zaterdag, april 20, 2024
HomeFotoSLM Boeing twee weken uitgevallen; vliegschema aangepast

SLM Boeing twee weken uitgevallen; vliegschema aangepast

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 3 mei – De nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname, Surinam Airways, heeft woensdag bekend gemaakt dat haar SLM Boeing B737-300(PZTCQ) ongeveer twee weken een grondige maintenance check zal ondergaan. Door het uitvallen van dit toestel zal de vlucht uitvoering naar de regionale bestemmingen met een aangepast vliegschema worden uitgevoerd.

Omdat het certificeringsproces van de nieuwe SLM B737-700 nog niet is afgerond, is er een vervangende machine bij Dynamic Air voor de komende periode ingehuurd. Passagiers zullen via verscheidene media in Suriname op de hoogte worden gehouden van veranderde en/of gewijzigde vertrek- en aankomsttijden. Ook wordt het beroep gedaan op passagiers in contact te treden met hun respectieve reisagenten,aldus de SLM in een persbericht.

De SLM biedt in het bericht haar verontschuldigingen aan voor het ontstane ongerief en doet er alles aan om haar dienstverlening naar het reizend publiek zo gauw als mogelijk te normaliseren.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. De idioten van SLM kopen een 737 om te parkeren dan gaan ze nog een huren. Wie houdt wie voor de gek in dit land? Geen wonder dat de hele land bankroet gaat.


    Maak melding
  2. Bouta en zijn contrijnen waren toch daarmee 2 dagen met vakantie naar Brazilië geweest? Zal het dan zolang duren om de contrabande uit het vliegtuig te halen?


    Maak melding
  3. Wat een treurig, amateuristisch, achterlijk, hersenloos, kneuzenvolk. ALLES wat er in dat gebeurt, gaat ten gronde, mislukt en kunnen ze niet oplossen. En killer-Bouta vlucht een paar dagen het land uit voor een snoepreisje.


    Maak melding
  4. B737-300 is in de luchtvaartwereld antiek. Dit vliegtuig verdient het om ingeruild te worden.
    De communicatie intern binnen de SLM is ronduit waardeloos. Het is niet zo dat van de ene op de andere dag er beslist wordt dat een vliegtuig groot onderhoud nodig heeft. DIT WORDT GEPLANNED!! Cruciaal in deze is de communicatie tussen de Technische Dienst en Operations. Er moet echt de bezem door Operations. Ze vinden zichzelf goden. Mooie taak voor de nieuwe NDP directie.
    Begin de IPB (voor 5% vliegen)af te schaffen of te hervormen.


    Maak melding
  5. Wie is de nieuwe – en wat doet de “ondeskundige” directeur van SLM in deze ???
    SLM is een familie bedrijf. Ben je goed bevriend met famie Bouta krijg je gratis tickets.
    Jammer hoor.


    Maak melding
  6. Redskin
    RobG is gedokt net als velen binnen de NDP en de ministers. Denk maar aan Dokson
    Zovelen dokken bij problemen
    Diefstal OW
    Diefstal DBB
    Diefstal EBS
    Diefstal Carrifesta
    Diefstal Nschoolse opvang
    Diefstal hier
    Diefstal daar
    En niemand die erom maalt


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES