zelfbedieningszaken. We zijn in feite bezig onszelf te vergiftigen zonder dat we het zelfs weten!!!!!!!!

 17. Als het in Rotterdam was, ok . Maar in een toeristische stad !!!! Fuck dup!!!

 18. Wat de ogen ziet lust de mond niet: wat niet weet wat niet deert, ik ben in Vietnam
  geweest heb honden vlees gegeten maar leef nog. Maar moet wel bij zeggen ik wist het niet!
  Trouwens ik weet niet of sommige mensen al wisten : maar meelworm wordt reeds in brood
  verwerkt, en waar hebben er over. Er komen steeds meer mensen op de wereld, en straks
  zijn wij aangewezen om insecten te eten, wil je dat niet dang yo K@
  In de aziatische landen gaat niks verloren, alles wordt daar gegeten en de mensen leven er nog.

  sari tori

  Jacko

 19. We eten allemaal troep ik zelf ben slager van beroep geweest je wil niet weten wat we allemaal eten .je brood belg is het smerigste kroket frikandel noem maar op dus

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.