vrijdag, mei 24, 2024
HomeOnderwerpenEntertainment2-Remember brengt ode aan moeders met nieuw nummer

2-Remember brengt ode aan moeders met nieuw nummer

-

Does Travel - naar Suriname

ROTTERDAM, 4 mei – De nieuwe single van de Surinaams-Nederlandse allround band 2-Remember ‘Mi Mama’ is een ode aan de moeders. Dat zegt bandleider Steven Hartmann meer bekend als Piva. “Het is geen moederdag song, maar een ode aan de moeder. Je kunt hem jaar in jaar uit afspelen” zegt hij. Het nummer, dat door de zangeres van de groep Maureen Fernandes wordt gezongen en is geschreven, komt volgende week uit.

Over de stijl van ‘Mi Mama’ zegt Piva dat het een feestnummer is ala 2-Remember met kaseko, kaskawi en latin invloeden. De bekende bassist Pauljte Schet levert ook een bijdrage aan het muzikale in deze song. 2-Remember die dit jaar precies 17 jaar aan de weg timmert, wil meer bekendheid gaan verwerven in Suriname en onder de Surinamers in Nederland en de caribische regio.

De band werd op 5 november 2001 door bandleider Hartmann opgericht. Om in een tijd vol onzekerheden een nieuwe allround muziekformatie te lanceren, was zeker gewaagd te noemen. Maar door goed af wegen en met zorg de bandleden uit te kiezen, ontstond er een solide formatie die van alle markten thuis is. 2-Remember bestaat uit zeven top muzikanten te weten Maureen Fernandes (vocals), Nato Grootfaam (vocals), Steven “Piva” Hartmann (vocals), Floyd Malone (percussions), Louis Bean (bass), Anoep Gobind (keys) en Dwight Starke (drums). 2-Remember staat op zaterdag 5 mei samen met Passion op Carifesta XL in Dekker Zoetermeer!

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE
  1. Als ik de situatie in Suriname zo naar kijk, dan is er geen feest stemming in mij. Rot toch maar op met al die feesten onder de Surinamers in ned. Toon medeleven met al die slachtoffers van de afgelopen week in de visserij sector. Vandaag is vandaag , denk aan morgen : is er nog vis en rijst aan tafel.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES