woensdag, april 24, 2024
HomeFotoInstallatie Gemengde Interdepartementale Adviescommissie in Suriname

Installatie Gemengde Interdepartementale Adviescommissie in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

PARAMARIBO, 26 apr – Minister Mike Noersalim(r) van Binnenlandse Zaken in Suriname, heeft de Gemengde Interdepartementale Adviescommissie geïnstalleerd. Zijn ministerie draagt de verantwoordelijkheid voor twee van de drie sociale wetten die de regering heeft ingevoerd. Het gaat om de Wet Nationale Basiszorg en de Wet Algemeen Pensioenfonds.

In de commissie zitten vertegenwoordigers van het Kabinet van de Vice-President, van de ministeries van Binnenlandse Zaken, Financïen en Arbeid, en van de Centrale Bank van Suriname. Zij zullen advies uitbrengen aan BiZa.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
  1. Allemaal wetten, die totaal mislukt zijn, wet nationale basiszorg is ėėn grote fiasco, en het pensioen uit het pensioenfonds, is dankzij deze paarse roversbende zo gereduceerd, dat de gepensioneerden afhankelijk zijn geworden van voedselpakketten, en van giften, daar kan deze zogenaamde commissie niets aan veranderen.


    Maak melding
  2. Weer een commissie van hopeloze zaken. Elke week lees je dat er weer een commissie is opgericht en dat ze allemaal een hangmat en salaris krijgen en lekker gaan luieren en thats it.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES