Visserscollectief Suriname geeft zoektocht niet op; helicopter ingezet

1
Deze visser overleefde de aanval van zeerovers in Suriname
Deze visser overleefde de aanval van zeerovers in Suriname

PARAMARIBO, 1 mei – Het Visserscollectief in Suriname geeft de moed niet op; zij blijft zoeken naar de vissers die vrijdagavond waren aangevallen en heeft vandaag een helikopter ingezet. Dat meldt de Surinaamse site Starnieuws. Volgens de site is er ook een nieuwe groep vissers uitgevaren om te zoeken naar hun collega’s die zijn aangevallen door zeepiraten.

Ofschoon de kans op overlevenden klein is, hoopt het collectief dat er minstens lichamen van de vermisten worden gevonden. De vissers en familieleden hebben de hoop op overlevenden opgegeven, zegt de voorman van het Visserscollectief. “We hopen op de een of andere manier toch iets te vinden. Al is het dan alleen maar voor de gemoedsrust van de familieleden” zegt Mark Lall, voorzitter van het Visserscollectief, aan Starnieuws.

Gisteren heeft ook een vliegtuigje gedurende drie uren deelgenomen aan de zoektocht in de buurt van de Wia Wiabank voor de Surinaamse kust.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.