President Bouterse viert feest met jarige politieke partij BEP

8
President Bouterse viert feest met jarige politieke partij BEP
President Bouterse, derde van links, feest mee.

PARAMARIBO, 29 apr – De politieke partij Broederschap en Eenheid in Politiek (BEP) in Suriname, herdenkt vandaag zondag 29 april haar 45e verjaardag. In verband hiermee organiseerde de partij zaterdagavond een 5km wandelloop in Paramaribo-Zuid, gevolgd door een feestvergadering. Ook president en voorzitter van de leidende coalitiepartij (NDP) Desi Bouterse vierde het feest met zijn coalitiepartner BEP mee (foto).

Voorzitter Ronny Asabina heeft passieve leden en anderen, die hadden afgehaakt, opgeroepen om terug te komen naar huis: “Het huis van de BEP heeft veel kamers, en we zijn aan het uitbreiden. Er is plek voor iedereen, en er is genoeg moedermelk voor alle kinderen. Kom thuis,” aldus Asabina doelende op afsplitsingen binnen de partij.

Bouterse heeft de groei van de partij opgemerkt. Hij onderstreept de zienswijze van de BEP dat er kansen moeten worden gecreëerd voor kansarmen en dat er meer aandacht komt uitgaan naar de ontwikkeling van het binnenland van Suriname.

De wandelloop zaterdag in Suriname
Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Ondertussen schijten meer dan 80% van de dwaze debiele domme Nper’s dagelijks een paarse schijterige ddb buffel hoe te overleven.


  Maak melding

 2. Heeft BEP geen zelfrespect? Broederschap en feesten met bouta de moordenaar, corrupte veroordeelde drugshandelaar zegt meer over Robbie Assabina.


  Maak melding

 3. Inderdaad, dan zijn normen en waarden, ineens niet meer belangrijk, terwijl hij dat regelmatig predikt, ook deze partij zal in 2020 afgestraft gaan worden, in het ergste geval, bestaan ze dan ineens niet meer.


  Maak melding

 4. Bouta feest met een ieder, als het maar in zijn voordeel is. Hij waait met alle winden mee. De BEP heeft een belangrijke taak die zij laten liggen. Bep vraag je achterban om toeristen niet te beroven. Jullie propaganda daar rust een grote smet op. De filmpjes die de wereld in zijn gegaan over het beroven van de blanken toeristen, door degene die jullie dialect spreken,laat veel te wensen over. Feesten daar zijn jullie goed in, wel met gemeenschapsgelden. Tot nu toe is het alleen bla bla bla en niets kunnen waarmaken. Ophouden met dommigheid. Bep ga huizen bouwen in de boes boes in plaats van gammele hutjes. Kleden jullie je fatsoenlijk in plaats van een lapje over jullie borstkast laten hangen met de kleuren van de regenboog. Wij leven in 2018 en niet meer in de oertijd.


  Maak melding

 5. BIGA. mooi niet hoor laten alle andere partijen hun huis werk goed maken ik ben geen Boutis, maar wat ik zie en hoor ben ik bang voor de verkezing 2020 die politieke leiders moet opschuiven ,het volk wil andere gezichten zien, en zij moeten met een verkiezing programma komen .


  Maak melding

 6. Stem in 2020 gewoon weer op de NDP ,BEP ,PALU en alles behalve de VHP.
  Als dat gebeurd dan kom het helemaal weer goed met Suribabwe.

  STOP MET DE AFRIKAANSE SHIT!

  Hindoestanen gebruiken jullie hesenen en stem niet op deze idioten!


  Maak melding

 7. Een stem voor bep is een stem voor bouta.Mensen stem niet op bep.We hebben al veel te lijden onder. bouta en we willen geen ander hoofd pijn erbij.Geen bep en geen ndp.


  Maak melding

 8. BEP open voor samenwerking met NDP. Dus heren van de BEP voorover buigen, handen op de knieën want farao al Bouta schuift het zo naar binnen.
  DE BEP is mede opgericht door Lachmon en heette toen de Bosneger Eenheid Partij.
  Heffen jullie jezelf op, dat is het beste wat jullie kunnen doen voor Suriname.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.