President Suriname met first lady en vier ministers naar Brazilië

31
Bouterse, blijkt bevriend te zijn met een Nederlandse crimineel

PARAMARIBO, 1 mei – Het is een nationale vrije dag vandaag in Suriname, i.v.m. de Dag van de Arbeid, maar de president van het land werkt toch hard door. President Bouterse is vandaag namelijk op werkbezoek naar Brazilië. Dit op uitnodiging van zijn ambtgenoot Michel Temer. Het betreft een officieel staatsbezoek aan Brazilië meldt het NII.

Met hem reizen mee first lady, Ingrid Bouterse-Waldring en 4 ministers te weten de ministers van Buitenlandse Zaken, Yldiz Pollack-Beighle, Ronni Benschop van Defensie, Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt & Visserij en Stuart Getrouw van Justitie en Politie.

De regeringsleiders zullen zich buigen over relevante regionale onderwerpen. Tevens zullen er bilaterale gesprekken gevoerd worden tussen de ministers en hun Braziliaanse collega’s. Voorts ligt het in de bedoeling gedurende dit bezoek enkele overeenkomsten te ondertekenen in het kader van onder ander de bevordering van investeringen, politionele samenwerking, ondersteuning van de landbouw sector en capaciteitsversterking.

De delegatie keert op 3 mei terug naar Suriname.

Bekijk ook:


31 REACTIES

 1. Is hij er zeker van dat hij niet gearresteerd wordt Het was in dat land dat wijlen v Mierlo hem heeft laten gaan. het kan zomaar zo zijn dat Nederland om zijn arrestatie vraag om hem uit te leveren.


  Maak melding

 2. Hij gaat Neymar vervangen op het WK, Neymar is nog steeds niet hersteld, hij gaat het WK niet halen.
  Bouterse gaat zich alvast voorbereiden voor de training, hij is flexibel, en technisch en hij kan heel hard schieten. Is ook gebleken in de jaren 80 !!!!!


  Maak melding

 3. Net als tijdens de mislukte revo jaren, gaan hij weer bedelen en schulden maken om zijn oerdomme debiele idiote paarse ndp paria’s te voorzien van hondenvoer en dagoeballen. De komende paars domme generatie ndp paria’s zal net als vele verpauperde Brazilianen de misdaad in gaan. Misdadigers met geld lonken naar de macht, zoals Lon en Bout. Twee bij verstek veroordeelde drugscriminelen die oerdomme dwaze aanhangers vereren en aanbidden voor een bordje bb met r.


  Maak melding

 4. Het is een nationale vrije dag vandaag in Suriname, i.v.m. de Dag van de Arbeid, maar de president van het land werkt toch hard door.

  Wat een geslijm en gelul.

  Die duivel werkt hard. Laat me niet lachen.
  Kruipen jullie allemaal in zijn….


  Maak melding

 5. Typisch de eerste reacties zijn altijd afkomstig van de Leeghoofden pannenkoeken en uilskuikens.


  Maak melding

 6. Op werk bezoek ,werk hij weet niet een s hoe hij het schrijven moet ,de gymleraar.
  En geen parlementariër die hem probeerde te stoppen


  Maak melding

 7. Mijn niveau is hoger “als” van jullie ezels,

  in verzorgde en traditionele spreek- en schrijftaal komt er na een vergrotende trap en na ander(e) en anders, dan: groter “dan”, liever “dan”, moeilijker “dan”….enzovoort.

  Dus jouw niveau is van een laaggeschoolde, paars geindoctrineerde, paranoïde leeghoofd, uilskuiken, pannenkoek. EZEL!!!!!!!!!!!!!!


  Maak melding

 8. San dati: terwijl mensen dagelijks worden beroofd en vermoord gaat de nieuw bakken minister van
  Justitie & Politie, GHetrouw” op reis om snel zijn eerste “daggelden” op te strijken !!! ,terwijl al een maand de belastingdient geen “printer-onderdelen” kan kopen en de belastingbetalers worden gedupeerd !!
  Hopelijk dat Getrouw niet gaat trouwen in Brazile !!
  Niemand bekommert zich om de 16-vissers die zijn beroofd !!!! door zeerovers !!!


  Maak melding

 9. Misschien met uitzondering van … L. Soerdjan … wat gaan die andere … soso boto’s …. in Brazilië doen.
  Bilaterale gesprekken voeren ?????? Mensen … geef me een grote Brick.

