Politie Suriname houdt 4 zware criminelen aan

12
Politie Suriname houdt 4 zware criminelen aan
Foto: politie Suriname

PARAMARIBO/KLAASKREEK, 30 apr – De politie in Suriname heeft afgelopen weekend vier zware criminelen aangehouden. Bij hun aanhouding werden ook enkele zware wapens aangetroffen. Het gaat volgens Surinaamse media om 3 Brazilianen en 1 Surinamer.

De criminelen zijn onderdeel van een bende die onder meer in het Brokopondo gebied al geruime tijd terroriseerde, schrijft Starnieuws. De mannen werden aangehouden door de politie van post Klaaskreek en zijn in verzekering gesteld. De politie is nog bezig met het verdere onderzoek.

Op social media verschenen dit weekend onderstaande foto’s van de arrestatie en de wapens die in beslag genomen zijn:


12 REACTIES

 1. Hallo baby
  De politie is geen rechter.Hun taak is om de criminelen op te pakken en voor de rechter te sleuren en niet om executies uit te voeren.


  Maak melding

 2. Brazilianen eerst opsluiten voor tenminste tien jaar , en daarna de grens over als ongewenst. De Surinamer mag voor mij part eeuwig achter slot, hij die zo laag is dat hij zijn eigen landgenoten benadeeld is voor mij nog minder dan een………mag jezelf invullen.


  Maak melding

 3. Goed werk van de politie. Nu maar hopen dat de rechter met gepaste straffen komt en deze criminelen voorlopig achter de tralies verdwijnen.


  Maak melding

 4. die Brazilianen moet je hard aanpakken ,want in braziel worden ze zonder pardon afgeknald door de popo
  en dat doen ze niet zomaar ! zie al die wapens die zij hadden die dingen zijn om te doden ,wantze jagen heus geen eenden of doks in het surinaams


  Maak melding

 5. Dit soort criminelen moet hard worden aangepakt. En daarbij doet het er niet toe of zij Surinamer dan wel Braziliaan zijn of welke andere nationaliteit zij bezitten.


  Maak melding

 6. @ Redskin

  Je hebt helemaal gelijk, ze krijgen behalve salaris ook nog een persoonlijke bewaking ook nog.
  Criminelen moeten ten alle tijden opgepakt en opgesloten worden, geen genade met deze
  soort idioten !!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 7. @ Boeboe bit Sjorie

  Iemand in zijn rug schieten is heel laf, omdraaien en martelen en daarna kreupel schieten
  dat is beter ! Slachtoffer in dit geval deze saka saka, moeten zien wie ze neergeknald hebben.
  Zachte heelmeesters maken stinkende wonden, weg met deze saka saka !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 8. Surinamers, regerings leaders inbegrepen de President, kunnen jullie he land niet beter beschermen? Met al dat geld dat besteden is voor de gewapende machten. En also zijn niet kunnen optreden tegen see criminals, Wilt u ( de regerin ) mij een kans geven om de hele boel op te ruimen. Dr regerin geeft de induvueele burger geven recht om zichzelfe te vededigen. Is de doorsnee burger een slagt offer voor de criminelen, die nu daar in su round lopen. De criminelen zijn ook broers, neefs, van zij, die; politie, militair, of ander gewapende famililid is. Hoe kan dat stoppen? I KNOW HOW.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.