Installatie Gemengde Interdepartementale Adviescommissie in Suriname

8
Installatie Gemengde Interdepartementale Adviescommissie in Suriname

PARAMARIBO, 26 apr – Minister Mike Noersalim(r) van Binnenlandse Zaken in Suriname, heeft de Gemengde Interdepartementale Adviescommissie geïnstalleerd. Zijn ministerie draagt de verantwoordelijkheid voor twee van de drie sociale wetten die de regering heeft ingevoerd. Het gaat om de Wet Nationale Basiszorg en de Wet Algemeen Pensioenfonds.

In de commissie zitten vertegenwoordigers van het Kabinet van de Vice-President, van de ministeries van Binnenlandse Zaken, Financïen en Arbeid, en van de Centrale Bank van Suriname. Zij zullen advies uitbrengen aan BiZa.

Bekijk ook:


8 REACTIES

 1. Allemaal wetten, die totaal mislukt zijn, wet nationale basiszorg is ėėn grote fiasco, en het pensioen uit het pensioenfonds, is dankzij deze paarse roversbende zo gereduceerd, dat de gepensioneerden afhankelijk zijn geworden van voedselpakketten, en van giften, daar kan deze zogenaamde commissie niets aan veranderen.


  Maak melding

 2. Weer een commissie van hopeloze zaken. Elke week lees je dat er weer een commissie is opgericht en dat ze allemaal een hangmat en salaris krijgen en lekker gaan luieren en thats it.


  Maak melding

 3. Sluit de ziekenhuizen en open Bonumang klinieken.
  Geef de oudjes voedselpakketten met bijzonder sterke gif. Pensioenprobleem opgelost!


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.