maandag, juni 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieDouanebond Suriname: minister moet ontslagen douaniers terug plaatsen

Douanebond Suriname: minister moet ontslagen douaniers terug plaatsen

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 4 mei – De Douanebond in Suriname stelt minister Gillmore Hoefdraad van Financiën een ultimatum. Hij heeft tot 15 mei de tijde en ruimte om de douaneleiding en de ambtenaren die ontheven zijn uit hun functie, terug te plaatsen op de werkvloer. Dat meldt Starnieuws. Afgelopen dinsdag verving Hoefdraad de leiding van de douane, onder wie een viertal douanerechercheurs. De bond kwam dinsdag met spoed bijeen voor een vergadering.

Volgens de nieuwssite hadden de leden van de bond er moeite mee de minister twee weken de ruimte te geven. Zij wilden dat de leiding en de douaneambtenaren die ontheven is uit haar functie, gelijk terug moest op de werkvloer. Het bestuur heeft de leden ervan kunnen overtuigen om de twee weken af te wachten.

Hoefdraad zei woensdag tegenover de STVS dat het erom gaat meer inkomsten voor de overheid binnen te halen. Ook wordt er nog te veel doorgelaten dat niet doorgelaten mag worden. De douane krijgt daarom een nieuwe leiding.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Hoefdraad, “meer inkomsten voor de staat”…zodat de paarse maffia zich nog meer kan verrijken voordat ze in 2020 met pek en veren van het politieke toneel worden verjaagd. Laatste stuiptrekkingen van een corrupt, gewelddadig regime.


  Maak melding
 2. Als jullie de staatskas niet hadden geplunderd dan zouden jullie ook niet lullen nu over kruimeltjes hier en daar!! Volgens mij heeft het er gewoon mee te maken dat de Douane flinke partijen coca heeft onderschept afgelopen tijd op de haven!!!


  Maak melding
 3. De persoon die daadwerkelijk vervangen moet worden is boefdraad

  onbekwaam nietsnut corrupt waardeloos dat zijn de woorden die bij zijn c.v. horen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES