Donna Tjin Kam Jet solliciteert naar burgemeesterschap Amsterdam

5
Donna Tjin Kam Jet solliciteert naar burgemeesterschap Amsterdam

AMSTERDAM, 1 mei – Amsterdam is op zoek naar een nieuwe burgemeester en die vindt zij misschien in Donna Tjin Kam Jet. De 58-jarige doet namelijk een gooi naar het burgemeesterschap in Amsterdam. Dat zegt zij in een exclusief gesprek met het BRASA TV programma ‘Brasa Talk’. Tjin Kam Jet is een zeer bewogen vrouw die haar internationale ervaring en bijzondere skills wilt inzetten voor een meer verbonden hoofdstad.

Aan haar gesprekspartner Roy Ristie, onthult ze in BRASA TALK wat haar beweegredenen zijn om als vrouw met Surinaamse roots naar dit hoge ambt te solliciteren. Zij heeft zich reeds in 2006 ingezet voor een vrouwelijke Burgemeester in de hoofdstad van Nederland. Zelf is ze actief op o.a. het gebied van Kunst, Cultuur en overdracht d.m.v. het verzorgen van cursussen.

Op dit moment buigt het college van B&W zich over de sollicitaties en de gesprekken zullen zeer binnenkort plaatsvinden. De kandidaat ‘Burgermoeder’ hoopt binnenkort opgeroepen te worden voor een nader gesprek n.a.v. haar sollicitatiebrief van enkele maanden geleden. Op Keti Kotidag (1 juli) zal naar verwachting bekend worden wie de nieuwe Donna of Don Juan van Amsterdam wordt.

Het programma Brasa Talk komt dinsdag 1 mei om 22.00 on-line en is dan ook op Salto 1 wereldwijd te zien.

Bekijk ook:


5 REACTIES

 1. @ Oom Lpoetie

  Mooi fesie a no ala sannie, a Sma mussu draai Damsco iff a trong Burgemeester !
  Van mij mag ze dat worden, waarom niet als ze capabel genoeg is ?????

  Bung sani

  Jacko


  Maak melding

 2. Van een mooi bord kun je niet eten, is het spreek woord. Je kennis,kunde en draagkracht en een goed stel hersenen, dat na ing.
  Kun je het doe het dan.Hopelijk wordt zij gekozen.


  Maak melding

 3. Als de GRAPPENMAKER { ex-politieagent } … burgemeester van ARNHem kan worden … waarom Donna niet de Burgemeester van Amsterdam??? Ik ben bang dat het niet Amsterdam zal worden … misschien in een kleine … minder bekende gemeente. Over de grote steden bepalen de HAVIKKEN in Den Haag en NIET de resp. gemeenteraden.


  Maak melding

 4. Als je burgemeester – burger-meester zou een betere woord zijn – wilt worden, dan moet je trouw zweren aan de Illuminati. Je mag nooit, nooit, maar dan ook nooit tegen hun belang ingaan, ook al zou dat zo logisch zijn. Iemand met een onafhankelijke, menslievende geest zou dus nooit birgemeester kunnen worden. Helaas!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.