Kogelbrief voor directeur Belastingdienst Suriname

18
Kogelbrief voor directeur Belastingdienst Suriname
photo credit: William Hook My Bullet. via photopin (license)

PARAMARIBO, 2 mei – De directeur van de Belastingdienst in Suriname, Roy May, heeft een kogelbrief ontvangen. De brief met een 9 mm kogel erin lag thuis in zijn brievenbus vertelt May aan Starnieuws. Hij zegt niet te weten uit welke hoek de dreigbrief komt en heeft aangifte gedaan bij de politie in Suriname.

Een kogelbrief is een specifiek soort dreigbrief waarbij een kogel wordt meegestuurd. De ontvanger is meestal een gezagsdrager en/of bekend persoon. De enveloppe die aan May gericht was, was verder leeg. De justitiële autoriteiten zijn bezig met het onderzoek.

May die eerder 17 jaar lang de belastingdienst heeft geleid en in september 2010 weg ging bij de dienst, werd in februari dit jaar op voordracht van de minister van Financiën benoemd tot directeur van het Directoraat der Belastingen. De introductie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) wordt de meest ingrijpende hervorming die hij als directeur zal meemaken.

Bekijk ook:


18 REACTIES

 1. Deze brieven waren schering en inslag tijdens de ma pima vervloekte mislukte revo in de jaren tachtig. Mi dati denki dat het afkomstig is uit de paarse criminele onderwereld. Ondertussen schijt het gros der ma pima ndper’s een ddb buffel van het eten van gedroogde dagoeballen.


  Maak melding

 2. Och,niet moeilijk te raden wie hier achter zit.Bouta en de ndp.
  Justitie doe je werk.Bij terugkeer van bouta wacht hem op ,op het vliegveld en arresteer hem.


  Maak melding

 3. @anoniem de lafaard van 14.38
  Is het sturen van kogelbrieven een normaal ding in Suriname?
  Stuur jij kogelbrieven aan je familie,vrienden en schoonouders?
  En je vijanden. dan, krijgen ze eerst een kogelbrief van je. en volgt executie daarna?
  Ben je illegaal in het bezit van een wapen kogel kaliber 9mm?
  Mamapiema gebruik. je verstand maak er nuttig gebruik van.Wees blij dat niemand kogelbrieven voor je stuurt.Je bent onbelangrijk.


  Maak melding

 4. Roy May, heb ik in Groningen, Nederland gekend toen hij fiscaal recht studeerde aan de Rijks Universiteit Groningen. Deze man is een expert op het gebied van overheidsfinancien Hij stond bekend als een integer persoon die hart heeft voor de Surinaamse zaak. Er zijn mensen die aan hun water aanvoelen dat belastingontwijking en belastingontduiking hen moeilijker gemaakt zal worden. May, is ‘ the right man on the right place.


  Maak melding

 5. Wat een verschil..May ,the right man on the right place ontvangt kogel brieven
  en the wrong man for Suriname loopt te zeiken met amnestie ipv kogelbrieven.
  Iets is goed fout met de surinamers.


  Maak melding

 6. Waarschijnlijk iemand die boos is, omdat de “printer van de belastingen” nog steeds kapot (defekt) is, en er geen onderdelen gekocht kunnen worden !! Monie no de !!


  Maak melding

 7. Rob G ga nou niet weer interessant doen. Jij hebt geen school gehad! Je hebt paarse genen dat wil zeggen dat je een lage en laf mens bent.


  Maak melding

 8. Hihi ik wist niet dat er zoveel emotionele debielen hier waren die ook nog hun jaloezie uiten op ene Robg
  die gast zegt tenminste wel iets over Roy may
  Maar allemaal reacties op het bericht van Robg.
  Wat een sneue figuren hier toch


  Maak melding

 9. SOMMIGE belastingplichtigen worden niet AANGESLAGEN in Sranan,
  zij worden ontzien !

  Zolang de Paarse sukkels de macht hebben, zal dat niet veranderen,
  wie zij ook mogen benoemen als directie bij de Belastingdienst !

  PS : Kijk maar naar het NEGEREN door dit Paarse regiem van de 600
  MILJOEN USA-DOLLARS op de Zwitserse bankrekeningen op naam van
  Surinaamse onderdanen ! Terwijl Sranan geen geld heeft !!!!!

  De PAARSE CORRUPTIE IS ENORM, TIJD VOOR ANDERE LEIDERS !!!!!


  Maak melding

 10. Lulu fu tingi broki Dagoebal had gelijk er komt alleen maar poep en morserij uit jou poepgat(mond)van ray weten wij alles al acute delirium,stopt met zuipen raytje,Roy May is een deskundige op fiscaal gebied zeer intelligente man,de juiste man op de juiste plaats,waarom denken jullie abanies,dat de zeer integere heer Hoefdraad die man daar heeft geplaatst een strategische zet de oranje wolven zijn in paniek,je ziet ze daar bij de belasting dienst verwilderd uit hun ogen kijken heen en weer rond lopen met dikke wallen onder hun rode ogen,dat betekent weinig slaap,ze waren niet gewend belasting te betalen,makkelijk raden uit welke hoek de kogel brief kwam.


  Maak melding

 11. Rob gay@ die rommel die jij uitpoept wie wil dat weten. En die klopte roy may die kogel had hij niet in een brief moeten krijgen. Maar in zijn hoofd maar wie is die Roy may eingelijk,is hij niet van de civd ofzo Laat maar nee Laat Me .


  Maak melding

 12. “Deze man is een expert op het gebied van overheidsfinancien” maar wilt onze crisis oplossen met btw, alleen maar ka praat je. Skoro te ie kong dong no ka, vermindert moet de belasting worden.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.