woensdag, april 24, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie zoekt Nederlander die zou zijn doorgereden na dodelijk ongeluk

Politie zoekt Nederlander die zou zijn doorgereden na dodelijk ongeluk

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 2 mei – De politie in Suriname heeft een opsporingsbericht verspreid waarin de 42 jarige in Nederland geboren Remi van der Voort wordt gezocht. Hij wordt ervan verdacht de veroorzaker te zijn van dit dodelijk verkeersongeval in Suriname. De bestuurder heeft het slachtoffer in hulpeloze toestand achtergelaten en is doorgereden.

De aanrijding tussen de voetganger en personenauto vond plaats op de hoek van de Houttuin- en de Sumatraweg. Toen de politie op de plek aankwam, werd op aanwijzing van één der omstanders het levenloze lichaam van de voetganger in de langs de weg lopende trens aangetroffen, aldus de politie.

Dit is het opsporingsbericht dat verspreidt is:

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

14 REACTIES
  1. Ik denk dat het lulu van tingi broki is,met een vervalste paspoort,lulu fu tingi broki komt oorspronkelijk uit tamil nandu,hij is aan het bleachen om arrestatie te voorkomen,ik persoonlijk denk dat hij via Frans Guyana gevlucht is naar Nederland


    Maak melding
  2. Maakt mij niet uit welk land die komt, voor deze laffe daad past
    een zeer lange gevangenis straf. (als hij schuldig is)


    Maak melding
  3. DESIRE DELANO BOUTERSE…staat al jaren op alle internationale opsporingslijsten. Behalve in Suriname, daar is hij tot 2x toe beloond met het presidentschap van het land. Hypocriet, schaamteloos volk.


    Maak melding
  4. Zeker net zoiets als de Nederlandse terroristen,hoor je ook niets meer van ,hoe komt het nou dat ik er geen donder van gelooft,boven die hij is verdacht nog geen dader boma.
    Jou lijder loop al 40 jaar de te traineren,even afwachten


    Maak melding
  5. Rudi fu rangu 2 mei 2018 at 18:05
    Ik denk dat Dagoebal Rudi is,met een vervalste paspoort, deze paarse srtontzak komt oorspronkelijk uit de ndp beerput ,hij is aan het bleachen om arrestatie te voorkomen.

    Ai Dagoebal Rudi, na soso paarse shit je skrief bakka, dwaze ndper.


    Maak melding
  6. die moordenaar werkt voor bouwbedrijf de wilde aan de tawajarie weg. die bedrijf is ook van een nederlander en moordenaar is al in nederland 100%


    Maak melding
  7. Hoe weet de omstander de naam en identiteit van de bestuurder ? Kennen zij elkaar? Vreemd signalement en vreemde informatie.


    Maak melding
  8. Deze auto bestuurder was misschien dronken, of hij is (was ) bang dat ie
    geluncht zou worden door de buurt bewoners vandaar dat hij doorreed !!
    Indien hij geweten heeft, zal het hem nu knagen; want het is niet niks
    om iemand dood rijden. Sterkte aan de nabestaanden bij deze smartelijk verlies.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding
  9. @J. Zwartmans hou je PANNENKOEK WAFFEL eens dicht jij GATLIKKER van de witte man,typisch weer zo`n REDIEMOESOE gelul…ga een wassie nemen,om vrij te komen van jou blankenvrees/verheerlijking.jij veracht Suriname.


    Maak melding
  10. @ Surinamer
    In jouw herken ik Damsco; het kan niet anders, gezien de woorden die je gebruikt ! In de eerste plaats ik ben geen gaten likker, misschien jij want dat is jou stopwoord, ga jij zelf een wassie nemen tegen die koenoe die in je ziel zit domme Lul ! Ik veracht Su niet, ik veracht jou met je stomme geleuter van een kleuter. Wordt een volwassen manwijf dat je de bent. Spring eens lekker van de Bosje brug imbeciel.

    sari tori

    Jacko


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES