Ondernemer Guptar wil claim indienen tegen Nederland en Suriname

15
Ondernemer Guptar wil claim indienen tegen Nederland en Suriname

PARAMARIBO, 28 apr – Brain Guptar (l) en zijn vader de ondernemer Shyam Guptar (r) donderdag tijdens een persconferentie in Suriname. Shyam Guptar is bijna 14 tien jaren onderwerp geweest van een reeks strafrechtelijke aanklachen en onderzoeken in Suriname en Nederland terzake drugshandel. Nu hij begin februari in hoger beroep vrij is gesproken van de ingrijpende verdachtmakingen, is de eigenaar van Geeta International Golding Ltd. vastbesloten een miljoenenschadeclaim in te dienen tegen zowel de Nederlandse als de Surinaamse staat.

De beschuldigingen zouden hem hebben zwaar hebben getroffen, zowel zijn prive- als zijn zakenleven hebben eronder geleden.

Bekijk ook:


15 REACTIES

 1. Ze zijn zogenaamd allemaal onschuldig, net als die moordenaar die getracht heeft via zijn advocate Lewskey om onder zijn 11 jarige drugsveroordeling uit te komen.


  Maak melding

 2. @Frantz @Manu Jullie hebben geen bewijzen. Dus dan ben je onschuldig. Hoe ingewikkeld kan het zijn. Jullie twee zijn volgens Henk Molenaar verdacht van zedendelicten. Maar zolang jullie niet veroordeeld zijn dan zijn jullie toch ook onschuldig? Terwijl wij ondertussen wel beter weten.


  Maak melding

 3. Hoe komen de drugs dan in zijn schepen en tussen zijn rijst. Hij weet er meer van als hij geen corrigerende maatregelen treft. Iemand die iets oogluikend toelaat is medeschuldig. Hij is wel een kei om, ondanks de drugsvangsten in zijn schepen, de dans steeds weer te ontspringen.


  Maak melding

 4. Is in Nederland en Suriname voor de rechter geweest ,in het boven staande stuk is niet duidelijk door welke rechter hij is vrij gesproken van zijn ten last leggingwas dat nl,of sur


  Maak melding

 5. De Nederlandse recherche heeft inval(llen) gedaan in de bedrijven van Guptar en blijkbaar nooit iets gevonden dat genoeg was voor een rechter om hem te veroordelen. Maar ze lekten wel naar de pers en maakten zijn naam zwart. Dus die schadeclaim is zeer terecht.


  Maak melding

 6. Suriname is kennelijk niet de enige met een duikboot uit Colombia.

  Voor de westkust van Guatemala hebben de veiligheidsdiensten een kleine onderzeeboot onderschept met aan boord liefst duizend kilo cocaïne. De waarde van de drugs wordt door de autoriteiten geschat op zo’n 13,5 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 11,1 miljoen euro.

  Buitenlandredactie 29-04-18, 06:50 Laatste update: 09:06


  Maak melding

 7. Zoon (een van de tweeling) van Guptar was veroordeeld in Spanje voor drugs gevonden op schip van zijn vader. Tja wat moet je ervan zeggen. Niet veel goeds dus.


  Maak melding

 8. jij wou meer en meer en nog eens meer
  take what you need and dont be greedy ……
  maar ze wilden meer en meer en nog eens meer griedy beest joe
  wat doe jij en jouw pa voor de mindere in suriname
  die schadeclaim daar kun je wat voor de arme bevolking misschien iets terug doen voor su
  want hoevaak is die torie van jullie wel goed gegaan
  jij weet dat


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.