  Wat niet verteld wordt: de delegatie bestaat niet alleen uit vier {4} ministers en de zgn first lady.
  Hoeveel ambtenaren gaan …. voor spek en bonen …. mee. Hoeveel belastingsgeld wordt weer over de balk gegooid. DMMDDB zal ons straks willen doen geloven dat de kosten … reis en verblijf … voor alle delegatieleden … betaalt wordt door Brazilië.


  Maak melding

 10. De President van Santo Boma, is op de bedeltoer !

  De verdwenen vissers mogen even wachten, veiligheid van de
  Sranan-staatsburgers, komt na het prive-belang van DDB, uit de
  CEL blijven !

  NEKS NO FOUT ! MORO HEBI E DORO !!

  BTW E KOME, Srananmans WEDEROM GERIPT door de Paarse
  Machthebbers !! EXPORT-PRODUCTIE = NADA, NOTI !!!

  Zelfs de Min van Justitie en van Defensie verlaten ons land, terwijl
  er een MEGA-RAMP, zware mensenrechten-schending (terreur) heeft
  plaatsgevonden !

  BANA-BAKBA REPUBLIEK !!!!

  PS : Of wordt Ons land per Desi-MOU, even VERKOCHT aan Brazilie ?????


  Maak melding

 11. Nederland kan aan Brazilie om de uitlevering van ddb vragen. Hij is voor 11 jaar voor drugshandel door de rechtbank van Nederland veroordeeld.

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 12. Baas noh mang sikie morro !! Klop klop klop !!! Aks ptata jipie dow jipie ..gratie liba stoeru gi wang tramang sang kang draai a kondre !!!


  Maak melding

 13. Hopelijk wordt er ook gepraat over de terugkeer van de Brazilianen die zich in Suriname hebben gevestigd. Zo wordt de omgeving opgeschoond die zij sterk aan het vervuilen zijn. Suriname heeft deze gasten niets te bieden.


  Maak melding

 14. Stuur een email naar Amnesty International in Brazilie over hun komende staatsbezoek

  het email address is; mariana.oliveira@anistia.org.br
  Please alert the public in Brazil about this forthcoming visit by a dictator, murderer and convicted drugs dealer.

  The president of Suriname will be visiting Brazil.

  President bouterse managed to get elected in a fraudulent election, to garner personal amnesty for his crimes against humanity.

  President bouterse is responsible for over 500 murders including the assassination of 16 prominent member of academia, lawyers, journalists and businessman who opposed his rule on December 8, 1982

  Murders of women and children in the Village of Moiwana.

  He has committed several coup de etat in Suriname.

  He is convicted of trafficking cocaine in the Netherlands and is involved in cocaine smuggling through Latin America, Africa and Europe. His son Dino is currently in the US prison system for facilitating terrorism and cocaine charges.

  His incompetent and corrupt rule has enriched his inner circle immensely. While the country is experiencing the highest inflation in all of Latin America.

  Thank you.
  Your northern neighbour from Surinam.


  Maak melding

 15. Geldverspilling met dat geld kon computers worden gekocht voor basisscholen immers het onderwijs niveau moet hoger.
  Deze regering heeft het land in de afgrond doen belanden, moreel verval, berovingen, verkrachtingen, geen toekomst visie en ga zo maar door. Het wordt tijd dat in 2020 een nieuwe wind moet gaan waaien anders wordt het een giro 555 land a la Haïti.


  Maak melding

 16. Het volk heeft bewust gekozen om verandering en voor Bouterse gekozen, de wil van een volk is de wil van God. Wie zijn wij om te zeggen dat die man weg moet. Jullie zijn erger dan een egoïst
  Jullie bij waterkant net zijn ziende blind nadat die man met het weinige zoveel gedaan heeft voor land en volk. Dan zien jullie nog kans over die man te lullen. Iedereen maakt fouten we zijn niet volmaakt, is dit begrepen UN MA PP


  Maak melding

 17. Hij gaat die 1.3 miljard USD die hij uit Staatskas heeft gestolen verbergen in het buitenland,zodat ze het geld niet in zijn huis kunnen afpakken.Deze man vernietigd Suriname.[


  Maak melding

 18. En wie betaalt dat. Ze gaan alweer voor een snoep reisje. Terwijl de arme bevolking pinaart.
  Hoor je 1 surinamer klagen . Neee. Neem van mij aan dat het over grote deel van de Surinamers het goed hebben. Een klein gedeelte heeft het echt slecht.


  Maak melding

 19. Gezien het niveau van het ontvangstcomité kan men duidelijk stellen dat Bouterse ontboden is voor een oor wassing van 30 minuten. Zijn gezelschap is alleen mee voor binnenlandse profilering.

  Bouterse komt zijn orders halen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.