Eerste lichamen vermiste vissers Suriname geborgen

10
Eerste lichamen vermiste vissers Suriname geborgen

PARAMARIBO, 3 mei – Medewerkers van de Kustwacht en de Maritieme politie in Suriname hebben woensdagavond de lichamen van drie vermiste vissers geborgen. Het gaat om de lichamen die door Gum Air waren gezien in de omgeving van de Wia Wiabank meldt het dagblad De Ware Tijd. Volgens de krant is een tweede boot van de Kustwacht woensdagavond uitgevaren om naar de andere dertien vermisten te zoeken.

Directeur Jerry Slijngard, coördinator van het Nationaal Coördinatiecentrum voor Rampenbeheersing, gaf aan dat de lichamen tekenen van misdrijf vertonen. De drie lichamen zijn daarom door justitie in beslag genomen. Het onderzoek wordt voortgezet door de afdeling Kapitale Delicten, aldus dWT.

Ondertussen krijgen de zestien slachtoffers, zes dagen na hun vermissing, een gezicht. Familieleden plaatsen foto’s van hun naasten op social media.


10 REACTIES

 1. R.I.P. werkend ten onder gaan. Een schande dat het gezegde hoodtij viert “als de kalf verdronken is huilt de koe”.
  Ja Suriname huilt om haar zonen.
  Sterkte aan de familie van deze slachtoffers.


  Maak melding

 2. Het is diep treurig hoe de regering met deze tragedie omgaat. Niet Bouterse of
  verantwoordelijke ministers die naar het gebied zijn afgereisd om steun te betuigen.
  Nee men is doodleuk naar Brazilië. Ook de hulpverlening verdient niet de hoofdprijs.
  Pas zondagavond werd er pas gezocht omdat de boot kapot was en voor de helikopter was
  geen brandstof, daarvoor moesten de vissers eerst 1000 usd op tafel leggen. Dit alles toont
  aan dat Suriname diep gevallen is op politiek niveau. Sterkte voor de nabestaanden.


  Maak melding

 3. Zoals die duivelse predikaat Bouterse altijd al gezegd heeft “ook al staat de wereld in brand, de enige die doorslaapt is Bouterse”. Time will tell.. Wait 4 judgment day !


  Maak melding

 4. Triest dat hardwerkende vissers zo aan hun eind moesten komen!! De piraten moeten ze oppakken en door een vuurpeloton laten doorzeven…..het zijn gewoon duivels!!


  Maak melding

 5. Geen mooie taferelen, men kan hulp vragen bij de internationale maritieme autoriteiten , waar su lid is. Of hulp van ned. Maar nee men verkiest vertier in Brazilië. Kom goed denk ik na 2020. Tot voor die tijd moeten alle vissers zich bewapen !


  Maak melding

 6. Watte 16 heb ik dit goed gelezen hmm
  Het lijkt wel op de December tragedie migado.
  Dit is gewoon weer een massa slachting, lijkt wel een vloek.
  Vind deze moordernaars.


  Maak melding

 7. Op het land, in de lucht en nu ook op het water breidt de paarse misdaad/drugs/moord/roof vloek zich gestadig uit. Het land raakt door de steeds toenemende moorden, zwaar verontreinigd. Ook is het een feit dat de allergrootste moordenaar door dwaze debiele idiote zieke aanhangers nog steeds wordt gezien als hun president, en zoals oma elke dag voor waarschuwt, ndper’ s verdienen de ddb moord/drugs en roofvloek. Alleen maar moordenaars, drugscriminelen en rovers zijn gekozen door deze paars misdadig soso lobi, de dwaas bouta, ddb, verdoemd paars vervloekten.


  Maak melding

 8. Volgens mij houd @ludwig ons straal voor de gek en is hij de grootste aanhanger van Bouterse.ik kan me nog heugen dat je moest oppassen voor de mensen die de militairen het hards uitscholden want zo verleiden ze mensen tot het doen van uitspraken Dus Mensen trap niet in de val van ludwig


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.