Truckchauffer overleden na ongeval op ‘Highway’ in Suriname

14
Truckchauffer overleden na ongeval op Martin Luther King weg in Suriname

Medeweggebruikers bekijken de ravage die ontstond nadat een truck met houtblokken woensdagmiddag door nog onbekende reden in de trens belandde aan de Martin Luther King weg(‘Highway’) in Suriname. Het voertuig kwam vanuit Paranam richting Paramaribo. De chauffeur raakte bij het ongeval bekneld in de cabine en kwam te overlijden.

Het ongeluk vond plaats in de stromende regen. Het heeft de brandweer van Suriname een uur gekost om het ontzielde lichaam van de chauffeur uit de cabine te halen. Door dit ongeluk is de landelijke verkeersbarometer gestegen naar 22.

UPDATE: Het Korps Politie Suriname heeft vandaag bekend gemaakt dat het gaat om de 50-jarige vrachtwagen bestuurder Mitrasingh Anandbahadoer. Hij reed over de Martin Luther Kingweg komende vanuit Paranam richting Paramaribo. Op een bepaald moment kwam er een tegenligger, die rechtsaf een nabije straat zou inslaan, op de rijhelft van de houttransportteur. De vrachtwagenbestuurder die uitweek om een aanrijding te voorkomen geraakte van de weg, waardoor hij met het voertuig in de langs de weg lopende goot belandde. Anandbahadoer raakte bekneld in het voertuig en liet het leven.

14 REACTIES

 1. Zal als een gek hebben gereden en dan krijg je dat. Mogen we nog blij zijn dat andere weggebruikers hier niet het slachtoffer van zijn geworden.


  Maak melding

 2. Kan ook een klapband of iets dergelijks ? Wel is een feit dat de meeste
  Surinamers veel te hard rijden. Men denkt al snel dat men Lewis Hamilton is.
  Terwijl de wegen hier helemaal niet geschikt zijn, en als voetganger moet je
  overal ogen hebben anders ben je je leven niet veilig. Vandaar de vele verkeersdoden als
  je het afzet naar aantal inwoners. Politie zou veel strenger moeten handhaven.


  Maak melding

 3. Door de grote gaten en grote oneffenheden in de weg zie je deze grote trekkers met een gewicht van meer dan 20 ton zigzaggend over de weg rijden.
  Ze houden nagenoeg geen rekening met medeweggebruikers denkende dat “wij zijn groot en zij benne klein dus oprotten opschuiven.
  Dit is dagelijkse koek en de politie weet het kijkt ernaar en gaat weer verder met de dingen avn de dag.
  Niks optreden niks boete noks aanspreken alsof de politie ook op de loonlijst van de houttransporteurs staan.
  Als je ze ziet rijden die trekkers dan hou je jou hart vast. bevreesd stop je in het gras og langzemer rijdend en uitwijkend naar het fietspad.
  Ja dit is dagelijkse kost.


  Maak melding

 4. Politie is wakker geworden!!

  De politie in het district Coronie heeft drie vrachtwagens die zwaar beladen met houtblokken vanuit Nickerie richting Paramaribo gingen, aangehouden en aan de ketting gelegd.


  Maak melding

 5. Als je als Chauffeur achter de stuur bent, ben je verantwoordelijk voor je zelf en je mede weggebruikers !
  En als je verongeluk door welke oorzaak dan ook, is het niet de schuld van de politie.
  Oké ik geef toe dat de politie harder en beter moeten gaan controleren, maar dan moeten ze
  met iedere chauffeur meerijden in de auto. Want in Su wordt veel te hard gereden, dat is bij
  velen een bekende fenomeen ! Misschien was deze vrachtwagen ook verkeerd beladen waardoor
  hij is gaan slippen bij een natte wegdek, en daardoor verongelukt.
  En om blij te zijn dat de arme chauffeur is verongelukt lijkt me ook niet humaan, het kan een ieder
  over komen, om maar te zwijgen ( van ) over etnisch profileren !
  Ik ken deze arme man niet, maar rust in vrede, en voor de Fam: heel veel sterkte met jullie verdriet !!!!

  sari tori

  Jacko


  Maak melding

 6. In Suriname schijnt men altijd precies de oorzaak van een ongeval te weten nog voordat onderzoek daarnaar is verricht. Vandaar ook vaak van die domme, nietszeggende commentaren.


  Maak melding

 7. Als zijn snelheid niet meer dan 65 kilometers per uur was geweest, had hij dit ongeval misschien nog overleefd. Maar zoals gewoonlijk rijden zwaar beladen trucks vaker boven de 90 kilometer per uur. Was het maar een straathond geweest, zoals Dagoebal, dan had hij waarschijnlijk deze gewoon overreden en was hij ook nog in leven. Van Dagoebal zou niets meer herkenbaar zijn.


  Maak melding

 8. Voor die hersenschimmen die altijd bevooroordeeld zijn en iets tegen Hindoestanen hebben. Lees maar de ware toedracht, stelletje hersenschimmen @misterbojo.
  rachtwagenbestuurder Mitrasingh Anandbahadoer (50) is woensdag met zijn voertuig in een trens beland en liet daarbij het leven. Het verkeersongeval deed zich voor aan de Martin Luther Kingweg ter hoogte van het PWB-project, meldt de politie Public Relations.

  Anandbahadoer reed over de Martin Luther Kingweg vanuit Paranam richting Paramaribo. Op een bepaald moment kwam er een tegenligger die rechtsaf een nabije straat zou inslaan, op de rijhelft van de houttransporteur.
  De vrachtwagenbestuurder die uitweek om een aanrijding te voorkomen, geraakte van de weg, waardoor hij met het voertuig in de goot belandde. Hij raakte bekneld in het voertuig en liet het leven. Met assistentie van het Korps Brandweer Suriname is het levenloze lichaam uit het voertuig gehaald


  Maak melding

 9. Surinaamse autochauffeurs die slecht rijden en een gevaar vormen voor andere medeweggebruikers heb ik geen respect voor vooral als deze komen te overlijden door op de andere weghelft te rijden. Ik zou blij zijn als het ongeval andersom zou zijn. De truckchauffeur moest gewoon doorrijden zeker in geval met zware houtlading, want uitwijken met lading vormt altijd een groter een gevaar voor (brom)fietsers en voetgangers.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.