Betrokkenheid Surinaamse legerofficier bij moord wordt ontkend

15
Betrokkenheid Surinaamse legerofficier bij moord wordt ontkend
Het ontzielde lichaam van Melvin Seymor wordt naar een lijkenwagen gebracht

PARAMARIBO, 25 apr – Betrokkenheid van een legerofficier bij de moord op de burger Melvin Seymor wordt ontkend door de autoriteiten. Minister Stuart Getrouw zegt dat justitieel onderzoek heeft uitgewezen dat de man zelfmoord heeft gepleegd. Het moet gebeurd zijn in de woning van zijn buitenechtelijke vriendin. De vrouw is dochter van een legerofficicier die tegen de relatie was.

De negenendertigjarige Seymor is met een schot in het hoofd aangetroffen in een woning aan de Livornoweg, aan de rand van Paramaribo. Hoewel het onderzoek nog moet worden afgrond, wordt er van uit gegaan dat het een geval van zelfmoord betreft. “Dit is de rapportage na breed onderzoek. Ik ga af op wat aan mij gerapporteerd is”, zei Getrouw in het actualiteitenprogramma Bakana Tori.

De familie van Seymor is er niet van overtuigd dat het om zelfmoord gaat. Daarom is president Desi Bouterse gevraagd om een onderzoek te laten instellen. De familie vermoedt dat de vader van de vrouw verantwoordelijk is. Beweerd wordt dat de politie het lijk opmerkelijk snel verwijderde. Bloedsporen zijn ook snel weggespoeld. Melvin Seymor is inmiddels begraven.

15 REACTIES

 1. Erger kan het niet.Hoe ga je om hulp vragen aan een moordenaar?Eentje die notabene 15 burgers executeerd en nog gevonnist moet worden?@de familie van Seymor.
  Ga hulp zoeken bij een rechter. en geen moordenaar.
  Getrouw is trouwens geen rechter ,hij kan onmogelijk een oordeel vellen.
  Neem ons het niet kwalijk maar op dit ogenblik komen jullie over als grappenmakers.Wij kunnen jullie niet serieus nemen op deze manier.


  Maak melding

 2. Het lijt mij niet de taak van een staatshoofd een onderzoek in te laten stellen. Daarvoor is toch het OM verantwoordelijk?! Bovendien blijkt het onderzoek in de zaak nog niet afgerond.
  Pas nadat de resultaten van dit onderzoek bekend zijn, kunnen de nabestaanden verder actie ondernemen als zij het met de resultaten niet eens zijn of ze moeten bij voorbaat een eigen onderzoek beginnen.


  Maak melding

 3. A monie pai keba, bloed is gewassen, lijk begraven en als je hulp van een andere moordenaar met amnestie gaat zoeken moet er iets mis zijn met jou. Ba soekoe wan buiten vrouw, ba fenie wan, hopen dat hij van haar heeft geniten, en toen ging het eerst slap tot rigeur mortis.


  Maak melding

 4. Lijfwacht van een pittbull en vrouwspersoon die vorig jaar ook door pistoolschoten dood waren aangetroffen in een personenauto , ergens in Paramaribo Noord . Ook afgedaan als zelfmoord. Hoe is dat afgelopen ? Oja als een nachtkaars uitgegaan. De niet geluste vriend van een militair diens dochter ,ook met een pistoolschot door t hoofd aan z,n eind gekomen. Opvallend , he,? De minister die meldt dat rapportage na “”breed”‘(hoe breed? duimbreed?)onderzoek , dat nog MOET WORDEN AFGEROND er vanuit zelfmoord gegaan wordt . Curieus!!! Hij gaat vanuit wat hem gerapporteerd is , hmmmmm. Mi no sabi foe wan trawang ma a sani disi ni smeri boeng . De nabestaanden die kunnen kennelijk door verdriet niet goed nadenken om bij de duivel te biecht te gaan . De tijd zal t leren .


  Maak melding

 5. Bij vele paars ontnuchterde oerdomme ndper’s is heden ten dage te Abra Broki en Wi Kontring de naam Bouta en Ndp een scheldwoord aan het worden. Fuck Bouta, Bouta Mapima, Bouta Ma Pang Pang, Na Dagoe Poepe Bouta, Na Didibro Pima Bouta, Bouta motherfucker, Didirbri Bouta, llemang Bouta, Dwaas bouta, Kaolo Bouta etc. Vele paarse jongeren geginnen in te zien dat Bouta daadwerkelijk een vervloekte leider en misleider is die het gehele land en volk laat lijden, koste wat koste om aan de macht te blijven. Eeh loekoe noh, a wiens wi dong potie sma stem two lesi tapoe a ma pang pang Bouta, we had heel veel hoop en geloof, want Stef Mi go meye en Misjiesosoka Dubai hebt gezegt dat a Pima bouta beng bekeer, ooktoe Dino beng bekeer. ma nou oe ai nanga jesi e opo safari en sjie somema na a ma bigi poala Bouta de in werkelijkheid, een ma pima egoist, rover, dief, bedrieger, moordenaar, drugbaas, maffia koalo president. A pa pima Bouta wang wang vloek gi oenoe srefi, a ma pima didibri.


  Maak melding

 6. lieve mensen niet zo maar oordelen.kennen jullie deze man.die door het hoofd geschoten is,heeft hij het zelf gedaan of de politie.is hij een drugsdealer of wat dan ook ,wij weten het niet.niet zomaar oordelen A.U.B


  Maak melding

 7. Bakana tori.Getrouw was op bakana tori met zijn fantasie theorie.Je moet goed gek zijn geloof te hechten aan de gasten van bakana tori en hun verhaaltjes. Intussen is alle bewijs vernietigd en van een dode verwachten wij niet dat. hij gaat praten.Bouta en co.weten. hoe op te ruimen zonde sporen en bewijzen achter te laten.Karma gaat bouta en co inhalen.


  Maak melding

 8. PJ 25 april 2018 at 20:07
  Een moord begaan is 1.Om ermee te leven is een ander verhaal.Je geweten zal je tot jouw dood achtervolgen.

  Wij denken dat de dwaas bouta en vele van zijn duivelse trawanten geen geweten meer hebben.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.