NDP: wij beseffen dat de arbeidende klasse het moeilijk heeft

22

PARAMARIBO, 1 mei – De Nationale Democratische Partij roept de regering op “er alles aan te doen om zich te blijven inzetten voor de rechten van de arbeidersklasse.” Het ‘ingezette traject’ moet worden voortgezet. Volgens de NDP gaat het om een reeks wettelijke voorzieningen die zijn gerealiseerd onder regeringen met NDP-signatuur. Het betreft onder meer wetgeving op vakverenigingen en bescherming van werkende moeders.

Andere wetgeving betreft arbeidsinspectie, het sluiten van collectieve arbeidsovereenkomsten en bemiddeling bij arbeidsconflicten. “Het voorgaande geeft duidelijk de intentie van de NDP voor de arbeidende klasse weer. Het grote deel van de NDP-aanhang bestaat dan ook uit de arbeidende klasse van wie wij beseffen dat die het thans moeilijk heeft”, stelt de grootste regeringspartij in verband met de Dag van de Arbeid.

Verdragen die in dit verband zijn getekend en tot wet verheven zijn, moeten de toewijding onderschrijven. Genoemd worden een verdrag over een minimumleeftijd voor het verrichten van betaald werk. Er is ook een verdrag getekend voor gelijke betaling voor mannelijke en vrouwelijke arbeiders voor hetzelfde werk. “Deze wetten geven duidelijk aan dat het de NDP ernst is met de rechten, plichten en omstandigheden van de arbeidende klasse.”


22 REACTIES

 1. Is dat alles ,je hebt het land kapot geleend ,geld verdwijnt als sneeuw voor de zon en jullie verschuilen je achter wetten, zijn het de zelfde wetten die met voeten getreden wordt,retorisch gelul ,de verkiezeingen komen er weer aan mag ik een teiltje.
  Gezondheid zorg op z’n rug scholing op een laag pitje en veel beloven weinig geven doet de gek in vreugden leven,we gaan niet voor een 2e dubai maar een 2e irritrea.
  Het is diep triest dat goed opgeleide tot twee keer toe voor rijst en zout vlees kiezen.
  Ik wens u veel wijsheid toe


  Maak melding

 2. Wat een enorm slapgelulverhaal wat deze paarse criminele organisatie niet allemaal gedaan heeft voor de werkende klasse, het enige waar deze bende voor gezorgd heeft, is dat de werkende klasse ruim de helft minder te besteden heeft, ze moeten zich diep schamen, om met een verklaring te komen op de dag van de arbeid, wat ze wel niet allemaal bewerkstelligd hebben, 0,0 had je die stomme paarse aanhang op de foto niet mee kunnen nemen naar Brasil? Allemaal hersenloze wezens die straks weer voor de 3e keer voor deze rotzooi gaan stemmen, en voor de rest van hun armoedig bestaan, samen met hun kinderen, in de getto mogen verblijven.succes ermee.


  Maak melding

 3. Hoe kan een paarse rat iets beseffen, als je besef zou hebben, zou je nooit op deze criminele partij stemmen, die het volk zwaar verarmd heeft, dus neem het die paarse idioten niet eens kwalijk, want ze beseffen toch niet, wat hun overkomt, blijf lekker in de shit zitten, en stress maar lekker, omdat je niet uit komt met je geld, waarschijnlijk besef je dat ook niet.


  Maak melding

 4. Op de foto is duidelijk te zien dat ndper ’s zich helemaal geen zorgen maken over het corrupt misdadig wanbeleid. Zolang deze dwaze domme aanhangers een bordje eten hebben per dag is alles wat ddb en roverheid doen, paars kuut, dus neks no fout. We ga wee voo vijf in 2020 te wie e go ka daadwerkelijk en dagoebal soep met paarse kool gaan eten.


  Maak melding

 5. ddb/ndp beseft dat de arbeidersklasse het moeilijk heeft.

  Surinaamse Volk, kiezers ziet u niet in dat ddb/ndp gewoon u voor de gek houdt. Zij nemen zelf arbeidersdag om u het zout in de wonden te wrijven. Suriname is niet alleen de arbeidersklasse. De hele maatschappij is door ddb/ndp de vernietiging in gebracht. ddb/npd heeft u met opzet in heel grote armoede terecht laten komen en hierdoor getracht jullie naar zijn/haar pijpen te laten dansen. De arbeiders, grote delen van hen afhankelijk te maken.

  ddb en gang zijn met één ding bezig, om president van Suriname te blijven en zich daar achter te verschuilen en niet in de gevangenis terecht te komen in Nederland, USA en in Suriname.

  Wees paraat en laat u geen zand in de ogen strooien door deze zeer gevaarlijke en boze wolk in schaapkleding. Een oude vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken.

  Time4Change!

  Recht En Waarheid Maken Vrij

  God Zij Met Ons Suriname/rs


  Maak melding

 6. Ja waar is Rusland specialist RobG, oude roestige marineschepen aan kijken. Of is
  hij de nieuwe running mate van Poetin hahahaha.


  Maak melding

 7. Het mislukt product van de Spinazie Universiteit … RRobG … is overal op zoek naar een gebruikte onderzeëer voor transport van dat verderfelijk spul … in opdracht van Baas.


  Maak melding

 8. De NDP-MEUTE BESEFT :

  Dat wij Paarsen meerdere Miljarden Ongedekte bankbiljetten hebben
  gedrukt en uitgegeven !

  Dat wij Paarsen miljarden aan uitgaven hebben gedaan zonder dat er
  enige PRODUCTIE tbv EXPORT is gerealiseerd !

  Dat wij Paarsen de HOOGSTE staatsschuld OOIT hebben gecreeerd in
  Sranan, ruim TWINTIG MILJARD !

  Dat wij Paarsen de rechters en de PG belemmeren bij hun werkzaamheden !
  Zware dreigementen worden geuit door de Paarse toppers !

  Dat wij Paarsen WEIGEREN corruptie uit te roeien, omdat wij meerdere TOPPERS
  zullen verliezen ! Santo Boma wacht !

  Dat wij Paarsen LENINGZIEK zijn. Wij lenen tegen woekerrente voor hoofdzakelijk
  CONSUMPTIEVE UITGAVEN !

  Dat wij Paarsen bang zijn om het Ambtenaren-apparaat te saneren !
  Wij zijn bang voor stemmenverlies ! Vandaar de maandelijkse terugkerende
  mega-uitbetaling van salarissen. Vele ambtenaren zijn nutteloze figuranten die
  niets kunnen presteren voor het volk ! Toch beschermt Paars deze landlopers!

  PS :
  Daarom beseffen wij Paarsen echt nog niet, dat wij Ons Land ZWAAR FAILLIET
  hebben gemaakt !!!


  Maak melding

 9. Wat een mooie weerspiegelt foto om te zien.
  Hoop dat ano bijna 2019 we zie dat iedereen bloed, dat we in Suriname niet meer met die lafaard mentaliteit en die etnische gedoe komen.
  En ook dat ti wang San nee go altyd a blaka man e kies schuld, want we zitten met zijn allen in die zelfde boto.
  Dat mik nowan sma lob oen, blaka sma oen no lob oen srifi dat mik alla tra en ook alla tra volk e tak na oen tapoe en ding sap soema me Taki.
  En heer sranan e disko en danga ding etnische shit mik no wan tra kondre no lob oen en no wang groep nafu kon tak en firi tak ano ding me bedoel en ding Sab soema me bedoel.
  mooi vb is dat ding die laatste is gebeurd in den haag met die surinamse mv kroes of no kroes.
  Ze hebben een mooie gezegde thuis geen liefde hoe wil je dat je buurman je liefde geeft.
  Soso lobi


  Maak melding

 10. Waar gaan deze paarse schaapjes naar toe. Krijgen zij ondanks zij paars gekleurd gaan door het leven nog niet genoeg van hun paarse baas? Zij hebben hun rechten om paars gekleurd door het leven te gaan.
  Hun plicht is om paarse schijt nu te eten.


  Maak melding

 11. Mevrouw bouta is al een paarse receptenboek aan het schrijven hoe gras gekookt moet worden. Probleem is het wilt maar niet groeien op plein van revolutie door al die paarse leugens.


  Maak melding

 12. Hiep hiep hoeraaaa!!!! Er word de inwoners van SU weer van alles beloofd. Het gaat weer goed met ons mooie land……. oh shit bijna vergeten de verkiezingen komen er weer aan. Alstublieft lieve Surinamers gebruik jullie verstand en laat je niet gek maken door mooie paarse beloften kijk naar de afgelopen jaren en stem met verstand laat je niet verleiden met een feest en een maaltijd Ik zeg niet waarop te stemmen ik zeg alleen laat het niets paars zijn!!


  Maak melding

 13. Ook hier komt berouw na de zonde.Ik heb laatst een lid van deze partij gezien en denk dat hij aan het radicaliseren is:hij heeft ogen van een stier,sik van een bok en verstand van een garnaal.Bovendien staat zijn Nederlands op het niveau van klasse 4 GLO.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.